81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Aha biztos, hát akkor te valami összetettebb dolgot tudsz, én csak egy szimplára gondoltam. :) De majd ha túlleszek az alap irányítás elsajátításán, majd én is kigondolom. :) Csak szerintem akkorra már lesz PES 6... meg 7 8 9...

Amúgy sorfalat mozgatni nem lehet, csak ugráltatni ugye? :)
  • Breki33

• horpeti
    1részt nemrég van multim, és addig mastereztem,
    2. 1 hónapja ismerem PES5őt (meg PESt), mostanra jutottam el billel hogy a 4*ot lazán verem (no persze vannak genya kivételek, de mindig én irányítom a meccset),
    3. most vettem gamepadot, szal jó sokáig nem lesz online
    4. Eddig még élvezem, hogy alakíthatom a csapatot, felállásokat próbálom (próbálgatom pl. most a szélre kitett csatárokat, de gép ellen nem igazán megy:DD de még van mit csiszolni rajta, mert pl. a középpályám meg túl hátul van:D) No meg az egész ilyet élvezem, hogy bajnokság, Wefa kupa, stb.. meg igazolások! (igaz mostantól 1*on fogok igazolni, ezzel engem ne idegesítsen:D)

2007es idényemet nyomom, szal túl sok MLt nem nyomtam:P (kb. össz 4-5 idényt, az előzőek ilyen 1*osok voltak, most egy igazi spanyol bajnokságot nyomok, és tetszik)

Szóval ennyi. Ég és föld a CPU és a multi. Szóval ha megtanulok játszani gamepaddal lehet csak multit fogok nyomni, bár ez tényleg függ attól is, hogy megunom-e MLt:) Egyébként támadni könnyebb multiban, mint gép ellen... meg fordítva is igaz.. van sok szitu, amiben a gépet könnyebb átverni, viszont az ember meg hibázik, és ezeket is ki lehet használni. A gép ritkán hibázik, és az se igazi hiba, mert lehet tudni előre :P

Szóval egyelőre ezért! :)

Nem tudom mikor tudok majd normálisan játszani gémpaddal (ha egyáltalán majd tudok), de most tényleg annyira érdekel a dolog, hogy napi 5-6 órát simán rákockulok... Persze erről bnőm nem tud semmit, csak hogy néha focizunk. :D

Játszani szeretek, de megpróbálom felépíteni a dolgokat, és beleégetni a reflexeim közé a már 10 éve máshogy beidegződött dolgokat. :)) Mindig is utáltam ezt... De most bevállalom, mert tetszik. :)
  • Breki33
    majd lesz P

már nekem is volt
  • Breki33
    igazából nem szivesen árulnám el multi miatt

esetleg annyit, hogy egyszer Red-el beszéltünk a Fifa 2003-ban hogy lehet kivédeni a távoli nagy lövéseket.

Mivel amikor elkezdtem multizni csak azt láttam, hogy hopsz 30-40-ekről lődőznek gólokat. Ugyanis volt egy ilyen bugja és ha valaki ezt begyakoroltas hát ment neki P
    És akkor tanácsolt vm,it amit most megpróbáltam pes-re alkalmazni
  • Breki33
    Ez tipikus hibája az idei résznek.
  • horpeti
    Érdekes, nekem kb. 6 vagy 7 szabad mentéshelyem van, és semmi hiba nincs...

Gondolkodom, hogy töröljem őket, mert nem kell 3x mentés (csak minden szart mentettem régen, és most meg nem szánom rá magam, hogy kb. a 3-4 fontosat hagyjam:D)...
  • báttyó02
    azok nem gyakorlások,ha gyakorolni akarok akkor pratice-be megyek :D
    eddig egyszer lőtt el asfa egy olyat hogy uncsi már...amugy meg lehet hogy nagyobb gólokat tettem fel mint te már nemazér :D (nem szabadra gondolok)
    multiba meg mikor egyszer hostoltam akkor nemjátszottuk végig a meccset szal nemtom miylen kikapásrol beszélsz....az viszont igaz hogy szarvolt akkor a kapcsolatom,de te amugyse engedtél senkit hostolni mert téged is ugyanugy basztatott a lagolás gondolom :D

