81526
-
Takigabi #11283 League módban be lehet valahogy állítani hogy teltház legyen a meccsen? mert elég gáz iylen félház egy Real - Barcán :/
+ van még egy oylan problemem hogy néha egy csík végigfut a képernyőn fentről lefele játék közben ez miért van ?
köci:P -
punkers #11282 nem tudok, hogy észrevettétek e de van kezezés a játékban. :D én most vettem észre -
soccergaming-en egy ember Brekinek:
3.Why NOT a new forum, are you the King of forums?
:DDDDD ezen mennyit röhögtem
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128058
ezért nyit új topikot hogy megkérje Brekit, hogy rakja egy zip-be a gyepeket, és még neki áll följebb :D
milyen emberek vannak... -
de kihalt a topig... -
Hello!
Vannak már Real-os arcok, a Fifahungaryról szedtem le, és az a kérdésem, hogy mely fájlok az arc-fájlok??? Quaresma az FH-s Fórumon írta, hogy facek002--drogba....ja, csakhogy nincs semmiféle facex nevű fájl, csak unknow meg unnamed...vki segítene?? Előre is kösz! -
Tőlem kérded?
Edit - Edit Team - Mezek ahol vannak - ott kiválasztom a mezt - majd vmelyik gombot megnyomom és - defaultra teszem ekkor az adatbázisban valamiért beleraktak ilyen az igazihoz hasonló de tök gagyi mezeket és arra teszi rá a szép mezt vagyis minden elcsúszik meg olyan mintha két mez lenne rajta s ekkor ha elindítom a meccset hibaüzenettel kilép. -
holvan ez a defaultra állítás pontosan? -
tippelj... -
le van írva a readme-ben -
ezeket a cipőket mivel kell berakni?
-
most nézem -
This bootpack is fully visible in Edit mode, with correct names in edit player and edit boots options
Screens:
Download:
-
Na szevasztok ismét!
Tudom hogy a legtöbbeteknek már nagyon elege van a lámaságomból, de ez a PES5 nagyon kifog rajtam.
Míg egyesek már nagyban új gyepeket raknak a játékba, új reklámtáblákat én még mindig azon ügyködök hogy lejátszhassak egy MU meccset szép mezekkel.
Hatalmas fejlődésen mentem keresztül az utóbbi egy napban, mert már tudom hogyan kell berakni a mezeket a kitserverrel.
Benne is voltak egészen addig amíg le nem szedtem egy adatbázisfrissítőt.
Majd pár óra ügyködés után arra is rájöttem, hogyan állítsam át defaultra a mezeket.
Csakhogy ekkor jön a nagy baj.
Ugyanis a régi mezekre teszi rá az új szép mezt, vagyis nem cseréli le.
Így a feliratok a mezeken elcsúszottak leszenek, sőt amint elkezdek egy meccset jön a következő hibaüzenet: Pes5 hibát okozott ezért leáll.
Nagyon el vagyok keseredve, vagy valaki írja le mi a hiba vagy adjatok ki gyorsan egy nagy mez, stadion, gyep, reklámtábla, labda, csuka csomagot mint anno a HEP4, mert nagyon elegem van.
Mióta ennyit szenvedek a mezekkel a PES5-ben impotens lettem, mivel ma reggel szex közben is azon járt az agyam mit csinálok rosszul, így nem figyelhettem a barátnőmre rendesen.
Így nem csak a játék élménye, hanem szexuális életem újra normálissá válása is a tét.
PLEASE HELP! -
oks, biztos nem figyeltem :P
akkor leszedem újra
egyébként megnézted már? -
nekem lejött -
dehogynem a binnel jöttem P
régóta azt használom -
mellesleg a forzaroma féle stadionpack nekem 79%nál megállt .@ -
amire én emlékszem hogy mutattál, és ilyen jók voltak, akkor még nem volt hozzá link, engem nagyonis érdekeltek :P
de most legalább nem hiába raktam ki mert volt rá igény -
De ezeket már mutattam annó
sőt hetekig csodálkoztam, hogy senkit se érdekel P
Amúgy én ilyeneket használtam a pes5 demoban is -
ingém szkrínsát:
-

-
letöltés (Pes4!!!)
letöltés (Pes4!!!) -
soccergaming forumon -
hol találtad??
linket tudsz adni fájreksz?? -
engem érdekel... -
imi1024 #11258 Sziasztok!
Látom már elég sok stadion megjelent a játékhoz,de Bernabeut még nem láttma.Ti nem tudtok arról,hogy készül-e,esetleg van-e már kész?
Ha van linkeljétek már ki!
Köszi! -
ez a Capela nagyon nájszos csukákat csinál 
csak kár hogy a négyhez... -
A forumon
még nemtom jelenleg juve-t javitom aztán vár rám a stadionpack
meg jönnek hozzám -
Steve16 #11255 milyen kis ikonok??
Amsterdam Arena jó lett? :P -
Ez a forum
klikk
tényleg tudjátok a kis ikonok jelentését? -
Sárgás zöldes neon :) (kis túlzással) -
nem
dkz studio :P -
Valaki tud zeneszerkesztőt a pes5 höz? -
neonszínű 
-
Kössz! -
Amúgy tényleg szar gyepeket lehet találni, az egyikben(fifahungary) neonszínű volt!!!! -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097
:P
és a soccergaming forumon is assszem -
Hol vannak azok, amiket ő készít? -
és az nem fura, hogy a 3-asban szebb gyepek voltak? -
köszi