81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    PES 2012 Gameplay patch | fit for all exe’s v 0.4

New Gameplay Patch

The same changlog as 0.3 but with bug fix and more balance in gameplay.

http://adf.ly/3EsD2
  • Breki33
    Jenkey válaszolt:

hi FrenkieSP
    maybe you should delete all files of previous version before install the new one
    also need restart your PC if it still appears
  • Breki33
    na nincs kedvem törölgetni itt senkise tartja hibátlannak a játékot sőt sokan elég sok hibát fel is soroltak

de ezek a most írtaknak a többsége felületes ismeretről és hozzá nem értésről árulkodik ez hogy nem lehet lőni egyszerűen nevetséges szinte az összes gif amit beraktam cáfolja ezt.
  • Breki33
    akkor viselkedj úgy bejössz köszönés nélkül és elkezded osztani az észt
  • oder hano
    érdekes gamepaddal játszom és semmi bajom... -_-"
  • breckinridge
    Képzeld, nekem van, nem is 5k-s gamepadom.
    De!
    Hogyan nyomod a RS-t és az ABXY egyikét egyszerre? Kicsit megizzad az ujjam, már az analóg pontatlan lesz. Bárhogy optimalizálom a gamepadot, túlreagálja a mozdulatokat. RB, RT mutató, hüvelykujj. Ergo két ujjal tartom a gamepadot. Kényelmetlen. Próbáltam, két hónapon keresztül csak azzal játszottam. Nem bírtam. Visszamentem billre, kétszer olyan jól ment.
    Ha nem billre optimalizált, akkor miért van benne az irányítási lehetőségek között. Ha nem dolgozzák ki rendesen, akkor miért teszik bele?
  • Breki33
    megint csak írsz ahelyett, hogy olvasnál

a lövésekkel semmi gond nincs ajánlok pár vidót megtekintésre

http://www.youtube.com/user/FrenkiePlayer vagy korábbi gifjeimet van egy pár ezzel kapcsolatos
  • [HUN]FaTaL
    Fostalicska autoaimmal gamepadra..
  • Breki33
    elég tényeket mondtam, vagy kéne mellé az ip cím is? :P

amúgy ez a játékkal kapcsolatos lehurrogás? lol

engem meg az zavar, hogy ilyenkor menetrendszerűen beesel elkezded szidni a játékot, direkt visszaolvastam tavaly szinte ugyanezt csináltad
    ezen kívül nincs egy értelmes hozzászólásod egész évben a témában

És itt sokan látnak hibákat talán nálad kicsit hozzáértőbbek, de te ottis hibákat keresel ahol nincs. Engem meg ez zavar, hogy látom fogalmad sincs sok dologról.

Gameplay patchget meg nem azért próbálgatunk mert gyenge hanem mert szeretnék még jobbá tenni és ha megtehetjük miért ne tegyük.

• bobbyfischer
    De nagyon okos valaki.
    És FPS-t hogyan játszanak konzolon?
    Azt mire tervezték?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs rásegítés, mint a fifában és billentyűzettel meg nem tudod irányítani, de ez a te bajod ha focijátékkal játszol és képtelen vagy beruházni egy 5k ft-os eszközbe.
  • [HUN]FaTaL
    Kösz.

#74773: Nem veszem személyes sértésnek, csak utálom mikor nyikhajok dumálnak akik hello worldnél komolyabb programot még életükben nem írtak.

Ráadásul billentyűzettel játszol valamit, amit nyílvánvalóan nem arra terveztek. Én sem kritizálok egy fps-t, hogy de szar, nem lehet benne botkormánnyal célozni.
  • bobbyfischer
    A lövésekkel meg VAN gond,nem irányíthatók közel sem olyan jól mint az idei FIFA-ban.
    Ahhoz képest gyenge.
  • oder hano
    a match time változtat valamit?
  • Breki33
  • bobbyfischer
    Na látod,hogy személyes sértésnek vetted?
    Erről beszélek.
  • [HUN]FaTaL
    "egy nem túl bonyolult focijátékban javítani?"

ROFL, gondolom nem írtál még programot, ami hosszabb volt 15 sornál.

Egyébként meg a lövésekkel pont nincs gond, nem billentyűzettel kéne játszani a játékot.
  • breckinridge
    74296
    érdekes, hogy "ti ketten" mindig egyszerre jelentek meg egyszer az évben :)
    akkor kijelentitek milyen nagy pesesek vagytok majd elkezditek szidni a játékot

