81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Hát igen,ezer valahányszáz meccs,abba még belegondolni is sok.
    És nyilván ettől nem lettem a világ legjobb játékosa én sem,mert most egyszer megvertem,de az ilyen pillanatokért érdemes játszani azt hiszem.
  • Gabe18
    Szintén köszi!
    Meg ugy előre mindenkinek,ha még irja valaki.
  • jbal
    Boldog Szülinapot!
    grat.
    Sheva azért ő se nyerhet minden meccset
  • Shevchenko
    BOLDOG SZÜLINAPOT és szép volt,amúgy vannak nálla sokkal jobbak, csak annyi merccset játszik hogy persze hogy plusszos lesz.
  • Fyrex
    BSZ!
  • Gabe18
    Köszi!
  • Breki33
    akkor BOLDOG SZÜLINAPOT

NEmis tudtam, hogy ő az első, amikor még én játszottam vele második volt.
    DE énis hasonlókat írtam annó róla, semmi extra.
  • Fyrex
    grat!
  • Gabe18
    Na a Pes5 megadta nekem ma a születésnapomra az ajándékot.
    Felcsatangolok a francia szerverre,nyitok szobát,egyszer csak jön az ellenfél,aki nem más volt mint a ranglista ebben a pillanatban első helyén álló Fedor nevű egyén.Mit mondjak,riasztó volt a tudat,de hát próbáljuk ki mit tudunk alapon belevágtam...
    Az első meccs csúfosnak mondható 0-3-al zárult,egy nagyon buta első gól után ugy érzem partiban voltam vele,de mikor a vége felé átálltam 3-4-3-ra,akkor a gyengülő védelemnek vágott még kettőt.Kis lagg is volt a 2. félidőben,de nem foghatom arra,mert nem volt döntően zavaró.
    Viszont visszavágót adott,micsoda meglepetés,pedig ha valakinek lenne oka-joga lezserül távozni,akkor asszem Ő az.
    Na a nagy esélyt ekkor megragadtam!
    Az első félidőben szabályossan beszoritottam,és egy gólos vezetésre tettem szert.Na ekkor már megremegtem a nagy lehetőség előtt,mert még fordulás előtt egyenlitett.2. félidőre a jó az x is alapon jöttem ki,de végülis mindkét oldalon akadtak lehetőségek.A 90. percben 5 méterről a kapusba rugtam,na akkor lemondtam a győzelemről,de szöglet.És akkor jött a hadicsel,mert előtte már vagy 5-6 szögletet belőttem középre,ezt viszont leguritottam csak,onnan lapossan bepassz középre,és az érkező Ballack bevágta kapásból a sarokba.Rövidessen lefujták,mit mondjak,nem rossz érzés hogy megvertem az elsőt...
    Egyébként a játékában nincs semmi különös szerintem.Van egy nagyon magabiztosra begyakorolt játékstilusa (vagy 1500 meccs alatt nem csodálom),és a kapura lövései nagyon jók,rendre kipattanak előre,ugyhogy gyorsan kell tisztázni.De trükkösebb,és jobban játszó emberrel is játszottam már,alacsonyabb osztályból.

• báttyó02
    wilhelmsson gol (H)(H)(Hö9
  • Fyrex
    PÁKK DZSI SZUNG :DDD

teccik? ... a gól
  • punkers
    Kivel rugtad ezt a gólt?
  • Breki33
    Estadio Nacional van ilyen a superpatchben?
  • Fyrex
    [IMG]http://fyrex.tvn.hu/PES5 2006-01-18 18-25-39-27.gif[/IMG]
  • Breki33
    vki multi?
  • Breki33
    hm nemsemmi

Night Fine

• horpeti
    ehh ehh, na erre nem gondoltam :P

No persze nem is vagyok olyan nagy hacker mint ti..
  • Terminátor14
    Te jóóóó ég.....
    Tényleg ez volt a baj...hátraállítottam egy évvel a dátumot, hogy a nem crackelt progik ne járjanak le...
    A fene se gondolta volna
    Nagyon köcce Quaresma, jövök 1-el! :D
  • Quaresma
    Szerintem az a gond, hogy nem jó a rendszerdátum, szóval ott a jobb alsó sarokban nézz rá a dátumra meg az időre, hogy jó-e!
    Sőt, biztos az a baj, helyes dátum és idő kell neki, különben ez lesz...
  • Terminátor14
    tűzfalon át van engedve, már amikor be van kapcsolva az sp2 tűzfala :D (mer más nincs, és az is csak szökőévente van bekapcsolva)
  • horpeti
    tűzfalon átengeded a messengert?

más hiba nem nagyon lehet, ha van interneted (és miért ne lenne :P)
  • Terminátor14
    Sziasztok! :)
    Ezer bocsi mindenkitől, akit a most következő offommal zavarni fogok, de már nem tudok mit csinálni, és gondoltam megkérdezem itt a dolgot, hátha tud valaki segíteni...

