81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    74v170-el ne játszatok akkora cheter

első félidőben siman mehettem volna 4-5-el de csak egyet rúgtam be

erre második elején kb öt másodpercig tök jó sebesség aztán akkora lag
    4- másodperces kiesésekkel aztán kiegyenlitett

szerencsére vhogy tudtam két kontrát vezetni amiből egyiket belőttem és nyertem
  • Breki33
    na még öt percig várok a lobby 3-ban
  • Breki33
    hát a tescoban hol
  • Breki33
    most vagyok
  • jbal
    a Miskolci:D
    Breki garanciát hol adnak?
  • Terminátor14
    mikor tudunk kezdeni?
  • Breki33
    CD-re rákérdezni
  • Breki33
    játszhatunk de most van egy meccsem
  • Terminátor14
    melyik tesco?
  • jbal
    én megyek holnap venni.
  • Terminátor14
    Azon ne múljon, teszek én rá gumit! :P

Holnap eldöntöm, hogy veszek-e és akkor majd mondom a fejleményeket :) De akkor ma nem játszunk? (megprószálnám paddal:P) Mert akkor megyek filmet nézni..
  • Breki33
    Hát ennek is kemény az analógja nincs rajta gumi, de nem fáj az újjam tőle

ha vennél kérdez rá a gari érvényesítésekor a driver CD-re
  • Terminátor14
    Jobb?
    Hát nemtom, nekem egy bullfrog gamepadom van...
    De nem nagyon jött be. Kemény az analóg, és 10 perc után fáj az ujjam tőle. És a gombok is kicsit től érzékenyek :D vagyis megpöccintem a lövést és fölémegy :(

• Breki33
    azért lenne jó mert nemtom csak én érzem nehézkesnek magam vele vagy ezt csak bebeszélem magamnak

úgy érzem mintha teknikás olasz foci helyett rohanós angolt játszanék
    viszont nyerem a meccseket kivéve ezt a kettőt
  • Breki33
    nembbánnám

de neked van jobb nem?
  • Terminátor14
    Ha horpetire gondolsz, akkor ő most a barátjával (köhömm :P) van..:D

Én meg erősen gondolkozom, hogy leugorjak a Tescoba egy ilyen gamepadért...
  • Breki33
    semmi

nemtom idegesít hogy úgy érzem nem jól van beállítva

jó lenne peti hogy elmondja nála hogy van ég-e
  • Terminátor14
    gombon
  • Terminátor14
    mi van a gomban? :D
    Akkor ma fogunk játszani, vagy nem?
  • Breki33
    rádugtam és ment

szereztem egy drivert de az vmiért ráakad

meg írtam a Saiteknek is

Sehr geehrter Kunde,

you can find the driver on: www.mega-world.com

Mit freundlichen Grüßen,

Andreas Lücken
  • Breki33
    Előbb ki kéne találnom, hogy hogy jó ha ég a lámpa vagy ha nem ég a lámpa

Rumblepadon ugye nem ég a lámpa akkor jó
    (legalábbis remélem)
  • jbal
    és Breki h sikerült telepíteni?
  • Terminátor14
    Gyere játszunk párat bk után ;-)

Angol lobby 3?
  • Terminátor14
    pár multis történés máról:
    36m..

ez közelebbi :D

és amik természetesen kimaradtak:

legurítás:

legurítás2:

• Breki33
  • Breki33
    a számítógép részrelnél a billekkel szemban majdnem

dejó hogy nincs hozzá leírás megprobáltam állítgatni erre elszúrtam egy lagos gyerekkel a 10-es sorozatomat
  • jbal
    Tescoban merre van a saitek impact?
  • horpeti
    Hát nincs több infó...

Azon az oldalon...

Van az a slow dribble, amiről beszéltünk, meg van a fast... (lassú, gyors)

A gyorsat R1-gyel kell csinálni.

Vagy pedig lehet R2vel is, ami a kettő között van, de azzal jobban lehet fordulni, mintha r1gyel futnál (elméletileg)...
    Ezt azért majd kipróbálom, mert hasznos lehet ellenfelek közötti szlalomozáshoz :D

ennél több nem volt ott az oldalon, a többit elmondtam.
  • Breki33
    sikerült még fordítani?
  • horpeti
    mind hidegvér kérdése, és odafigyelésé...
    Én szerintem így meló után sose leszek annyira kipihent, hogy tényleg full odakoncentrálva úgy cselezzek, ahogyan tutira jó...

Mint ahogy rendes fociban is, ha fáradt vagy, tök kiismerhető, hogy most jobbra fogsz cselezni, meg mit is, ha meg ottvagy a pályán frissebben, akkor még a védő mozgásából te dönthetsz, hogy merre is mész, nem a védő találja ki, hogy te mit...

