81526
-
Gabe18 #16052 Hát igen,ezer valahányszáz meccs,abba még belegondolni is sok.
És nyilván ettől nem lettem a világ legjobb játékosa én sem,mert most egyszer megvertem,de az ilyen pillanatokért érdemes játszani azt hiszem. -
Gabe18 #16051 Szintén köszi!
Meg ugy előre mindenkinek,ha még irja valaki.
-
Boldog Szülinapot!
grat.
Sheva azért ő se nyerhet minden meccset -
BOLDOG SZÜLINAPOT és szép volt,amúgy vannak nálla sokkal jobbak, csak annyi merccset játszik hogy persze hogy plusszos lesz. -
BSZ! -
Gabe18 #16047 Köszi! -
akkor BOLDOG SZÜLINAPOT
NEmis tudtam, hogy ő az első, amikor még én játszottam vele második volt.
DE énis hasonlókat írtam annó róla, semmi extra. -
grat! -
Gabe18 #16044 Na a Pes5 megadta nekem ma a születésnapomra az ajándékot.
Felcsatangolok a francia szerverre,nyitok szobát,egyszer csak jön az ellenfél,aki nem más volt mint a ranglista ebben a pillanatban első helyén álló Fedor nevű egyén.Mit mondjak,riasztó volt a tudat,de hát próbáljuk ki mit tudunk alapon belevágtam...
Az első meccs csúfosnak mondható 0-3-al zárult,egy nagyon buta első gól után ugy érzem partiban voltam vele,de mikor a vége felé átálltam 3-4-3-ra,akkor a gyengülő védelemnek vágott még kettőt.Kis lagg is volt a 2. félidőben,de nem foghatom arra,mert nem volt döntően zavaró.
Viszont visszavágót adott,micsoda meglepetés,pedig ha valakinek lenne oka-joga lezserül távozni,akkor asszem Ő az.
Na a nagy esélyt ekkor megragadtam!
Az első félidőben szabályossan beszoritottam,és egy gólos vezetésre tettem szert.Na ekkor már megremegtem a nagy lehetőség előtt,mert még fordulás előtt egyenlitett.2. félidőre a jó az x is alapon jöttem ki,de végülis mindkét oldalon akadtak lehetőségek.A 90. percben 5 méterről a kapusba rugtam,na akkor lemondtam a győzelemről,de szöglet.És akkor jött a hadicsel,mert előtte már vagy 5-6 szögletet belőttem középre,ezt viszont leguritottam csak,onnan lapossan bepassz középre,és az érkező Ballack bevágta kapásból a sarokba.Rövidessen lefujták,mit mondjak,nem rossz érzés hogy megvertem az elsőt...
Egyébként a játékában nincs semmi különös szerintem.Van egy nagyon magabiztosra begyakorolt játékstilusa (vagy 1500 meccs alatt nem csodálom),és a kapura lövései nagyon jók,rendre kipattanak előre,ugyhogy gyorsan kell tisztázni.De trükkösebb,és jobban játszó emberrel is játszottam már,alacsonyabb osztályból.
-
wilhelmsson gol (H)(H)(Hö9 -
PÁKK DZSI SZUNG :DDD
teccik? ... a gól -
punkers #16041 Kivel rugtad ezt a gólt? -
Estadio Nacional van ilyen a superpatchben? -
[IMG]http://fyrex.tvn.hu/PES5 2006-01-18 18-25-39-27.gif[/IMG] -
vki multi? -
hm nemsemmi
Night Fine
-
ehh ehh, na erre nem gondoltam :P
No persze nem is vagyok olyan nagy hacker mint ti..
-
Te jóóóó ég.....
Tényleg ez volt a baj...hátraállítottam egy évvel a dátumot, hogy a nem crackelt progik ne járjanak le...
A fene se gondolta volna
Nagyon köcce Quaresma, jövök 1-el! :D -
Quaresma #16034 Szerintem az a gond, hogy nem jó a rendszerdátum, szóval ott a jobb alsó sarokban nézz rá a dátumra meg az időre, hogy jó-e!
