81526
-
megnéztem Breki!
Pont ilyen nem volt, de analógos gamepadok voltak. kimondottan olyanok, amiknek hátul van a +2 gomb.
Az analóg kényelmes, viszont felmerült bennem egy kérdés így megfogva...
nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem mind2 hüvejk ujjam volt az, amit normálisan használni tudok.. na most ebben az esetben hogy a rákba nyomok le egyszerre 2-3 gombot? :) pl... nyomok R1et a sprinthez, és hogy váltok át hírtelen a pass gombra, ugrálok összevissza a hüvejkujjammal? :(
ugyanez pl. L1hez, amivel ugye L1 + 3omszög kiugratós + kéne irány is, de arra nem marad ujjam..
meg pl. 2 gombnyomásos cselek (lövőcsel pl..) oké hogy a hüvejkujjam első és hátsó részéve is tudok nyomni, de ez így elsőre furi.. meg pl. R1et nyomod és a tőle rohadt messzire levő beadás gombot meg hogyan? ennyire gyorsan ugráltok a gombok felett?
Nektek nem volt semmi ilyen? 2 hüvejkujjal nyomjátok az egészet, vagy hogy? :)
Félek így megvenni, mondjuk az analóg az tetszett bár biztos be fog durranni a hüvejkujjam , ha használni fogom..... :)
de érdekelne ám, lehet csak én vok hülye... de pl. az R1 + pressure + secondpressure is tök impossiblenek tűnik... 2őt még beér a full ujjam, de 3at... :)
Lehet csak én bonyolítom túl :( -
gamepaddal?
sztem átalakítóval lehetséges, de csak gondolom -
ja vannak ilyenek
de én böszke vagyok arra hogy a jelemlegi másodikat megvertem :-)
a bosszantó vereségeket utálom mikor szerencsével nyernek -
Srácok lehet hülyét kérdezek cvsak érdekelne.PS2-es joy-al lehet nyomni számítógépen és akkor egyikünkbill-el a másik joy-al lenne?Lehet így? -
Steve16 #15002 jaja, tudom..
most játszottam egy gyerekkel, vmi Nikolias, nagyon jól nyomta
2-3, 0-1, 0-4
3 vereség egymás után, nem lehetett gólt lőni neki, mondjuk szerencséje is volt, kapus mindent védett vagy kapufa ... :S
meg előtte is volt egy 0-0-m egy gyerekkel, Nedveddel két olyan szabadrúgást lőttem, de óriási bravúrral védte a kapusa ... wááá .D, végig nyomok és 0-0 :S -
-
őő, westendben szerinted van kirakva??
oda most el tudnék ugorni... :) -
kiv. vok, meg tudom e szokni hogy bal kézzel irányítok, s. jobban csinálok minden mást... :) mert az biztos, h. fura lesz :DD
nem is tudom,h. erre van e szükségem, grr... de végülis ha kényelmes... no meg akkor tudnánk 2en játszani haverral egymás ellen is :) ő úgyis a billt szereti :D bár lehet ha meglátja gamepadot... :P
-
figyi menj el egy médiamarkba és fogj meg egyet -
én így voltam a gamepadokkal... van egy genius gamepadom 8-9 éves.. van rajta 1 dig irányító + 6 gomb + 2 gomb az oldalán..
nem usbs, hanem az a hagyományos..
és a poén az, hogy amikor használtam, sose sikerült az alap 4 gombon felül a többit üzembe helyezni :)) mondjuk akkor nem is kellett, bár focizni akartam vele 2. playerként haverral, de fifa98hoz elég volt annyi gomb is :D hát ide nem elég :P no meg annál jobb volt a billem :) -
Gabe18 #14996 Ja mondjuk nekem pc előt 7-8 évig konzolaim voltak,ugyhogy nekem pont hogy alap volt az irányitó.
Eh...sose tudnék bill-ről focizni...
-
aha, hát ha ti mondjátok :))
de nekem picike kezem van :D de gondolom a 13 éves kisgyerekeknek még kisebb, és azok is tudnak játszani :DD
gondolom hüvejk ujjas irányítás a bal analog nem?? ráteszed é smegy ahova érzed... Ez nagyon jól hangzik, remélem sikerül megszokni :))
Akkor megrendelem. -
azért billeseknek nem olyan könnyű
sztem egy hónap kell míg tökéletes lesz -
nem megerőltető sőt kényelmes
én szinte végig nyomom a futást is a paszt is -
Gabe18 #14992 Hát pedig az anlógot egy ujjal kell irányitani.Teljessen egyszerü,kézreálló.Ráadásul ha Logitch-et veszel az a Ps2 DualShock-ját másolva teljessen kézreálló,szerintem a valaha kiadott legjobb irányitó.
