81526
-
másfél sztem de lehet hosszabítózni -
Amúgy zavar a 2.4 gigahertzes tartomány.. nem kell a röntgensugár, így is elég sugárzás ér az életben. :)
Amúgy megvenném... :) -
hány méteres a rumblepad 2 kábele?
nekem eléggé távol van a gép, 1 - 1.5 méter jól jönne.. ha nem, akkor lehet egy vezeték nélkülit vennék...
A Logitech mx500as egeremnek elég a zsinórja, gondolom akkor ennek is elégnek kéne... :) -
-
egyébként ez a taktika jó, főleg nálam, ha laggol, mert nem látom hirtelen a dolgokat, és nem tudok ítélni. :D
Amúgy 4* szokott ilyet csinálni, ennek szoktam a legjobban örülni, temérdek üres emberem marad, csak át kell játszam a pressuret... gép ellen könnyű, ember ellen nehezen ment, vagy a lagg miatt, vagy mert a pressure is intelligensebb volt (vagy lerúgott, vagy elakadt a labda úgy, hogy nem is láttam igazán mivan, olyan gyors volt minden.:D) -
Lehet csak én vagyok a béna, de nálam a billemnél, ha nyomom az R1et + pressuret + nyomom a second pressuret is, akkor nem vesz be 3 gombot, a gép meg pittyeg...
ergo nemtom eljátszani, hogy sprintelve pressureolok irányítottal + hívok másikat is :-/
ugye erre a gamepad megoldás lesz? :))))) -
saját szobát ahova jönnek játszani
Én nem a taktikában állítom be hanem nyomom a másik ember hívását de ez leghátul már nem annyira jó mert akkor kilép a másik mellől és ha lepasszolja akkor annyi. -
Oké, Del Piero! Amúgy régi kedvencem, még a Del Piero Ingazhi csatárpáros időszakából.. :)
Milyen szobát is csinálsz? :)
Letámadni hogy kell? mert látom sokan csinálják, hogy ráraknak egy súlyt a pressure és second pressurra, aztán nézik ahogy futnak az embereik, én meg kapkodom a lábam :D
Vagy erre van vmi formáció beállítás is, vagy jön magától? (pl. zone pressure).
Amúgy én nem vagyok nagyon letámadós, inkább hátrálok.. bár még csak kezdő vagyok onlineban :D de amíg nem látom rendesen merre viszi, addig nem fogok neki mellészerelni, hogy lerázhassa a védőm... általában a cselgépek ellen bejön :P De ezt a sors hozza, de mondom még nagyon kezdő vagyok, sokkal másabb mint a gép ellen...
Tegnap ahogy játszottam online, aztán 4*, az online sokkal lazábbnak tűnt... ha nem lenne lagg, kb. a tegnapi csókák a 2*ot se érik el :D
Sokkalta több helyem volt a dolgokra, mint a gép nagyon kemény védekezésénél.. igaz volt, akinél nem, de a tegnapiak pont hozzám illőek voltak :)) -
DEl PIero-t nasgybetűvel kell írni
Megérdemli :-)
Ja az asz idegesítő mikor végig támadsz és egyet belő aztán meg nem hajlandó visszavágóra.
A 300 nyert meccsesek általában ilyenek jönnek a statra aztán letámadom őket
akkor kicsit meghokkennek nem szokták meg. Csak ha olyan napom van nem lövöm be a ziccereket aztán egy kontra.
DE ezsem mérvadó játszottam én már 700 pontossal keményebb meccseket mint a másodikkal.
REmélem ma már első osztályú lehetek 4000 pontal.
Ja én mindig szobát csinálok aztán jöjjön akinek jönnie kell. -
Én meg csöppet mellényúltam az internettel.
A házban ők vannak, így őket választottam...
http://www.intelecom.hu/
De kicsit gázos...
