81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    nice :)

Hol a védelem? :P
  • Breki33
  • horpeti
    nálam csak egy breki látszik Breki... vhogy próbáld elővarázsolni, h. lássam légyszike :)))

Köszike..

ugye nem voltam buzis? :P
  • Breki33
    Nekem ez tetszik

ilyesmit szeretnék 25-ről eddig egy kapufáig jutottam illetve tegnap volt egy távolabbi jobban rádölős ami alig ment fölé

• horpeti
    óó, azt nagy örömmel venném.. :))

MSNed van?
    Ott megdumálhatnánk, meg át tudnám küldeni az elmentést, aztán ha te azt mondod rá, hogy ez egy gagyi tömeggól, akkor hagyjuk is a fenébe :)

Van 1 pár ilyen elmentett, de hát a ti góljaitokhoz képest ez csak egy "persze bement" kategória :)

De ez a kapás tetszik, főleg mert bal lábas a csákó... És jobbal lőtte :P

Azon a meccsen ballal is próbálkozott kb. ugyanonnan, hát elég siralmas volt :P
  • horpeti
    eddig nem sok meccsem volt, amin 2nél többet lőttem...

De valszeg a felállásom miatt is, majd ha lesz energiám, akkor beújítok egy ütőképesebb felállásba, csak erre egyáltalán nem fordítottam semmit, aztán képzelhetitek milyen káosz van a pályán :P
  • jbal
    ha akarod megcsinálom
  • horpeti
    :ÐÐ

Vata olyan sokat gyakorolt, hogy már nem is gömb, hanem kockalabdával játszik :)))

Lassan már az én játékosaim is kockásodnak :P
  • jbal
    ja mert 4-0 lesz neked :ðððððð
  • horpeti
    Hát ha velem játszol tutira nem lesz szükséged 0-3ról felállnod :P
  • Etelkozi Vata
    Persze, de vigyázat, azóta sokat javultam, már 0-3-ról is felállok!!! :)
  • horpeti
    De azért majd még játszunk onlinet? :)

Anno tetszett! Mégha picit laggolt is. :)
  • Etelkozi Vata
    Én meg benne vagyok egy NHL és egy NFL ligában is, mostanában kevesebb Pes-ezésben lesz majd részem.
  • horpeti
    az szerintem túl korán, addigra nem is érek haza :(

Szerintem fél 7 az amire tutira elkészülök harci díszben...
    Ha késő, akkor majd később.
  • Breki33
    6 körül talán
  • horpeti
    jó hagyjuk a bannos dolgot pls. :)

Este mikorra jöjjek ide?

Ne teszteljünk semmit, hanem játsszunk párat...
    Arra ráérünk.
  • Breki33
    tegnap se rajtam múlott

a ban pedig kitiltást jelent ugye
  • horpeti
    most megint genyómodera kapcsoltam... túlságosan feszélyez a meló.. haza akarok már menni... grr..

este onlineolunk??

Jó most a gépem, legalábbis a PES megy rajta... mást még nem is raktam fel, semmilyen más progit, még a winfos frissítések sincsenek letöltve, mert tegnap nem volt net :)

De be van lőve minden, ami a PEShez kell, tegnap is tudtam már játszani vele.
  • horpeti
    nem akartam részletezni, ezért csak 1 táblát raktam :P
  • Breki33
    sose értettem ezt a táblát

uton útfélen használják sztem nemis tudják sokan a jelentését
  • Breki33
    Nah megvan az ok miért hagyok ki sok helyzetet

Csukákat cserélek

• horpeti

• Breki33
  • Shevchenko
    Valaki online?
  • Breki33
  • horpeti
    én hülye otthon direkt kitettem kézikönyvet a táskából, így ma nemtom bescannelni :(

Pedig lett volna rá, s. lenne rá lehetőség, csak grrr.. na mind1már
  • horpeti
    Tegnap megvertem egy 10k pontosat 2-1re Barca vs Reál.

2 beadásból 2 bombagól (mondjuk lucky, hogy én robbantam be), ő meg 1et betalált a kavarodásban.

Azt montda, tiszta bénán játszanak a játékosai, meg lucky :) Mondjuk ez igaz volt, semmit se tudott csinálni :P

Persze visszavágót azért nem nyomott...

