81526
-
szép,de mit kerestél te palermoval? :D -
ügyesvagy baluka 
bezzeg fh-n nemmersz pofázni,mer tudod hogy ott nincsen aki megvédjen
-
Íme első gamepados pes5 gólom :) asszem 2 napja lőttem...
-
fifában 2 másodperc volt a rostercsre akkor -
olvasok, de szépen kérlek ne szólíts fel semmire ;)
Amúgy meg akkor vagy senki, vagy mindenki azzal...
-
olvass is
amúgy aki akar játszon de kötelezővé tenni
amúgyse az a legújabb -
Ez a quicknél van gondolom az hogy teljesítette a matchet -
Én tudom :P
Egyébként szerintem vmilyen szinten érthető, hogy a legújabb rosterrel akarnak játszani, nem? Meddig tart kicserélni? -
gondolom az aki lehülyézett mert a fifában új rosterrel akartam játszani :-)))) -
Gabe18 #18141 Mi az a "completed match"?Kiderült már? -
má megint fiuzik PP -
majd holnap játszunk! Most nem érek már rá. -
tudnám ki találta ki P -
eltaláltad -
Ezaz ahol aza hülyeség van, hogy a superpatch 3-as rosterral kell játszani? -
Aranyos
-
Etelkozi Vata #18134 Beszálltam egy bajnokságba, és jól kezdtem.
Félidő 0-1, nincs helyzetem, ellenfélé a mezőnyfölény.
Szünetben beálltam full attackra, majd egy szöglet után egyenlítettem, majd a végén egy szöktetés után fordítottam. A végén még üres kapura megjegyezte a progi egy korábbi passzomat, ls ahelyett hogy bevágta volna az üres kapuba, kipasszolta, majd az ellenfelem az ellentámadásból szintén kihagyott egy üres kaput.
Aztán a legvégén még megúsztam egy 11-est (a bíró nem fújt) és így maradt a 2-1 ide.
Élveztem, na, főleg, hogy nyertem. Lesz ez még így se... -
Etelkozi Vata #18133 Köszönöm
-
Igenis!
Megtörtént...:) -
Etelkozi Vata #18131 Termi, vegyél fel msn-re, mert a következő meccsem ellened van!!! -
Te jóóóó ég, beépített kémrendszer :P
-
nem igazán -
Cartman® Írta:
báttyo Írta:
Cartman® Írta:
báttyo Írta:
megkerülős csel O:
http://iaro.srv.hu/kep/27.megker%FCl%F6s.gif
no comment:|D
http://iaro.srv.hu/kep/128.eles%E9s.gif
A kamera állások nem túl jók!
nem a kameraállást kell nézni drusszancs .|
Szerencséd, hogy nincs itt breki!
B
by FH de gondolom téged ez nem érdekel -
na megyek fel -
oké azt montad PP
nem vagyok szektavezér és csak kék övem van de köszi P -
Én már akkoris azt mondtam, hogy nem a játékról beszélek, hanem hogy ez akkoris győzelem :)
Én nemtom mi a divatszöveg, szerintem nem azt használom :D
Dehát ahogy gondolod, akkor legyen igazad Mester, divatszövegeket írogatok
-
szerintem te még mondtam is hogy nem mert háromszög
hát sajnálj P
ez a láma vagy sajnállak szöveg akkor is az sztem -
KI MONDTA??? képzelődsz..
Sajnállak nagyon, neked mindenki divatdrukker, minden divatduma stb...
Tudod mit? Inkább hagyjuk... -
azt mondtad kör lesz.........
ez a láma olyan divatduma P
-
Emberke...
ne legyél már láma pls ...:) Leírtam, hogy tudom, hogy a progiban ez döntetlennek számít, de irl a tizik után nincs döntetlen ugye :) Én csak azt mondtam, hogy tizikkel nyertem, nem az érdekel, hogy kapok-e érte pontot(vagy mennyit) stb..
Ja és mivel a vártnál egy picit jobban megy a paddal, ezért szeretnék majd játszani veletek, úgyhogy aki könnyű prédát akar, az szóljon ;-) -
kiváncsi vagyok rá, hogy szerelsz! :)
Most éppen a labdavezetést, és elcselezgetést a széleken pl. gyakorolgatom, 1 hónapig biztosan kell, hogy némiképp magabiztos legyek brusztosok ellen is :P -
#18000 -
persze,hogy tudnál énis tudok
az nem nagy kunszt
találtam egy jó oldalt feltöltéseknek max 40 megát fel lehet pakolni
http://www.mytempdir.com -
hát én XBOX-on tanultam meg gamepaddal játszani.de ott is vagy egy hónap alatt úgy h alig voltam ott.néha bementem és jáccottam.de most is simán tudnék bill-el játszani -
én nekem is ez volt. de 1-2 hét alatt megszokod.
