81526
-
Mármint a fű? -
Steve16 #9262 :P én is szórakoztam egyet most...
nagyon ronda?? :D
-
Steve16 #9261 aham, értem
köszi -
nemtom azok melyik fájlok,szerintem töltsetek le egy wemerica patch-t abba minden benne van ,táblák és fűvek is amivel ti is szoktatok szórakozni -
én mindig hármason nyomom,vki leirná mi a különbség type-ok között? -
olyan mint a 2kör tehát testmagasságra jön a labda ,de az ember elé lövi egy picivel,így érthető? -
type1 de most kipróbálom 3-ason
Figyi nem tudnád a Delle Alpi file-ai kilinkelni? -
Long pass mode-ot ti mire szoktátok beállítani? -
Steve16 #9255 azt tudjuk, de milyen felívelés/beadás az L1 + 2kör?? -
L1+2kör:Cursor change gomb és kétszer a long pass(felívelés gomb)
L1+háromszög:ja az a kiugratásos
hát van benne vmi én 5 csillagba tolom mert sokkal pörgösebb mint 3 és 4 csillagba ott vhogy mikor az ellen támad csak sétálnak és sok idő elmegy a védekezésre és nem marad idő a támadásra.De a 6csillag az igazi,ott nem bénázik a gép:D -
A beadás is másmilyen úgy vettem észre érdemes L1-et nyomni előtte
L1+2kör mi we9-ben?
L1+4 az a kiugratásos.
Én a Pes5 demo alapján mondom.
Én három csillagon játszom, de pont most olvastam hogy a három csillag nehezebb mint az öt
-
én konzolon nyomom a WE9-et de a beadások és a keresztlabdák ugyanazzal a konfiggal jönnek elő mint az előző részeknél.ezeket ismerem:
1.kör
2.2xkör
3.3xkör(lapos beadás)
4.L1+kör
5.L1+2xkör
6.R1(gyorsfutás)+kör
7.L1+háromszög
különben ti hány csillagon toljátok? -
pl ahogy te írtad
We8-ban másként működik kissé
de nem egészen értem a kérdést.
Mondjuk énis csodálkoztam, hogy senkise tudja. -
kiváncsi lennék hogy idáig akkor hogyan adtatok magas keresztlabdákat ha nem igy?:D -
igen magyarul az A -
Steve16 #9248 a 3-as alapból a "felívelés/becsúszás... gomb" -
mike369 #9247 amelyiket beállítod... -
punkers #9246 melyik a 3-mas gomb? -
nem L1-es gomb plusz a 3-as gomb.
Bár most tesztelem a többi vaiációt pl 2*3-as -
punkers #9244 az mit jelent hogy L1+3 3-szor az L1?vagy mi? -
Szerintem L1+3
Legalábbis nálam -
punkers #9242 :D Breki ha elárulod:D.Akkor megtudjuk -
Steve16 #9241 Thx
-
próbáld meg ezt, bár lehet másikhoz van
http://frenkie1.tvn.hu/PES5.exe -
majdnem -
R1+kör -
Steve16 #9237 aha -
A keresztlabdást továbbra se tudja senki?
Pedig irtó szép gólokat lehet vele lőni.
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/PES5-Best of Demo 2005-10-14 20-07-43-15.gif[/IMG] -
melyik kommentároshoz?
a hivataloshoz? -
Steve16 #9234 pls help!!
a kommentáros demohoz tudtok adni egy menu unlockert?? -
HADJUK lol -
"agyon szerkeztett" ??????????????
Nem tudom miről beszélsz, de szerintem tesem.
És nem belinkelem hanem elkészítem és közzéteszem.
"de tudod,amiota itt vagyok, nekem is már soxor megköszönték a segitségemet..."
Persze :-)
"mert lehet hogy pl.én olyanban is segitek,amire te nem is válaszolsz,mert teszem azt "hülyének nézed" az illetőt (volt már ilyen!)"
Na kit néztem annak? P
Aki követelte, hogy töltsek fel többszáz megát mert nem képes máshonnan leszedni?
"...ugyhogy HADJUK ezt az te semmit nem csinálsz "érdemben" cimű BÖFÖGÉST!!!!!"
Intelligencia megint.
Csináltál már valamit itt? NEM vitán, kritikán és veszekedésen kívül.
-
1. ?????????
2. Nem szokásom hazudni.
És azse én voltam aki beírta ide, hogy "Breki megsértődött"
holott előtte egy másfél órát segített az illetőnek.......
Hát te nem vagy kedves, egy írtó szekánt kötekedő egyén vagy.
Lehet kritizálni, de nomális hangvételben normális indokokkal kultúráltan
nem így:"vedd már ki ezt a "buzinagy" képet, olyan szar hogy állandóan lefele kell görgetni csomót"
Ebből kijön az intelligencia
A bannert közösen eldöntöttük, csak te akkoriban engem próbáltál áztatni.
