81526
-
nem -
az O_TEXT.AFS fájlt nemtom átirni mert kevés a hely az ujnak,nemtom pár megával megtolni az eredetit? -
8870 -
már sikerűlt:) -
lesz egy lol kérésem.a dekeza.netről nemtom letölteni a dkz studiot mert mikor rámegyek a linkjére ott akármmire kattintok csak uj oldalak jönnek be.megmondanátok ott mire menjek?
-
a PSP-n vajon a patchelt gém memókártyáról fut?
írható UMD lemezt nem lehet kapni a tescoban:) -
hm? -
uhh vazze a PSP-vel is foglalkoznak:)
ezek nem normálisak....
donate-oltam már a csávónak idén is:) -
tom-tom, már megbeszéltük, mint említettem ez csak próba -
Elég egy bl meccsen
tulajdonképpen csak a Playstation, Mastercard lenne fontos -
hát meg kurva szar mindig a reklámtáblákat figyelni:DDDD -
aham ezért jó a bl ott van amikor mutatják közelről az oldaliakat
vmennyit lehet ezeken javítani de nem lesz tökéletes -
-
aki ért a grafikázáshoz az biztos tud
az a baj hogy ha gyorsan mozog a kép akkor elég gyatra a minőség....
ezt még épp el tudtam kapni,mert már váltották a kamerát -
Ezek elég életlenek
nem lehet a minőségen javítani? -
-
oké nyugodtan jöhet
utánozzák a füveim P -
tv tuner , ez csak próba volt -
Ilyet tudok csinálni, de köszi jöhet deha lehet egyenest mert ezekkel sok a macera ha kiegyenesítem akkor meg a betű dölt
Amúgy tv kártya vagy vivo?
Az utóbbival most szórakozok éppen. -
PUMA?
-
köszi, akkor passz, most is próbáltam peslauncherral, de nem akar összejönni:((( -
nem lehetséges, simán kéne mennie -
egy kérdésem lenne; ha fent van a wolf sok megás patch-e, akkor lehetséges hogy az miatt nem tudok neten játszani? lanon megy faxául, de hát mind a 2 gépen fentvan a wolf.
köszi -
Amúgy nagyon szép lett tv-n sokkal szebbek a gyepek PP -
Azért kérdem itt mert két embernek is MSI-s VIVO-s kártyája van.
BE tudom vhogy állítani a kártyán hogy úgy tudjunk játszani hogy más legyen a felbontás a tv-n?
Mert most jelenleg clone-ban van és így ami jó felbontás a számítógépen az nem jó a TV-n a fele kép lelóg. -
Én azt az Adriano22-est szedtem le, annál jól is mondja a csapatneveket, de a játékosneveket nem mondja
-
Elvileg sztem nemis lehet, hisz ugyanaz a chant nálam viszont az elején benyögi, hogy Chelsea és uténna csak dumál, szerencsére nem mond neveket az eredeti demobol.
Most szedem Zeus chantpackját és a sound-ját kiváncsi vagyok azzal jó lesz-e -
Nálam se jó! 
-
Nálatok a Demo 2-ben mondja a kommentár a neveket is? -
talán erre
archivos
Game Graphic Studio 5.10.1
2.843 KB
PP -
oppá oppá PP
kár,hogy PS2 es -
laca70 #8868 Ezen az oldalon mit kell nyomni, hogy letöltsem ? -
Latest version: Game Graphic Studio 5.10.1
If you can't download directly, try from my website HERE.
Haven't tried it, but it should work. I've added:
- Support for PES5 (PS2) and WE9UE (PSP)
- The possibility to manually select the interlace method used (*)
- An option in the Modify Reserved Space screen that "minimizes" the reserved space used
- A few touches here and there...
Notes:
- (*) The PSP version, apart from a bit different afs format, features a new kind of interlace method for the textures (not all though). I'm not sure i'm doing it right for very small textures (those 8x8 grass textures, for example), but it seems to work fine for everything else. Given a .bin file it's impossible to tell whether it belongs to the PS2 or the PSP version (which means it's impossible to tell which kind of interlace method it uses), so i've included a few checkers that allow you to choose the right format whenever you want.
- Also the PSP version has A LOT of wasted space. It's probably due to the way the PSP reads the UMD discs, to do it faster. But it's not useful when playing from the memory stick, so i've added that option to "minimize" the reserved space used in the afs files. You can use this option with any version you want (for example, to make a rip of the PS2 version after having increased its size for inserting some textures of kits).
- I'll work on the PC and Xbox versions as soon as they come out (i know it's not currently compatible with the PC demo, but let's wait for the final version...)
- As i said before, i haven't tried it (not for PES5 neither for WE9UE), so use it at your own risk... :lol:
Cheers! :cheers
-
-
Na így már nem ütnek el egymástól -
-
melyik a jobb? -
Egy kicsit javítottam rajta
-
Na az övé túl steril, túl tökéletes -
A csillagnál a széle jobban fehér ha valaki ki tudja javítani szívesen veszem