1.5 hónapig 512vel jött a 2 Mbit helyett, aztán amit én nekem kellett hivogatnom... a végén mondtam, hogy fel fogom bontani a szerződést (és úgy is csináltam volna), érdekes, másnapra jó lett...
Sajna 2 évre szerződtem.. Most bajom nincs vele, főleg ha a külföldi sebesség is nagyjából elfogadható lesz... Épp azért vettem 2048/512őt, hogy pl. játéknál ne legyen gond...
Aztán most mégis van :( na mind1, majd megoldom...
Ha megjön gamepad úgyse onlineolok darabig, sőt, lehet abba is hagyom gémet :D
Amúgy vannak elég gyenge játékosok (nem csak prok hála istennek), én durván 1 hónapja játszom, és kimondottan bénán (bár a 4*ot már megverem), de tegnap csak közepes játékost fogtam ki, akinél szinte végig irányítottam, csak kb. 5 ziccert hibáztam, amikor már csak a kapu volt :D
Akkor arra gondoltam, hogy majd analóggal :D
És több mint felét nyertem is a meccseknek.
Volt tegnap egy csóka, eléggé idegesítő volt.. Ki se láttam laggból (azért nem szaggatott, de kb. amit láttam, hogy előre megy az emberem, és nyomom sprintet mint állat:D), de belőttem neki 1et, akkor vmit no wayezett...
Rá 1 percre lőtt egy nagyon csíra gólt, és örömködött..
Aztán lőttem 2. félidő vége felé is 1 gólt, akkor szintén..
rá egy percre olyan gólt lőtt, hogy full középre ment tök gyengén, és mellényúlt a kapus...
de persze úgy, hogy olyan chokeom lehetett mint állat :D
Aztán hosszabbítás arany gól... hátragurítom kapusnak, az ellenfél csatára kb. 20 méterre.
megnyomom 1* lövést, sétál tovább, megnyomom még1*, fut tovább, megnyomom 3-adszor leszerel és gól...
aztán örvendezett...De kb. az a 3 helyzete volt, labdába se ért. Örvendezz vaze :)
Aztán volt egy 3400 pontos ürge, aki csak 5 perces meccset volt hajlandó játszani.. mondom jó.
Belőttem neki 1et, aztán azzal nyertem is...
mit ír be?
fuck ur fuckin cheat..
én is szeretlek... :)
Lőttem egy olyan gyönyörű gólt del pieroval, még ellen is írta hogy nice shot.
Beadás és kapásból levegőben pipába:D sose lőttem még ilyet :D
Majd lehet felveszek, és rakok ide, de a francnak van kedve szórakozni vele, inkább játszom :D -
http://www.tvnet.hu/
2048-as -
hm, a rapidshare jó lesz azt hiszem!
Most melóhelyről 220-230 KBpssel töltöttem fel, a lefelét nem néztem, az most nem számít, majd este megnézem...
Breki neked milyen neted / szolgáltatód van? -
oksa. majd megpróbálom este...
Bár túlzottan nincs sok értelme így belegondolva, jobb nem lesz. :-/
De majd nyomni szeretném vkivel tőletek, aztán ha ott is hasonló, akkor betudom a pingnek, és akkor elvileg ugyanolyan mindenkinek...
-
hátsz próbálj a Rapidshare-ról leszedni vmit illetve felrakni
illetve felrakni aztán leszedni....... -
valaki keresett NIKE labdákat
klikk -
Amúgy a bombagólok mennek, de iszonyatosan látszik, h. akad... a labda repülésén , gurugálásn is, meghogy kimaradnak részletek :) oda vissza pattog 3at alabda, én csak a végeredményt látom... meg hogy vmi ott suhant... -
vagy oldalt, külföldit, ahonnan ha húzok, látom mennyivel bírok.. ill. feltölteni..
de vmi gyors kell, hogy látszódjon.. de amúgy 1 MBit már elég lenne simán a focinak nem???