Utána meg nyomtam egy 1-1et vkivel, aki szépen befejelt nekem egy gólt szögletből grr (elaludtam), aztán a legvégén mondom a fenébe, felraktam all attackra, kb. 6 percen belül olyan gólt lőttem lejátszva a pályáról a csókát, mint a ház. Aztán meg féltem, h. kinyílok, rögtön visszaraktam a taktikát, és még úgyis megnyerhettem volna az utcsó 15 percben :P

Azt hiszem ez a srác volt az, aki úgy kezdte a meccset, hogy középkezdésből hátrapasszolt, és el kezdett ilyen átlépős biciklicselt nyomatni 1helyben, mondom hú ez nagy spíler lesz. Odamentem s. lerúgtam :P

Aztán utána egész meccsen nem nyomott 1 cselt se :PPP

Laggra egyik sem panaszkodott, bár lehet csak nem szóltak. Nekem volt h. laggolt, de kezdem megszokni, hogy olyankor csak a legelemibb dolgokat lehet csinálni, semmi brillír, mert simán odaadja az ellenfélnek a labdát :(

De azért még nagyon láma vagyok, főleg a védekezés az ami aggasztó, néha olyan dekoncentrált vagyok, mint a játékosaim...
    De támadni se támadok jobban, főleg ha 1-1be kerülök védővel, nem tudok semmit csinálni, mindig tök ügyesen kivédekezik. :(
    Talán ha majd jobban bele tudom élni magam, és eltűnik a kezemből a gémpad, ahogy Breki is mondta... :) Már halványodik :)))))
  • horpeti
    amint átraktam a játékszellemet támadóra (semmi mást), rögtön belőtt 1et... mindenki mint aki most védekezne először az életében
  • horpeti
    a fene egye meg.. megnyerem, aztán a visszavágon szaros gólokkal megver... :(

aztán kilép...
  • horpeti
    azért mos tonlineolok 2őt, full készen idegileg is, meg alig látok, hátha még jobban felbaxom magam... ha már lúd, legyen kövér
  • horpeti
    Nah, a gépem rendben van, csak netem nem volt 10től, ezért MLeztem.

Lőttem egy szép kapást, elmentettem, majd ha vagizni akarok, akkor elkészítem a videót, de inkább a fanatkus gifkészítőnek odaadnám az elmentést :P

Talán holnap tudok online is játszani.. Bár nem igazán tengek túl az önbizalomban, a 2* megvert a division 1 cup döntőben.. összes meccset nyerem, erre itt 10 perc alatt bevágott 2őt, csak néztem.. kiegyenlítek, erre 89. percben berúg még 1et... és nekem meg 3 kapufa, utána üres kapuk, mind mellé, stb.... Kapja be jól....

na mind1. Asszem ha még a 2*ot se tudom megverni pont akkor amikor kéne, akkor inkább nem kéne nekem onlineoznom.. :-/
    Most jól felidegesített.
  • Breki33
    most játszok egy herminatorral
  • Breki33
    európában nem fognak
  • Terminátor14
    Ahamm, köszi :D
    Azt tudtam, hogy amerikai, dehát ha jobb, akkor majd azzal kéne játszani :)
  • Gabe18
    Megkéne,de te azt nem veszed (hacsak meg nem hozatod),mert csak az USA-ban lesz hivatalossan kapható.Winning Eleven néven a nem európai verziók futnak.
  • Breki33
    hát a második félidő nálam is akadt de ezt már belekalkulálom ha tudom
  • Terminátor14
    Elhiszem :)

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy már azis haladás lenne, ha nem akadoznának a meccsek, és mondjuk potyagólt kapnék :P

• báttyó02

• Breki33
    hidd ennél nagyobb potyagól nincs és a 90 percben

és akkor benyögi, hogy ilyen a foci P
  • Breki33
    jbal nevű fórumtársunknak idéznék hátha így elhiszi

"Aki kicsit is járatos a levelezőlisták, hírcsoportok világában, az tudja mit jelent a cím. [topic (sőt magyarosan: topik) azt jelenti: tárgy, téma] [off = valamitől távol, messze] (jelent még mást is, de itt ebben az értelemben szerepel) Offtopic-nak nevezik a fenti fórumokon az olyan megnyílvánulásokat, melyek nem vágnak a témába. (Pl. egy barokk zenével foglalkozó listára kérdést küldeni az NDK automata mosógép /a kivehető ajtajú/ tárgyában :-) [:-) ez egy smiley] [smiley 1. így hívják a sárga kör alakú jelvényt, melybe néhány vonással (pont-pont-vesszőcske) mosolygó arcot rajzoltak 2. jobbról nézve arcot formázó, írásjelekből összerakott képecske, szabad fordításban vigyori ]"

tehát jól használtam remélem mostmár elhiszi ő is