81526
-
ha nincs gamepad, jó a bill is.
Ha valaki billen gyakorol be mindent, és érzi, akkor ott is nagyon jó tud lenni. És akkor gamepaddal játszik, és ettől azt hiszi, hogy akkor már sokkal könnyebb, annak el lehet kenni a szája szélét :))))
Bár azt kell mondjam, hogy amire emlékszem a billes időszakból, kb. 1 hónap (jó meg előtte 3-4-7 évvel ezelőtt fifák,de hát ott lényegesen kevesebb dolgot lehetett használni), és most már kb. 2 hónap gémpad, határozottan a gémpadot favorizálom... nehéz rosszat mondani arra, hogy minden ott van kéznél szó szerint... no meg az analóg is tökre feelingessé teszi a dolgot.
Vicces ha azt mondod, hogy még most sem tudom mindig pontosan az irányokat vele, és ráadásul az elhúzós cselt még mindig nem tudom megcsinálni normálisan (vissza középre el 90 fokra, lehetőleg ezt gyorsan:D), de ennek ellenére... meg van mit gyakorolni.. Billel/D-paddal ez sokkal könnyebb, szerintem ezzel nem vitatkozik senki :)
Viszont az analóggal nekem a lövések sokkal tudatosabbak lettek. LAssan már oda is lövi, ahova célzok :PP
ennyi.. -
bugbear #18109 gondolom, de nekem a feeling hasonló amikor nyomkodom
ps2-ön már probáltam valamilyen játékot gyűrni vele de visszavetett a bizonytalanságba -
joy meg gamepad nem ugyanaz
előbbivel elég fura lenne P -
bugbear #18107 Láttam, hogy több dolgot lehet vele könnyebben megcsinálni de ha jól emlélszem akkor a commandót játszottam joy-al 64-en utoljára. Egyenlőre marad a bill. ha jól elvertek akkor majd elgondolkozom és a bill-re fogom. d;) -
Énis azt hittem, de mostmár nemtudnék billel játszani
És olyat még nem hallottam, hogy vki aki megtanult gamepaddal játszani visszatért volna bill-re.
Énis azért vettem az IMpactot, hogy ne kelljen bill-el.
Sokkal nehézkasabb és kevésbé élvezetes.
Tudom mert teszteléskor azzal játszom néha most is. -
Etelkozi Vata #18105 Szabad fordításban stimmel, de félreérthető. Brekinek sikerült is, bár direkt csinálta... ppp -
bugbear #18104 olvasgattam, hogy rákell szánni egy pár "hónapot" vagy "hetet" (ki-ki) a megszokásra de nics feelingem hozzá -
sztem topicot tévesztettél P -
bugbear #18102 csak se nekem se a vatának nem jön be az örömrúd -
lehet egy gépen is játszani -
Etelkozi Vata #18100 Ja, igen, az sincs! -
bugbear #18099 jaja, bár netem sincs otthon d;) -
Etelkozi Vata #18098 Sajnos Bugbearrel nem tudunk egymás ellen játszani, mer csak nekem van meg a gém. Pedig szerintem élveznénk, menne a ku..@ [email protected]!!!! :) pppppp -
Etelkozi Vata #18097 Sajnos én olyan vagyok, hogy ha bepöccenek, nyomok egy alt-f4-et, mint például szombaton. 2-0 -ra mentem, dolgoztam ki a szép támadásokat, aztán 3 olyan kamu góllal fordított az ellenfél, hogy benyomtam a fenti gombkombinációt. ertek engem már öt góllal is, akkor se nyomtam le, te is vertél már meg párszor, de néha ami sok, a sok!!! -
én pont azokkal szeretek játszani
már aki nem csalással -
Etelkozi Vata #18095 Én meg játszok válogatás nélkül bárkivel, aki kihív, bár nagyon ütős ellenfeleket néha elnyomok! Ne rajtam gyakoroljon. Én amatőr vagyok és class2, hasonló ellenfelekre vágyom. Vagy egy kicsit jobb még lehet. -
én mostanában inkább quickmatchelek gyorsabb úgy igaz vannak lükék így -
én téged akarlak! :)
Szívesebben játszom ismerőssel, mint idegennel... de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Egészen más a feelingje.
-
bugbear #18092 igen, valakivel csak összejön !!! d;) -
Etelkozi Vata #18091 Már én meg kezdtem azt hinni, hogy csak ti ketten játszotok... p -
ok végülis van még ellenfél :-)))) -
Breki: én kb. fél 7re megyek hozzá, kb.7re végzünk, és tán haza is érünk, akkor BKig nyomhatnánk! ha Ádámnak is jó.
De ha nem jön össze majd legközelebb... -
bugbear #18088 Okay, meglesz d;) -
Velem játszottál, arra emlékszem, jó kemény meccsek voltak :))
Ha tudok, hogyfent leszek! Szerintem majd ide írjál, hogy vagy... -
bugbear #18086 Szia horpeti és frenkie,
Pénteken 17 és 19 között a vatánál leszek, ha tudtok legyetek fent. Kiváncsi vagyok, hogy nyomjátok. Már játszottam régebben közületek valakivel. Ezt a nevet használom ott is.
bugbear
thanx -
:)))))))
Már el is felejtettem, hogy létezik, grrr... tudod, no soundom van, aztán grr...
majd próbálok időt szorítani rá, csak látod nem ez volt az elsődleges, különben biztos foglalkoznék vele... :)) -
ja bocs, Frenkie!