Amúgy ilyen labdás 2 méter nincs sűrűn, de akkor is eléggé "durva" a játék...
ergo amíg én offlineban látom,hogy szépen elhúzza + rámcsúsznak, az ott kb. 1 mozzanat, hogy elhúzta jobbra... meg ugye amikor repül a labda, akkor kicsit furcsa az íve, meg nem folyamatasan repül, egy 40 méteres átadásnál kb. 3* látszik, hogy mintha akadozna, lehet ez ilyen, csak picit zavaró, mert mondjuk elég gáz láttatlanban becsúszni, szerelni... és pont az a finomság nincs meg, ami mondjuk kéne, hogy lássam :)))
szóval vmi nem kóser... játszottam neten (nem focit), tudom milyen amikor van pingem, nem pedig lan... de ez egy árnyalatnyival rosszabb annál.. :) vagyis annak tűnik... -
én sárgákkal is simán nyomom
ha a labda ugrik két métert az erős lag
Én nem tapasztaltam hogy külföldivel roszabb lenne mint magyarral
Pl Shevaval elég soxor akadt a második félidőben.
De még ígyis játszható volt.
Szervert? -
Nem töltök le persze :)
Cfosspeed azért van fenn, mert szoktam tölteni, és rosszabb nem lesz tőle, hanem csak jobb. Ez nem hinném, hogy elrontja a dolgokat, sose tette...
De majd lehet leszedem próbaként...
Természetesen nem töltök mellette, egy msn ment. :)
Hát ezaz, kizárt dolog,hogy mindig ilyen csávókat fogjak ki... Ráadásul full zöldes egyénekkel nyomtam... És bár annál is erős lagg nincs, de meglehetősen érződik a dolog, volt hogy a labda ugrált vissza 2 métert... Szóval ez nem kóser :)
De ki akarom próbálni magyarral is, annál aztán tényleg gyorsan kéne menjen...
De komolyan lassan már élvezhetetlen, még ha megszokom azt is, hogy nincs folyamatosság... gyenge ellenfél ellen jó volt, mert le tudtam szerelni pl... de aki mondjuk kicsit cselez is, ott elég nehéz, ha kimarad 4ből 1 kocka...
Tudtok vmi gyors szervert, ahonnan lehet húzni külföldről? Amiről tutira kéne maxszal elvileg??
Ugyanez akár feltöltésre is!! -
hát szerintem se fogok sokt játszani vele :D -
így vibrál a fű???? -
cfospeedem ???????
minek?
Én tegnsp játszottam vagy 10-et egyiken se laggolt.
Ugye nem töltesz le közben? -
-
2048/512es a kapcsolatom :(
de gondolom ez külföldre egy nagy rakás szar lehet... -
Srácok, hogy tudom letesztelni, hogy mennyire szar a netem külföldre pl?
Mert játszottam kb. 15 online meccset most egymás után, külföldiek ellen, speciel az england1 serveren, és ami zöld csíkos volt, az is laggolt... de nem kicsit.
2 mbites kapcsolatom van, és mégis... lehet hogy ennyire fos külföldre??
de akkor miért ír zöldet?
vagy nem tudom... van cfospeedem is, szal még azzal se lenne baj...
vki magyarral kéne, vki játszik majd velem 1 meccset? -
hát aki mazohista
sztem akinek van esze elfelejti a magyar focit -
majd lesz az átigazolási szezon végén -
punkers #15221 lessz Superpatch update?Mer a csapatok összeállításain már 1 kicsit változtatni kéne, sok az igazolás -
Makinwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa goooooooooool
-
ezaz h shevaval és nem velem
pedig hiddel h az :P -
most nins felrakva a superpatch.a HEP-et várom már
ha nem haragszol
-
én ma is fent voltam Shevaval beszéltem is
tenem használod a keresőt
nem valószinű, hogy rontanád -
tegnap is holnap volt..
nahát mindegy, nem rontom a statod :P -