Nem lesz nehéz rászoknod. -
-
rumblepad 2 motorja bírni fogja hosszútávon?? nem fog elengedni, és üresjáratokat produkálni?? ettől félek :(
Amúgy már a rendelés oldalán vagyok , csak még nem nyomtam le a végső elfogadást... -
Természetesen az onlinet azt el kell felejtsem :)
Amúgy most se vagyok még jó billel sem, volt aki nagyon könnyen átjátszott, de a 6-7.meccsre belejöttem...
De van még mit fejlődni :)) Ez még nem volt az a felszabadult foci, ami kell ahhoz, hogy király legyen. de hát izgultam így elsőre na :D -
hát kérdés, hol kényelmesebb :)
pl. ami a PESben van gamepad ábra, ott sem igazán kényelmes helyen van.. a rumblepad 2 jónak tűnik, bár nemtom hogy fogom egyszerre nyomni R1+R2őt úgy, hogy után passzolni is akarok, vagy csak simán r1re rátapadok, és passz.v lövés.. mindenemmelett a bal analógon a kezem, azt se tom hogy fog menni, analóg irányítást sose próbáltam, 1* fifáztam joystickkal, hát lol volt :D
tényleg már kérdeztem, de nem válaszoltál.
De mindenkinek szól:
a bal analóggal irányítani meccseken, órákon keresztül nem megerőltető? vagy tapad a kézhez, és azt hogyen lehet?? mert 1 ujjal nem hinném hogy megy, de akkor meg megfogjátok vagy mi? -
hátul kinézetre majdnem ugyanaz -
a gép tetejére pl -
sztem ha most veszed meg akkor ne egyből online-ba kezdj gyakorolni -
a dual actionön hol vannak az r1 2 gombok? a hátsó oldalán? -
de ha a vezeték nélkülid berakom az ölembe, hova teszem a szenzort? :) vagy blootothos? :) -
depos boltokban sajna nem volt rakiban, 1 hét határidőre hoznak... nincs sok kedvem várni, de szerintem megrendelem, aztán majd jövő héten már lesz.
Vezeték nélküli lenne 8500 forintért....
csak abból a szempontból lennejó, hogy most elmegyek és megveszem, és este már játszhatok :))) -
sztem az felesleges -
több mecsből
nincs kedvem a stat miatt újrakezdeni viszont így tartanom kell a százalékot ami azt jelenti hogyha az 50-et hozom marad ami van :-)
nekem az 50-hez kb 80%-át kéne nyerni -
Gabe18 #14979 Én az Örs Vezér Téren az Árkádban vettem,fent az Media Mark-ban kb egy hónapja.Igaz akkor csak vezeték nélküli volt. -
Steve16 #14978 grat :P , de legalább jó sok pontod van, nekem még csak 2000 lesz nemsoká :) -
Én most jubiláltam a 100 nyert meccsel de a statom............
SZval küzdök a 30%-ért P -
nézd meg a depo-n -
Steve16 #14975 100 meccs... :P
-
lord, redtower, aqua, extreme digital, zóna computer
Itt mind megkérdeztem, nincs Logitech rumblepad 2..
Bár 1 hét alatt hoznának, de ha veszek, akkor most, v. soha :P
Nem tudtok pesten vmi helyet ahol lehet még? :)
-
találtam egy jó képfeltöltőt
http://www.imgspot.com/
mondjuk ekkorába nemsokan képesek egy gif-et benyomni -
-
nincs én vmikor szünetben telepítem újra
nekem vmikor nem megy online hiába inditom el gyorsan -
tegnap én is szabadrúgásgóllal nyertem, de úgy, hogy egész meccsen szinte én támadtam, szóval megérdemeltem :)
Az online módban nincsen replay save? :(( csak offlineban...?
onlineban nem fogok izélgetni a frapssal :(( talán majd 1*, pedig most 1 nap alatt sokkal durvább gólokat lőttem mint 1 hónap alatt offlineban :D -
hogyis kell felvenni vkit a friendly-be ha keresővel megtaláltam? -
ÁÁ nem bírom azokat akik szabadrúgásokat agyongyakorolva nyernek
tegnap is elveszítettem egy meccset így pedig sztem jobban játszottam -
Steve16 #14967 kösz, te is jól nyomtad :P
az a 35m-es szabadrúgásgólod az durva volt, aztán 2. félidőben hiába nyomtam, nem tudtam gólt lőni... :/ :)