81526
-
Nekem nem jön be a lap. Nektek jó? -
Steve16 #7849 thx, sikerült%!! -
Rudee #7848 WE8as teljesítményhez képest kb 2 védéssel többet mutat be, azon kívül semmi. És érdekes, hogy ez a 2 általában a sarokra menő lövésekből jön össze. -
"meccsenként 2vel többször véd",ezt hogy érted?
1ébként 0_text-ben, sokkal töb arc van(főként japán),mint eme 4csapat, illetőleg találtam zászlókat amiken kinai irás volt, de olyat is ,amin "FORZA RAGAZZI" felirat,ami azért is érdekes,mert ugye olasz csapat nem választható
..szoval lehet hogy vannnak"rejtett" csapatok is?
-
Rudee #7846 Kapus javítására igazán fordíthattak volna több időt. Meccsenként kettővel többször véd, de ugyanúgy nézi a guruló labdát, mint a WE8ban. Azzal nem érnek sokat, ha a kaput elkerülő labdára is reagál valamennyire. Az imént egy lecsúszott beadást tök nyugodtan szemlélt Cech, be is ment az alsó sarokba
-
nah közben mektaláltam (nem vot nehéz)
unnamed_1 : laszti -
0_text.afs -t kell megnyitni -
uj GS-el probáld -
Steve16 #7842 ez milyen fájl? -
Steve16 #7841 de ezt az unnamed izét nem nyitja meg... -
illetve stadionokat -
ugyanúgy kell mint a füveket -
leszedni a GS-t és azzal beimportálni
link az oldalamon -
Steve16 #7837 én megint bajba vagyok, mint a fifánál :D
mit kell csinálni ezzel a fájllal? pls help :P thx -
már megvan fent is van az ftp-n
lasztit még nem néztem volt itt belinkelve egy de nem értem a számozását -
Steve16 #7835 értjük :P -
nekem igen,simán GS 5.9.9-el
a füveknél még lehetne updatelni, főleg a sűrűn négyzetrácsos bántó,de a másik egész jo
a laszti melyik file? -
Adboardot sikerült berakni? -
Ezt majd megpróbálom értelmezni. Egyébként nekem úgy tűnt, hogy van pár speciális mozgás is, pl.: Ronaldoval sikerült előhozni, átlépős helyett csinálta. -
jó ötlet -
Mondom ki kéne próbálni a we8 setting.dat-jával -
laca70 #7829 Annyira korrigálom magamat, hogy ha többször újrajátszol, akkor megjegyzi a kamerát, csak akkor nem, ha újraindítod a demót. -
Készítettem egy kezdetleges honlapot, hogy ne töröljék
http://www.frenkie1.tvn.hu/
klikk
Ide mehetnének a kiegészítők patchek -
ja amúgy szívesen P -
Re: WE9 Boot Insertion?
--------------------------------------------------------------------------------
I done this and it works for me:
open GSS
select the boots file
select boot u want to replace
save it
open paint shop pro
open the boot u saved
save the palette
open the boot u want to insert
cut and paste over the old one
load the palette u saved
save the image
open the new image in gss
adjust the transparency
import over the one u want replace... -
TUTORIAL MAKING BOOTPACK WE9
--------------------------------------------------------------------------------
This for you who wants to know how edited bootpack in we9
1.make new template 768x1024
2.insert(same with we8 ) all non editable boot with format 256x256
3.allThen click “Image => Mode => Indexed Colours”
4.In Palette select “Local Selective” click OK
5.Click “Image => Mode => Colour Table”, Click “Save” and save as“Colour” in the same place as your boots
6.Click on the Marquee Tool. In the style at the top choose “Fixed Style” w: 256 x h: 256.
7.cut one boot and make index color with palette costum grayscale
8.save it on 256x256 and 64x64 at grayscale color
now how to insert it into .bin
1.export unknow_04379 and unknow_04510
2.open wepicturedecorder and insert all your boot.bmp
3.when you insert your .bmp you must insert the palette to in the same slot.
4.after you insert your palette than look"if your boot back to the real color,that's mean you're success."
5.and save it's
6.again open unknow_04510 with wepicturedecorder and insert "ONLY YOUR PALETTE"
7.and again save it's than enjoy's your bootpack.
i hope you all can understand with my explenation -
ezt mondtam én is
nah 1ébként ez is jo volt:
Arsenallal nyomulok Chelsea ellen szöglethez közeli szabadhoz jutok, beivelés után ideoda pattogot a szer, mir Del Horno (cselszi) olyan szerencsétlenül,akar felszabaditani(ráadásul saját kapuja felé,de látszott hogy le"lecsúszott"a lábárol (COOOL),hogy olyan szép öngolt nyom a pipába hogy öröm volt nézni :))))))))
Azért ilyet is tud ám az AI,iszonyat jó(még1 pont az életszerűség rovatba).....nemtom pl.PES4-ben rugott e a gép öngolt -
Igen ez elhangzott, csak próbáltam megmagyarázni miért. :-) -
Be lehet, de tegnap ezért telepítettem négyszer újra mert elrontotta a reklámtáblát.
Igaz képként raktam be.
Célszerű a 0.text.asf-et elmenteni -
laca70 #7821 Érthető. Nagyobb sikerélmény PES-ben kapura lőni és gólt lőni. -
én ujratelepitésnél már másolom vissza a settings.xe-t és utánna bent vannak a beállítások
sajnos kamera nem, de hátha a we8-as setting.dat-jával ezis megoldható -
Abból mint mondtam már készítettem újjat.
Amúgy ez a sürű csikozás az ami a Delle Alpi-ban agyon lett dicsérve milyen jó PP
Csak más stadionban máshogy néz ki.
Amúgy magatok is kicserélhetitek csak az alap stadion alphaját kell visszatenni . -
laca70 #7818 Kamerát tényleg nem jegyzi meg, de a gamepadot igen. Ki is írja, hogy "Save option file". -
Énis így vagyok illetve lőttem egy gyönyörű golt hogy a 16-os sarkánál elfektettem a védőt és kilőttem a hosszút de nagy sietségemben hogy felvegyem kiléptem a mecsből
Amúgy gondolkoztam ezen.
A fifa úgy nehéz, hogy van kb 100 kapuralövésed amiből kevés megy be.
Pes-ben viszont örülsz ha eljutsz kapuralövésig ésha még jól is lövöd meg akkor nagyobb öröm, mint a Fifaban a 100 lövésből egy bemegy.
Nemtom érthető-e a fejemben jobban hangzott.... -
sőt ugy vettem észre az arcok is jók alapból,ami megint tök pozitiv (napersze ez csak 4csapat) -
laca70 #7815 5.9.9-el is be lehet tenni ? -
sőt a akmerabeállitást sem jegyzi meg(minden ujrainditásnál ujra be kell állitani)a Data control-hoz meg ugye nem lehet belépni, nem save-el!
nekem 1ik meccs alatt,mikor jött volna 1visszajátszás 1x le is "fagyizott" -
laca70 #7813 Nem, még a net sem. Más programnál ez nem jött elő. -
nem, már benne vannak és egész jók alapból
máshogy van asszem Koki beírta melyik file-ban vannak -
laca70 #7811 Breki,
Megnéztem a füveidet. A keresztcsíkos az Azteca-ban klassz (most is ezt használom), de a másik stadionban valami borzalmas fű van.
Az alkönyvtárban lévőknél az a problémám, hogy a zöld árnyalata túl vibráló, bántja a szemet. Ezen javítani kellene (szerintem nincs olyan stadion, ahol ilyen sűrű a csíkozás)