"bár ha az lennék is lenne mire a matek kisötösön kívül"
    hüha már megint előficcen a nagyarc,gondolom itt megint a gyepeidre gondolsz :D

na ennyi,mosmá télleg soklesz a flém,te meg ugyse adtál még sose igazat senkinek O:

• Breki33
    van multid, hogy van időd Master Ligára? P
  • horpeti
    Kiváncsi lennék, te mit találtál ki (majd 1* megdumáljuk :D), én is kitaláltam egy dolgot, amióta csinálom nem kapok túl sok gólt szabadból (kb. 1et se :D), igaz nem online volt, hanem csak 4*os computer. Bár a kevés online játékom alatt se kaptam szabadgólt, sikerült hárítani. Aztán meg lehet nem is amiatt, csak egyszerűen mázlim van.

Szabadrúgás védekezést is lehet trainingelni? :)
  • Trunks
    Köszi, tényleg ez volt a hiba oka. Csak azért lepett meg a dolog, mert nem volt olyan sok mentésem és az előző részben simán ment 4-5x ennyi mentéssel is.
  • Breki33
  • gabber_saviola
  • horpeti
    persze, lehet 2re állítani.

csak Master ligában ugye csak 1 csapatot lehet választani, így együttműködve lehet nyomni.. régen nyomtunk így fifát, poénos volt. :D

Rendes ligában lehet 2 csapatot is indítani 2 playernek, sőt többet is, de irányításként akkor is a player 1gyel fogja, ha csak 1 játékos meccse van. ha egymás ellen játszanánk (ami még nem jött el), akkor biztos már a player 1-2 is működne. erre mondtam,hogy 2 playernél lehetne intelligens a játék, hogy akkor a controller 2őt nyomatja ha a plyer2 játszik.. bár vkiknél meg ugye nincs 2 controller, így ott meg éppen ez a megoldás jó.. úgyhogy sajna marad a kilépdesés, bár nem sok munka.. :)
  • Breki33
    én nem játszok ML_t és csak simán practice meccset szoktunk nyomni

de be lehet kettőre állítani azzal a kikötéssel, hogy az első csak bill lehet nemtudom miért.

Amúgy tegnap amikor a 31.-et megvertem ők ketten voltak
    Végig filóztam rajta, hogy a végén majd beírom, hogy a Marsu2 better P

De mondom nem leszek szemét, meg marha gyorsan kiis lépett.
  • Breki33

DDD
  • Breki33
    sztem se de látod ide irogatja tudja, hogy priviben nem válaszolnék neki........

nem úgy mondtam illetve gondoltam, hogy tudom, de van egy ötletem amivel úgy néz ki hatékonyabban lehet védeni

bár gondolom ez nem azt jelenti, hogy mindet ki lehet védeni csak hatékonyabbnak tűnik, de lehet csak véletlen

"olyan szépen beállt védővel sorfal oldalán levő kapufához"

na pont ezt szoktam csinálni, de ez nem az amiről beszéltem mivel ez csak az egyik sarkot fogja és állandóan vissza kell futni.
  • Breki33
    például onnan hogy állandóan a szabadrúgásgyakorlásaidról raksz fel gif-eket
    mondjuk azokat se tudod rendesen megcsinálni és hiába szólnak, hogy uncsi már csak rakod, nemnagyon láttam tőled még nomális gólt

na honnan?
    én ott voltam de máshogy emléxem, te meg halottál vmit és azt szajkózod

nem ültem éjjel nappal a pes fölött sőt nem tartozom azok közé sem akik havonta 8 új játékot töltenek le, hogy aztán egy óra múlva töröljék szidva milyen xar P

multiban teis hostoltál akkor is kikaptál csak olyan szar volt a kapcsolatod, hogy utánna senkise akart veled játszani, többek között én sem

ha nem érdekel a dolog ne járj ide ez a kiegészítős topic

honnan tudod mi az életem?
    sztem te semmit se tudsz az életről hazajössz a suliból anyuci megkeni a vajaskenyeret aztán bevonulsz játszani a szobádba az esti fürdetésig P