Na szóval van egy olyan problémám, hogy meghalt az msn massangerem. 1 héttel ezelőttig tökéletesen működött, viszont azóta nem hajlandó belépni.
    Ezt az üzit kapom:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
    Ha elindítom a hibaelhárítást, akkor mindent rendben talál, a vezetékes kapcsolathoz meg nem ír semmit...
    Ha javításra megyek ezután, akkor azt írja, hogy nem sikerült javítani a hibát...

Próbáltam már újrarakni a progit, régebbi verziót felrakni, próbáltam sima win messengerrel is, de sehogy sem működik...A régi hálókártyákat is letiltottam, csináltam új netkapcsolatot, szóval mindent, amit el lehet képzelni. Suliban simán működik a dolog, itthon viszont nem :(
    Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, és mégegyszer sorry az óriási offért..
  • Breki33
    klikk

alul
  • Schelotto
    Helósztok bocsi leirná nekem valaki hogy hogy lehet betenni az arcokat meg a stadionokat a pes 5-be? lécci köszi
  • Breki33
    igen a Fine Day-t és Fine night-ot mint írtam szélesebb csikozásra sztem jobban mutat
  • Quaresma
    Nincs saját arca...

A topikodban az első oldalon kilinkelt Highbury az új nem? vagy már azt is javítottad?
  • Breki33
    HIghburynak van Update-ja is

Az sztem jobb szélesebb csíkokkal.

Köszi
  • Breki33
    Blasinak nincs saját arca?

a w225-ön nekem másvalaki van
  • Quaresma
    Értettem, akkor helyette felnyomom a Highbury-t. Remek munka mind1ik!
  • Breki33
    DE anfieldet nem most csináltam, hanem még a superpatchez csak kérték
    de ezt sztem nem érdemes kirakni benne van a superpatchban
  • Quaresma
    Hát honnan venném:) Ott volt a topikodban kilinkelve... Gondoltam te csináltad, de ha nem akkor ki? Aha, most nézem te Highbury-t csináltál... majd azt is kirakom...
  • Breki33
    Figyi az Anfield-et amit állítólag én csináltam honnan vetted?

Highbury-t csináltam Anfieldet csak kilinkeltem megint de az van a Superpatchben sztem.
  • Quaresma
    Tölthető INNEN.
    Készített a srác Hollandot is, nagyon jó lett szerintem...
  • Breki33
    Italy Facepack

• horpeti
    nem rossz vazz. :)

Ó, ha nekem is ilyen lenne... :D
  • horpeti
    jahh.. Ha úgy nézzük. :)

Remélem lassan tudok már teljesen a játékra figyelni, mert elég siralmas, amit művelek
  • Breki33
    Amsterdam Fine Day

• Breki33
    még van két heted P
  • horpeti
    hehe, Sheva szép mérleg :)

Én meg rájöttem ma éjjel megálmodva, miért is vagyok nehézkes és láma, amióta gémpadom van, és az analóg irányon görcsölök... Ma reggel le is teszteltem, és helyesen gondoltam... :) Amióta analógom van, minden passz 1 ütemmel késik, mert mire rájövök, melyik irányt is akarom, meg melyik gombot is akarom lenyomni, addig elfordul a csávó + meg is tolja, aztán meg már nem csoda, ha nem jó a passz. :P

Na de ezen sűrgősen változtatni fogok, ilyen billel nekem fel se merült, eszembe se jutott, mit rontok el... :))
  • Breki33
    Nekem mindegy csak mázlid ne legyen :)

vagy én lőjjem be a helyzeteim

Érdekes utánna Etelkozi Vata-nál is az elsőkön ugyanez volt
    mindent védett a kapusa nem tudtunk egymásnak gólt rúgni.

Mondjuk vele vmiért jobban szaggat a 2. félidő mint veled.