Sőt, biztos az a baj, helyes dátum és idő kell neki, különben ez lesz... -
tűzfalon át van engedve, már amikor be van kapcsolva az sp2 tűzfala :D (mer más nincs, és az is csak szökőévente van bekapcsolva) -
tűzfalon átengeded a messengert?
más hiba nem nagyon lehet, ha van interneted (és miért ne lenne :P) -
Sziasztok! :)
Ezer bocsi mindenkitől, akit a most következő offommal zavarni fogok, de már nem tudok mit csinálni, és gondoltam megkérdezem itt a dolgot, hátha tud valaki segíteni...
Na szóval van egy olyan problémám, hogy meghalt az msn massangerem. 1 héttel ezelőttig tökéletesen működött, viszont azóta nem hajlandó belépni.
Ezt az üzit kapom:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ha elindítom a hibaelhárítást, akkor mindent rendben talál, a vezetékes kapcsolathoz meg nem ír semmit...
Ha javításra megyek ezután, akkor azt írja, hogy nem sikerült javítani a hibát...
Próbáltam már újrarakni a progit, régebbi verziót felrakni, próbáltam sima win messengerrel is, de sehogy sem működik...A régi hálókártyákat is letiltottam, csináltam új netkapcsolatot, szóval mindent, amit el lehet képzelni. Suliban simán működik a dolog, itthon viszont nem :(
Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, és mégegyszer sorry az óriási offért.. -
klikk
alul -
Schelotto #16029 Helósztok bocsi leirná nekem valaki hogy hogy lehet betenni az arcokat meg a stadionokat a pes 5-be? lécci köszi -
igen a Fine Day-t és Fine night-ot mint írtam szélesebb csikozásra sztem jobban mutat -
Quaresma #16027 Nincs saját arca...
A topikodban az első oldalon kilinkelt Highbury az új nem? vagy már azt is javítottad? -
HIghburynak van Update-ja is
Az sztem jobb szélesebb csíkokkal.
Köszi -
Blasinak nincs saját arca?
a w225-ön nekem másvalaki van -
Quaresma #16024 Értettem, akkor helyette felnyomom a Highbury-t. Remek munka mind1ik! -
DE anfieldet nem most csináltam, hanem még a superpatchez csak kérték
de ezt sztem nem érdemes kirakni benne van a superpatchban -
Quaresma #16022 Hát honnan venném:) Ott volt a topikodban kilinkelve... Gondoltam te csináltad, de ha nem akkor ki? Aha, most nézem te Highbury-t csináltál... majd azt is kirakom... -
Figyi az Anfield-et amit állítólag én csináltam honnan vetted?
Highbury-t csináltam Anfieldet csak kilinkeltem megint de az van a Superpatchben sztem. -
Quaresma #16020 Tölthető INNEN.
Készített a srác Hollandot is, nagyon jó lett szerintem... -
Italy Facepack
-
nem rossz vazz. :)
Ó, ha nekem is ilyen lenne... :D -
jahh.. Ha úgy nézzük. :)
Remélem lassan tudok már teljesen a játékra figyelni, mert elég siralmas, amit művelek
-
Amsterdam Fine Day
-
még van két heted P -
hehe, Sheva szép mérleg :)
Én meg rájöttem ma éjjel megálmodva, miért is vagyok nehézkes és láma, amióta gémpadom van, és az analóg irányon görcsölök... Ma reggel le is teszteltem, és helyesen gondoltam... :) Amióta analógom van, minden passz 1 ütemmel késik, mert mire rájövök, melyik irányt is akarom, meg melyik gombot is akarom lenyomni, addig elfordul a csávó + meg is tolja, aztán meg már nem csoda, ha nem jó a passz. :P
Na de ezen sűrgősen változtatni fogok, ilyen billel nekem fel se merült, eszembe se jutott, mit rontok el... :)) -
Nekem mindegy csak mázlid ne legyen :)
vagy én lőjjem be a helyzeteim
Érdekes utánna Etelkozi Vata-nál is az elsőkön ugyanez volt
mindent védett a kapusa nem tudtunk egymásnak gólt rúgni.
Mondjuk vele vmiért jobban szaggat a 2. félidő mint veled.