aztán megint én leszek a topikdiktátor :P

Ennyi elég?
    No mindegy, nem akarok kötekedni. Bajom a játékkal van. Az engem nem zavar, hogy mások nem találják hibának, ha csal a gép, bugos a játékmenet, rosszak a mozgások, nem vált át. Elődordult, hogy egyedül mentem kapura, mögöttem fut a védő, erre egyszerre csak megállt az emberem, pedig nem változtattam az irányításon. Ez nem csalás?
    Mégegyszer. Az zavar a legjobban, hogy nagyon kevés kellene ahhoz, hogy tényleg jó legyen. De ez így (nekem) elég gyenge. De úgy látszik nem csak nekem, azért próbálgat mindenki gameplay patchet.
  • bobbyfischer
    Az a problémám,hogy sok ember személyes sértésnek veszi mások szubjektív megfigyeléseit és azt a maga személyes sérelmévé teszi és azt sem teszi tisztává önmagában,hogy amit ő gondol az is csak szubjektív vélemény marad annak ellenére is ha jónéhány fanatikus ráadásul követi.
    Nem arról van szó,hogy a játék nem jó,hiszen visszamenőleg 5 éve PES-ezem én is és közben nem is volt nehéz lemondani a sablonos FIFA-ról.
    Itt nem erről van szó.
    Sok .dióta látom hasonló fórumokon hogy esnek egymásnak...
    Amit nem értek az az,hogy hogy nem sikerül évről évre ugyanazokat a gagyi hibákat egy nem túl bonyolult focijátékban javítani?
    3 éve a KONAMI is ugyanazt a játékot adja el minimálisan tupírozva mint azt az EA is tette majd egy évtizeden át.
    Hát nem próbálják ki a játékot rendesen,nincsen meg a megfelelő szakmai háttér,nincsenek valódi,footballal foglalkozó szaktanácsadók?
    Minden csak a reklám meg a pénz körül forog?
    Idén pl. a FIFA-ban a kapuralövések ezerszer jobbak lettek mint itt,ez egy szánalom ami itt kapuralövéskor a pályán folyik,nekem.
    Viszont a mezőnyjáték sokkal élvezhetőbb mint ott,csak azok a befejezések..sokszor elsírom magam.
    Nem kellene agyon,szét,össze-vissza taktikázni egy mérkőzést mert a játék a kikapcsolódásért van,nem ezen a területen kellene fejlődni!
    Soha nem szerettem egyetlen focijátékot sem úgy mint a PES-t de nem is éreztem úgy,hogy a gép ennyire szivat,mert szivat,hogy széttöröm a billentyűt és belehajítom a Dunába,és újrakezdem a meccset és megint csal a gép,és megint és megint és megint és megint és megint,ugyanúgy mint tavaly.

• [HUN]FaTaL
    Aham. Az milyen? Tudsz dobni egy linket hozzá? Lehet kipróbálnám a jenkey helyett, hogy mit tud. :D
  • oder hano
    yaurira gondolsz?
  • [HUN]FaTaL
    Ilyennel még nem találkoztam, a csúszó emberrel igen.

Amúgy a másik gameplay patchnek mi volt a neve? Nem csak a jenkey féle volt.
  • oder hano
    hát még ezen a patch-en még dolgozhat. most csinálj egy save settinget és nem lesz....
  • Breki33
  • oder hano
    nálam volt az előzőbe is. de ez a match time (minute) nem csinál semmit. legalábbis nem veszem észre...
  • Breki33
    de ez így nagyon gázos az előzőben semmi ilyesmi nem volt !
  • oder hano
    az nálam is szokott ilyenkor kilépek és megnyitom a config exét és save settingezek 1-et olyankor utána már jó szokott lenni :)
  • Breki33
    na igen pont ez az mindjárt csinálok egy videót ez így szar
  • DaemoonHunter
    Nálam ilyen nincs, viszont a játékosok csúszkálnak néha, van hogy szinte teleportálnak is:D
  • Breki33
    Ezzel az új gameplay-el vmi gáz van a kapus itt áll
    ez csak nálam ilyen?

• Breki33
    másold
  • Breki33
    na ez a hülyeség
  • breckinridge
    Visszamásoljam?
  • breckinridge
    Top playeren? 100-ból egyszer. Max.
  • Breki33
  • Breki33
    "Ha meg kapura megy a legtöbbször olyan bénán,sokszor lassan lő,hogy az felháborító,ha adok neki pici erőt pedig kapusba vagy fölé bombáz,azok az idióta kapuralövések.....megőőőrülööööökkkkk.."

Ezeket nem tudom honnan veszed de nézd csak meg a felrakott videóim szinte mindben akkora lövések vannak pont, hogy nagyon jól meg lehet lőni
  • Breki33
    ez viszont hülyeség

"Tökmindegy, hogy mit nyomok, oda rúgja, ahova akarja. Ez is csalás."

pont hogy szépen sarokra lehet rúgni
  • Breki33
    senkise hurrogott le tudtommal

csak az altenegródat
    vagy kevered az énjeidet? :P
  • Breki33
    mi az hogy nem tetszik? :P

Ezzel jobb csak így túl steril nincs fű érzet

meg a közepén az a folt fehéren elég fura
  • breckinridge
    Köszönöm.
    Hasonlókat íram én is. Persze lehurrogtak. Órásit csal az AI magának. Az erősségi fokozatokkal nem játszik jobban, csak a sokkal többet csal. Én Walcottal nem tudom lefutni a legtetűbb védőt. Ő természetesen mindig előbb ér a labdához.
    Azt nem javították tavaly óta, hogy egy előretett, vagy megpattant labdámnál az én játékosom is reagáljon normálisan. Nézi, ahogyan 2cm-rel elmegy a lába mellett a labda.
    A kapuralövésekről nem is szólva. Tökmindegy, hogy mit nyomok, oda rúgja, ahova akarja. Ez is csalás.
    Az AI cheat script remove nálam nem működik.