Nekem pénteken lett meg a csúcsom, a 8 nyert meccs, de sajna Gabe megállított :))
jah, 1-0... mind1, én akkor arra emlékszem, hogy nagyon ideges voltam, és nagyon vissza akartam vágni csak asszem akkor jött BK, aztán meg mással nyomtad, stb... :D
Szóval kéne egy nemes bosszú...
De lehet ma nemtok játszani, mert most mondtam, hogy inkább előbb átugrom Ádámhoz megnézni tunerkarit, meg segítek neki gépet szerelni, utána meg kondizunk picit :P
De szerintem pl. olyan fél 7től lehetne nyomni párat, ha belefér, vagy ha átjöttünk, akkor nyomni (csak akkor ő nézi, bár azt mondta, ő jobban élvezi ez ilyen meccseket, mintha játszana:DD) -
és műxik már a soundpatchem? -
ha ez nekem szól azt hiszem 1-0 volt P -
valószinűleg
Frenkie amúgy
proba2-vel volt egy szériám amikor kétszer majdnem megcsináltam a 10-est es 7 meccsem volt kb kapott gól nélkül -
Legutoljára te kented el a számat nem is kicsit, ha jól emlékszem!
Revansot akarok! :))) -
őő, engem a TV közvetítés közben zavart:))))))
játék közben még nem láttam.... :D -
őő engem az a nyer% nem érdekel, meg a stat se amúgy ,de jóleső érzéssel tölt el, hogy míg 2 hete 10/8at elvesztettem, és 2 döntetlen, most egész jó formában van a csapat (de persze ez csak szerencse, most éppen kiláballt a csapat a hullámvölgyből:D)
gémpad késik? az nem jó. :D
Jah, account törlés.. na majd akkor Frenky száját is el kell kenni :PPP
Az sokkal motiválóbb. :)))))))
Ma akkor nyomunk? (mert akkor úgy megyek haza) -
hát csak időközönként vált mint igazából, sztem ottse zavar
Ha meg vibrál adj rá egy kis antialiasingot.
Mondjuk a BL-es nem vált mivel igazából se szokott, de spanyolban főleg olyan reklámtáblák vannak amin animáció fut.
És elméletben meg tudnám csinálni de a játékba nem lehetne berakni -
biztos sokat quickelek
Érdekes ez a stat mert a nyertes meccs százalékát nézi tehát döntetlennél is romlik
Így most készítettem egy új accountot hogy addig amig ez a moncsi van legyen 15-20%-os a sok döntetlen miatt.
Tehát pl egy 6-4-2-es mecsszéria csak 50%-os
Gamepad olyan amilyen monitor érdekesen késik néha középpen, de addig mig nem cserélem ezeket nem foglalkozom vele ezt az accountot utánna ugyis törlöm
ja TErminek üzenném hogyha 11-esekkel nyer az bizony döntetlennek veszi remélem belátta -
speciel nekem kva zavaró, amikor meccs közben pörögnek azok az izék, és vibrálnak is (ilyen elektromos szarság).. eltérítik az ember figyelmét a mozgó dolgok... PESben meg ugye pont arra látsz rá... :D -
Ehh, Gabe, ne keseredj el! Ezen végképp... (na látod én ezért nem kupázok:P)
Breki: csalók rulZ :D Te mindig kifogod... nemtom hogy csinálod.
Jó hír (nekem, nektek szerintem tök mind1:D): megjavult a net, ami annyit tesz, hogy a feltöltés 328kbit/sec (512 helyetT), a letöltés akadásmentesen 1-1.4kbit/sec (2 Mbps helyett).
Ha így marad, akkor valszeg nem fogok reklamálni.
Tegnap hazaértem este 11re, éjfélkor nekiálltam párat onlineolni. 1 sráccal játszottam 5 meccset, 0 akadás rulZ (pedig sárga volt). 2 meccs döntetlen, aztán 3* megvertem :D vmi 800. volt, de közepes mérleggel, csak nagyon sok meccsel a háta mögött, és 1. nyerésénél azt mondta ez volt az utcsó, amit nyertem, de aztán nem lett igaza hála az égnek, sikeresen mindent kihagyott, látszott rajta, hogy ő is fáradt :P. A mérlegben már megközelítettem az egált, 4gyel több meccset vesztettem, mint nyertem, remélem sikerül átlépni, ez olyan jóleső érzéssel töltene el az 5/30as stat után. :)))
Kitartok! :)
Breki játszhatnánk majd 1-2őt ma, amíg megjön Ádám. :)
BKig pár meccs?
Gémpadod, monitorod hogy szuperál, hírek javításokról? -
#14098 -
Ha erről van szó
http://rapidshare.de/files/8250097/Full_Mega_Pack_by_DMD.zip.html
Akkor az nagyon régi
még novemberben rakták ki és akkor szerepelt itt már
Egy gond van vele, hogy a többség 2 reklámtáblát tartalmaz csak holott 18 is lehetne.
Illetve az egy amiben 18 tábla van nem jól lett megcsinálva és nem rotation, hanem csak egy sor látszik és nem váltogatja.
Erről beszéltem tegnap, hogy csinálok egy online patchet amiben kijavítottam és most forognak illetve csak a jobbak vannak benne.
Azért voltam kénytelen berakni mert az új online stadionban hátul állandó reklámtáblák vannak és Bl-essel így kicsit fura volt. -
:DDDDDDDDDDDDDD