81526
-
Á egy hülye 11-essel nyer vmit dumál spanyolul aztán kilép
egyet rúgott kapura -
nem egészen értelek
úgy játszunk veled, hogy jobban menjen?
mi a nicked? -
Grempli #13095 Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. A neten játszom és túl sok gólt kapok az ellenfelektől,(de általában csak egy góllal szoktam kikapni, pl: 4-3, 5-4 …) főleg a széleken nem tudom megállítani őket.
Ha valaki játszana velem egy-két meccset és segítene abban hogyan szervezzem meg a védelmemet, megköszönném.Bármilyen tanácsnak örülnék.
-
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy, hogyan kell kitserver nélkül mezeket beimportálni mert valamiért nem megy.köszi. -
szép eredmény... :) -
nem, ennek nemrég lett vége
[Benfica-MU] -
Ez most megy? -
#13077 -
szép stadion
-
Quaresma #13088 Nem szólt be senki, megint nagyon ellenséges vagy...
Nos FH-n új fórum lesz, teljesen új, meg új oldal, benne peshungary-val, és most azért álltunk le, mert annak beindítására készülünk... -
nemtudom mit nevezel prédikációnak
többen megkerestek, hogy adjak hírt a patchrol mit csinálunk, hol tartunk.
Megpróbálok ennek megfelelni szivességból.
Sose értettem miért szólnak be olyanoknak akik a másikért dolgoznak. -
ez nem én mondtam
sztem nem jó poén
hát sztem elég hülyén működik a fórum én háromszor szóltam de semmi
egy csomó új dolog kijött hirekben semmi -
Quaresma #13085 :D
Nem értem miért kell ennyit prédikálni akkor:) -
Amúgy vmi gubanc van ezzel igy visszaraktam az enyém az legalább tökéletes
mármint működésre
ja nemtom, hogy akarják, de aki multizik a sound soundpatchem és a 22-es bint célszerű elmenteni -
Quaresma #13083 nem piszkál itt senki senkit....vagy még is?
poénkottam azzal, hogy dobjátok össze jól de mind1...
te jössz mindig, hogy ilyen meg olyan rossz az FH....
rossz is, egészen a megújulásig....
Amúgy meg a patchen valóban a legjobb szerkik dolgoznak.... -
ja mert nem érdekel a HEP P
egyrészt én elvégeztem a munkám, de tesztelés nélkül nem adják ki és így helyes
szval ha vkinek nem tetszik, ne engem cseszegessen
megkérdeztem annó, hogy ki akar segíteni akkor senkise jelentkezett
szval.........
fel kéne fogni, hogy ezt szivességből ingyen csináljuk másoknak -
Breki, ezek a fikahungarisok álandóan piszkálnak téged :) -
standard pécsi szöveged P
A legprofibb emberek dolgoznak ezen.
-
Quaresma #13079 Jól van okos vagy, mi nem dolgozunk semmin sem.... Még jó, hogy vannak ilyen profi emberek mint ti... -
tudod mi nem úgy csináljuk hogy kiadunk bétákat aztán javítócsomagokat a hibákhoz.......
szval inkább a fórumot csinálnátok meg ilyen hülye beszólások helyett
van aki napi 5-7 órakat dolgozik ezen -
Quaresma #13077 Mit kell annyit szenvedni már:) Rakjátok össze normálisan:) -
szuper nem indul-el P -
nektek sehol
ez a tesztverzió -
gratulálok
az jo !!!!:)
és hol lehet letölteni? -
na kijött a teszt verzió -
Gabe18 #13072 De attól még elborulok,amit a lenti listában látható ILOVEYOU nevű ember,de inkább emberek,csinálnak.
Első meccs mint látható teljessen sima,4-0.Végén várom akar-e visszavágót,a meccs képe alapján nem tartottam valószinűnek mert 6-7 is lehetett volna (amúgy szerény vagyok...
).És igen akar.Meccs elkezdődik,10 perc után 0-2...A félidő végére egyértelművé vált hogy NEM AZ játszik aki az előbb,és mire az első meccs alapján egyértelműen elkényelmesedett stilusomból felráztam magam,addigra eldőlt a meccs,már csak a szépitésre futotta.
A 3. meccsen meg már gólonként cserélgettek vagy valami ilyen,mert 1-0 ide a félpályán se tud átjönni,aztán egyszer csak változás,1-2-re fordit,utánna szerintem megint visszacserélték,mert kb 10 perc alatt lőhettem volna 4 gólt,amiből csak kettő lett,igy 3-2 ide,ezt követően meg kilépett/kiléptek,ezért lett 3-0.
Szóval az ilyeneket nem értem,miért nem csinálnak 2 profilt,aztán mindenki játsza a magáét?Vagy én nem tudom.Bár mint látható ellenem egyszer bejött ez a hadicsel... -
Gabe18 #13071 Ja ez lemaradt...
-
Gabe18 #13070 Nekem meg gyűlnek a piros X-ek... 
De a kék körök is.
-
Gabe18 #13069 Na de micsoda veretlenségi széria!
-
Laca1985 #13068 Sziasztok.
Nem tud valaki olyan oldalnevet ahol különbözö cselek meg focivideók vannak.Főleg Ronaldinho cselek.Elöre is köszi -
Hihetetlen :-)
Én vagyok a döntetlenkirály.
De legalább nyerném meg a 11-eseket de tizból kb a felét nyertem.
-
Quaresma #13066 Itt egy link egy másik socceraccessre kirakott arc csomagról, hát nagyon gyenge...
Nem merem ide beszúrni, mert még azt hiszik soknak, hogy ilyen csunyaságok vannak a játékban:)...
http://screenshots.socceraccess.com/galleries/PC/Sports/Soccer/Konami/Pro_Evolution_Soccer_5/PES5_Faces/faces-bygigi88.jpg -
Frenkie thats because your Partner on Online Gaming have to use the same Database (unnamed_22.bin) as you. if you wanna test with Friends, send them the unnamed_22.bin i post aboved (Rapidsharelink) but don´t published the Database on other Boards, it´s only for test with good Friends)
I have found that the Kits are crashing when you go to Germany in Edit Modus that is a Problem with the Importing new Numbers with GGS. But i fix it today. Also some Kits (Aston Villa Away etc.) are Transparent. I post the Fix here later.
@nt: Are you have the Kits now ? Let me know if not, i´m online on MSN full Day
Jól értem, hogy csak azokkal lehet online játszani akik ugyanazt az unnamed_22-t használják? -
Ez Jart-Jar -
:DDDDDDDDDDDDDD -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Quaresma #13061
Ilyen arcokat hogy lehet kirakni? Undorító... -
Pesmagazine
klikk -
-