Biztos elkerülte a figyelmed közben.
MEgint tévedsz nem azért nem adok, hisz Hedgenek is ezt mondtam.
KIt sértegettem én? NE keverj össze magaddal :-)
3. Oké akkor sikerült
4. Mikoris?
-
Figyi ez a topic nem azért van, hogy pistike két hozzászólással bejöjjön kérdezni, hogy lehet feltörni mint pl a Fifa-ban.
Ez azoknal szól akik értenek, hozzá illetve hajlandóak segiteni, tenni a játékért nemcsak a seggükön ülni és reklamálni ilyen hülyeségekért.
Szerencsére sokan vannak itt ilyenek és sztem ők tudják hova kell jönni.
Hidd el nem azzal mutatja meg az ember, hogy egy topicot nyit. Ez esetben elvállaltam volna a FIfa topicban a házigazdaságot, illetve a Fifahungary-n a PES szekciót.
SZámomra pl Sokkal nagyobb elégtétel, ha külföldröl megkeresnek, hogy szeretnének füveket csinálni és segíteni áruljam el mi a titkom :-)
Vagy megkérdezik, hogy nem vennék-e részt egy projactben és olyanok gratulálnak akik nagyra tartok.
Viszont az nagyon irritál, ha olyanok kritizálnak másokat akik nem csinálnak semmit, viszont a kiegészitőkra amit használnak annyit nem képesek kinyögni, hogy köszönöm, hogy fáradtál vele.
Direkt ezért nyitottam ezt a topicot. Aki ilyen ne járjon ide!
És nem akarok ezetúl ilyen hülyeségeken vitázni hogy görgetni kell, nekem így tetszik és másoknak se lehet ellenére a privátban küldött képek alapján.
-
-
lehet hogy én nem "agyon szerkeztett" fűmintákat,meg adboard-okat, linkelek be....de tudod,amiota itt vagyok, nekem is már soxor megköszönték a segitségemet...mert lehet hogy pl.én olyanban is segitek,amire te nem is válaszolsz,mert teszem azt "hülyének nézed" az illetőt (volt már ilyen!)
...ugyhogy HADJUK ezt az te semmit nem csinálsz "érdemben" cimű BÖFÖGÉST!!!!! -
1. igen jol érted
2. nem mondassz igazat....ráadásul,mért ne mondhatná meg,ha vmi nem tetszik az embernek? JAAA aki a TE topicodba ir ,az csak számodra "KEDVES" lehet?? Jártál már más topikban, mert tudod,másutt közösen el szokták dönteni,hogy pl, jo e az adott "banner"....tudod ez 1FORUM!!!!!!
azt hiszem csak1 megjegyzés volt nem személyeskedés/sértegetés,amit te csinálsz,ugyanolyan megjegyzés,mint ez a "baszottnagy kép",ami akkor is előnytelen,tudom,hogy csak azért nem adsz igazat,mert én mondtam
3. pedig sikerült "ilyennel"
4. Te
-
szerintem meg nem kell egy topik alá venni minden PES-t... mert sokan egy adott részt keresnek és nem biztos, hogy tudják, hogy ide kell jönni kérdezni. Nekem is úgy tűnt, hogy most ez ilyen "én majd megmutatom, hogy így meg lehet" dolog. De ezzel nem akarok vitát gerjeszteni csak szerintem ez már kicsit nonszensz!
Máshol is működik rendesen! Egy ember miatt nem kellett volna itt új topikot nyitni! Baromság! -
1. Hagyd már ezt a személyeskedést.
2. De csak te elégedetlenkedtél és szerintem senkise úgy látja, hogy hülyeség volt inditani rajtad kívül. Elég csak megnézni a régi topcicot mi lett belőle.
3. Ha valamit meg akarok mutatni meg is mutatom, de nem ilyennel hanem kiegészítőkkel.
4. Ki beszélt rólad lenézően ember? P
Tevagy aki állandóan személyeskedsz és vitákat kezdesz.
Nem csinálsz semmit csak dumálsz........ -
1. természetesen te döntöd el "NagyÚr", a te topikod
2. azért ne kenjed már kizárolag rám ezt az uj topik dolgot,mert azt hiszem,nemcsak én "elégedetlenkedtem" akkor, ráadául, talán Mike-on kívűl mindenki azt mondta,hogy hülyeség volt nyitni ezt a topikot!!!!!
....ITT arrol van szo,hogy vmilyért, te MEG AKARTAD mutatni mindenkinek!!
...a személyeskedést pedig hadjuk sztem én sem beszéltem rolad "lenézően,mint egy hülyére",ugyhogy ha megkérhetlek.....KÖSZÖNÖM