És a kiegészitőket készitő emberek miatt lesz jobb a játékod. Nonszensz azért hogy itt azt hiszed poénos vagy ezzel a füvezel dumával miközben azt használod. Gondolom otthon is megszoktad, hogy mindent aládtolnak.......

bevédek ez megint ilyen menő szöveg?
    talán megvédek kérdés kit te kis superman

nagyképü biztos nem vagyok legfeljebb nagyképű
    bár ha az lennék is lenne mire a matek kisötösön kívül
    bár egyszerű a képlet ha nem tetszik a rendszer ne járj ide

és elegem van már a vitából ilyen hülyeségen menj és védjél máshol másokat a nemtudom mitől

itt a játékról és kiegészitőíről akarunk beszélni remélem felfogtad
  • horpeti
    Inkább azt mondjátok meg, miért ilyen genya a gém, hogy ha 2en akarunk játszani, akkor MLt eleve nem lehet 2 csapattal (csak ha 1ütt irányítjuk:D), ill. ligát, és kupát lehet, DE AKKOR meg eltűnik az az opció, hogy formációt állíthassak a FORMATIONS menüpont alatt (2 playernél nincs is ez a pont), és emiatt minden meccsen kell állítgatni! :( mind1, hogy player 1-2 játszik..

A másik idegesítő, hogy hiába lesz 2 player, akkor is mindig a player 1 irányítása lesz, tehát mivel most barátommal bill és gamepad nyomtuk, így minden meccs előtt ki kellett lépni a menübe, hogy a player 1 buttonját átállítsuk...

Nem értem, miért ilyen ratymány.... Tudja, hogy én vok a plyer 2, mégis a player 1es configot nyomja....

Bár attól tartok ez azért van, hogy ne nyúlhassunk bele egymás beállításaiba... és a most a plyayer 1 és 2 jön szeparálás meg túl bonyolult :(((

Pedig egy 2 fős ML, vagy legalább olyan liga v. kupa, ahol nem csak a meccs előtt lehet formációt + embereket állítani az tökre színessé tenné...
  • gabber_saviola
    fém van nem gyengén....megint :DDDDDDDDDDDDDD
  • horpeti
    Kuss mind2 :P

De tényleg... menjetek máshova EZZEL A TÉMÁVAL, ennek full nem itt a helye, de szeirntem nem mondtam újat... :)

Amúgy Breki szabadrúgás ellen mondtad hogy tudod mit kell tenni. Én is tudom, majd gyakorlom. :P + Érdekesség: 2 napja játszottam egy marha intelligens gyerekkel (még billel), amikor szabadot kaptam, olyan szépen beállt védővel sorfal oldalán levő kapufához, eléggé demoralizáló volt. :))))

Csak lányos zavaromban elfelejtettem, hogy így nincsen les :PP
  • báttyó02
    1.az ugyanaz:D az a bajod ha szabadból kapsz gólt,amugymeg honnan tudod hogy ki mennyit gyakorol szabadot?:|
    hát ugyan honnan venném hogy kikaptál? uygan honnan?:D
    ezta a "mutass fel valamit" haggyuk már...
    multiban kikaptam? pes4ben veled akkor játszottam amikor 2csillagon toltam,amatőrön,te már akkoris éjjel nappal a pes fölött ültél..ja meg te hostoltál midnig ugye...
    kiegészitőket nemtudtam mert nemérdekel a dolog,ha nagyon akarnék csinálni akkor megtanulnám,de addig minek amíg vannak hozzád hasonló emberek akiknek ez az életük hogy gép előtt focizgatnak meg füveznek :DD

nyalni meg mnetom kinek nyalok,max bevédek valakit,egy nagyképü magát istenkirálycsászárnak tartó emebrtől :D
  • Breki33
    és most végre lezárnám

játszani akarok nem ilyen hülyeségeken vitázni
    és talán ezért nem akarunk egyesekkel játszani mert ez lesz belőle.........
  • Breki33
    majd ha olyat irsz ami a témával is kapcsolatos nem csak kötekedés