Jó, hogy PESben is kb. ugyanezt meg lehet csinálni, és igazán csak az agyad kell, a fizikumod nem :P (kiskockák előtérben, akiket amúgy jól lerúgnák meccsen a 40 kilójukkal. :D)
  • horpeti
    majd ma gyakorlom ezt az elhúzást... Az egésznek a lényege a freestyle...

pl. össze lehet azt is hozni, hogy elhúzod 90 fokkal védő elszáll, és utána a 2. labdaérintésre pl. átlósan egy irányba megtolja izomból és fut utána ahelyett, hogy rátekeredne a labdára... a variáció nagyjából végtelen, vagy legalábbis annyi variáció tuti van, hogy tökéletesen egyedi dolgokat lehessen csinálni, és a védő valóban ne tudja éppen , hogy mit fog a másik csinálni, max. érezhesse... de nincsen semmi törvényszerű, hogy mi fog következni...
  • horpeti
    jaja, igen, éppen ez az, hogy ezt érzi az ember...
    az átló az nekem is megy, nekem a 90 fokkal van gondom, néha lecsúszik a kezem az analógról :))
    De mostanában már egész jól ottmarad, bár lehet olyan gémpad kéne, amin az analóg az a D-PAD helyén van. (van olyan, nemrég vmi vidkaritesztben néztem, hogy ilyesmit adnak hozzá tartozékként).. :)
  • horpeti
    Pontosan.

mi az hogy senki se? :)
    Én folyamatosan csinálom.. vagyis mostanában már nem, amióta analógozom, de gépet folyamatosan ezzel szivattam billel... De mostanában analóggal is szoktam, csak a 90 fokos irányváltozásra még nem igazán áll analóggal rá a kezem... Lehet D-Padra kéne átállnom? :) Csak a lövést már megszoktam így, és analóggal jobban érzek mindent... szóval lehet hogy érdemesebb analóggal megszokni az ilyeneket.. csak analógnál ha fáradtan lomhán mozgatom a kart, lassabb is lesz a játékos, míg gombokkal ez nem érzékelhető (általában fáradtan az egész játék lassabb és kiismerhetőbb is, mióta analóggal nyomom:D)

Igen, ha R1et nyomkodod, akkor ilyen finomságokat ne várj. :)
  • Breki33
    sztem cselezésnél sokkal jobb az analóg pl elindulok befele a felezővonalnál átlósan rámtámad az első védő átlósan kicsit arrább húzom és viszem tovább ugyanabba az irányba illetve passzolok mert van hely.
  • Breki33
    és tényleg az előre nyil felfelé nyíl aztán megy is tovább

és senkise tudta :-)))))))))))))

nekem meg azért nem jött annyira elő mert én szinte végig nyomom az R1-et és anélkül csinálja

tehát spirt elged jobra felfele nyil újra jobbra nyíl ennyi
  • horpeti
    jaja simán 90 fok.. nekem többnyire analóggal éppen emiatt nem szokott sikerülni, mert nem mindig tudok 90 fokot mozgatni analóggal.

A mintavételezés lehet gyorsabb, de D-Paddal lenyomni a gombot 1 időegység.. addig az analóggal pl. teljesen elhúzni egy irányba, és onnan egy másik irányba fizikailag szerintem több idő, még ha rántod is... :)

Ráadásul a buli az hogy ha átlósan húzod az analógot, akkor lehet azt 45 fokos fordulásnak veszi be 90 fok helyett.. ha meg először visszarakod középre onnan meg 90 fokkal elrakod az meg még több idő...

ezért amióta analóggal játszom a 90 fokos elhúzós cselt sokkal ritkábban csinálom, mint anno billel.......
    Az más kérdés, hogy jobban érzem a dolgokat, irányokat, stb, meg főleg a lövésnél... De amúgy szerintem a D-Padot is hasonlóképp meg lehet szokni úgy, hogy eltűnjön a kezedből a pad.... igaz nekem már igen furcsa a D-Pad is az analóg után...
    Pedig ott sokkal egyértelműbbek az irányok, amik irányításhoz szükségesek... analóg finomság kimondottan csak lövésekhez kell szerintem... amúgy irányításban nincs több irány... vagy igen?? (fel le, jobb balra, átlósak)
  • Breki33
    egy másik fórumon véletlen ezt írtam

"abban nincs fasz gomb L1 van esetleg R1-es sprint ha jól tom"
  • horpeti
    Acces Denied by Surf Control :P
  • Breki33
    nemtom én billel nemnagyon tudnék cselezni pl a szélen biciklist
  • Breki33
    hát sztem ez csak akkor igaz ha van szint

az analóg mintavételezés sokkal fgyorsabb minjt a digitális ugyanis annak pont az idóközönkénti mintavételezés a lényege

simán 90 fok ez érdekes

olyasmire hondoltam hogy lövőcsel közben balra

tehát D balra és gyorsan s