én kb. 2 hétig úgy nyomkodtam a gombokat, hogy pl. az R1et el se engedtem, ill. a passzra hittem azt hogy azzal sprintelek, meg ilyenek.. meg elfelejtettem nyomni, stb.. tiszta vicc volt.. :DDDD
Sőt, már úgy kezdtem onlineolni a mostani accountommal is 2 hét után, hogy gyakorlatilag gőzöm se volt mit nyomok, csak nyomtam vmit... gólvonalról meg lepasszoltam, és kiíveltem a labdát a lövés helyett, meg iylenek:DDDD
Ezen szerintem nem csak én estem át, ha visszagondolok, szétröhögöm magam, mekkora egy vicchegy volt... :)))
Amikor a játékban 99%ban azzal foglalkozol, hogy nézed a padot, hogym ost mit is kell nyomni... :)) de aztán a sok gyakorlás után az lesz, hogy 99%ban a játékra figyelsz, 1%ban meg a környezetre, hogy pl. csöngetnek... Hol a gémpad????? ja, hogy az a kezemben van?? észre se vettem, azt hittem gondolattal irányítok.. :PP
Sajna még nem érzem ezt az érzést, ahhoz szerintem kell 1 hónap gyak..
De már vannak jó pillanatok, amikor érzésből játszik az ember, de még sok az, amikor gondolkodni kell, hogy mit nyomjak... még a beadásnál is.. mert pl. nálam egy támadás úgy néz ki hogy nyomok rövidpasszt, akkor nyomok kiugratást, nyomok beívelést, és nyomok lövést...
Gondolhatjátok mi volt akkor amikor ebből 1nek sem tudtam hol a helye.. még mindig néha meg kell nézni főleg akkor, amikor 4 dolgot is használsz 10 másodpercen belül :)))
Nekem most a legdurvább, amikor le kell néznem a padra az amikor a kapus fölött át akarom ívelni, na akkor tudjátok mi megy?
Viszem Shevchenkoval sprint nélkül , mögöttem lohol védő, 1ik szemem a játékon, másik a gémpadon, és arra gondolok, most mit is kell nyomni??? :D aztán arra koncentrálok, hogy jó sorrendben nyomjam a gombokat :PP Aki már tud játszani az ilyenkor azt nézi, hogy jön-e ki a kapus, ha jön, akkor mikor emelje át, vagy ha nem jön, akkor gurítani kell... Azért van kis különbség aközött, aki tanulja a gombokat, meg aki már teljesen a játékra figyel..
Nagyon irigylem azokat az embereket, akik már egyáltalán nem figyelnek a billentyűkombinációkra, és a fejükben nem az van, hogy L1+W, hanem: kiugratás... és stb... na az már a teljes szintű játék...
Regény vége :) -
az fel lehet cserélni
de megis őrülnék ha fel kéne -
Etelkozi Vata #18114 Sok mindent nem lehet megcsinálni billel, ami között van hasznos, meg van felesleges dolog is. Nekem az lenne a fő bajom egy gamepaddal, hogy míg most jobb kézzel irányítom a játékosokat (meg általában minden játékban), addig gamepadon ballal kéne. -
lol :DDDD
Nalátod :) erre jó a D-pad.. kb. másra nem :)
Én is gondoltam hasonlóra, de amellett döntöttem, hogy az analóggal tanulok meg elhúzni :))) bár szerintem olyan gyors sose lesz, mint D-Paddal... Vagy marad az átlósan elhúzás, vmikor az is tökéletes, bár pont a szélen levő emberkéknek a 90 fokos elhúzás hatékonyabb! Szóval kénytelen leszek megtanulni :PP -
bugbear #18112 ki tudjam mit hoz a jövő de egyenlőre a bill-nél maradok
-
nem könyebb hanem élvezetesebb
tegnap Termi ellen gyakoroltam dolgokat, pl az elhúzost úgy csináltam, hogy
D-paddal alindultam megcsináltam a cselt
Csak az volt a gondom, hogy miután elmentem mellette vissza kellet találnom az analóghoz, ezt úgy oldottam meg, hogy gyorsan lepasszoltam P