és amihez közöd is van
  • Breki33
    1. Nem a szabadrúgásgólt nemszeretem hanem a megszállot szabadrúgásgyakorlókat akiknek ez a mániájuk.
    2. Honnan tudod mennyit rúgok? Megint olyanról beszélsz amiről fogalmad sincs.
    Csak az elmúlt hónapban kettő multist raktam be. Persze én nem azt gyakorlom éjjel nappal :-)))))))
    Egyáltalán honnan veszed hogy kikaptam????????? P
    Érdekes mostmár megeléxik ezzel.....lol
    És miért kéne védenem magam?
    NE magadból indulj ki.

És itt nem erról van szó hogy én mit csináltam-elárulom nemcsak gyepet-hanem hogy használod az általunk készített kiegészitőket és közben nagy a szád amivel nyalsz.

Előbb mutass fel vmit azután kritizálj másokat.
    MUltiban mindig kikaptál, kiegészítőket sose tudtál csinálni mégis pattogsz itten.

Menj máshova nyalni. :-)))))
  • báttyó02
    és légyszike ne töröld a kommentem ha válaszolsz rá...brekkencs :DD
  • báttyó02
    jó,ebben igazad van hogy nemvoltam ott.
    csak azt nembírom hogy állandoan véded magad...ha kikaptál akkor kikaptál ennyi,az vicc hogy azzal jössz hogy szabadrúgás gólt nemszereted ha rugnak neked(persze ha te rúgsz 1évbe egyszer akkor az nemgond) :DD
    a 4es pontot meg haggyuk már,elégszer elmondtad már,elhiszem hogy te világmegváltó peccseket csináltál eddig(gyepet:|:DDD) ezt nem is vitatom :D
  • horpeti
    Jaja Fifás kiosztás!

De ne feledd, hogy másik kézzel nyomod, így ha tükörképet nyomatsz (mert a kezed is olyan, akkor megcserélődnek.. :) Persze mivel 1 ujjal nyomod mindet, így végülis tök 8...

Érdekes, hogy nem tudsz lőni, én speciel éppen emiatt vettem meg a gamepadot.. mert minden mást frankón tudtam csinálni, csak gondoltam ettől finomabb lesz a lövés is, mert pont annyira húzom csak oldalra amennyire kell, mondjuk ezt tudtam billel is... :)

Akkor mi lesz finomabb gamepaddal??? :) jobban lehet érezni irányokat, vagy mi? :)
  • Breki33
    Számozások

3-400

klikk
  • Breki33

• Breki33
  • gabber_saviola
    elnézem Breki #15411
  • Breki33
    nemis fog
  • Breki33
    ez nem a sima dual action?
  • Breki33
    énmeg pont billel tudok löni, nem mondom, hogy jobban de gif-re érdemeseket
  • Breki33
    zene music
  • Breki33
    hát nekem mindegy ez a Fifas billkiosztás végülis

miért lenne nehezebb?

nem nekem van megcserélvve Fifa-ban is D a lövésgomb

amúgy ezért kell gyakorolni tőlem soxor kérdezik, hogy melyik az L1-és akkor úgy ugrik be hogy az pl kiugratós passz és ahhoz melyiket is nyomom.

SZval ha megszokod már nem nézed mit nyomsz
    Érdemes végigcsinálni a gyakorlást is

• gabber_saviola
    nem mondtál hülyeséget :)

kormányom az forszos igen :)
  • gabber_saviola
    jáj roszat linkeltem :DDDDDDDDDDDDD

Logitech Gamepad Dual Action
  • horpeti
    őő most lehet hülyeséget mondtam. :))