81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• mohus
    Ha jól látom nem változott semmi 2003 óta:)
    De azé egy 42es plazma zsinórnélküliség és a sallang igen...csak azóta már a kölyköm is lealáz. Én megmaradtam a csalós PES mellett...persze szigórúan konzolon
  • Rossi1
    Esetleg ha valakit érdekel...

• zsilka péter
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell erősen lőni? Billentyűzettel játszom és a "D"-re van állítva a lövés, de akárhányszor csak lövök mindig csak alányes a labdának vagy ha el is rúgja aránylag rendesen akkor is csak nagyon gyengén mintha csak ívelné. Régebbi PES-ekben lehetett jó nagy bombákat megereszteni. 2012-ben hogy kell? Köszi!

Üdv.
  • Roland10
    *

• Roland10
    Mért csinálja ezt, ha felteszem a Jenkey Gameplay patchét?? :O :/

• midian
    Sziasztok
    Azt hol tudom beállítani a játékban hogy a játékos magától ne tudjon kapura lőni,fejelni .
    Láttam még ilyet mentéseknél is ,hogy kirúgják a labdát maguktól .
    De ez annyira nem zavar
  • penge96
    Nem fogsz jobbat kapni...
  • w77d
    Mit kell ahhoz csinálni, hogy a karakterem 7.5-ös értékelésnél jobbat kapjon meccs után? hiába rúgok akárhány gólt, passzolgatok, stb 6.5 7.0 vagy 7.5-ös értékelést kapok...
  • Zotya123
    Rájöttem :)
  • Zotya123
    Halihó!

Egy olyan bajom van, régen játszottam focis játékkal, kipróbáltam, valahogy át lehet állítani a billentyűzetet másik gombokra, vagy a PES editben van ez benne, tegyem fel, és utána lehet változtatni, mert alapból nem engedi konfigurálni.

Köszönöm.
  • Bly24
    Sziasztok.Felraktam ezt a PES2012 PSD patch-et a a gép vírusosnak észleli.Nem csinál kárt?
  • breckinridge
    Szoktam olyant csinálni, hogy egy meccset 10x-15x lejátszok, eredménytől függetlenül. Elképesztő dolgokat tapasztaltam. Pl. volt olyan, hogy az első ziccerem kapufára ment, vagy 6-7 meccsen egymás után. Volt olyan, hogy egyszerűen passzolni nem engedett, vagy lassan reagáltak a játékosaim. Persze olyan is, hogy minden lövésemből gól lett, ha akárcsak elvánszorgott a kapuig. Mindezt sorozatban. Olyan különbségek vannak a forma mögött, amit nem lehet áthidalni. Ez (is) játszhatatlanná teszi.
    Nagyon gyakran van olyan, hogy mindegy, hogyan irányítom a lövést. Kapuval szemben 16m-ről balra húzom, emberem jobbra lő. Alig nyomom a lövésgombot, nem adok bele erőt, magasan fölé. A lövés nagyon gyakran nem függ az irányítástól, vagy csak nagyon kevéssé.
    Pont az a szabadság hiányzik a játékból, ami átvitt a PES-re a Fifáról sok évvel ezelőtt.
  • Balázs 17
    idén szerintem pont fordítva van és a PES lett arcade, de amúgy egyik se ér semmit, kikapcsolódni nem lehet velük a sok hiba és sablon miatt
  • breckinridge
    Ja, és még valami. Minden le van sz*rva, sz*ptak a csirkések! Oléolééééé...
  • breckinridge
    Nem lett az. Kipróbáltam. Említésre sem méltó, megközelítően sem konkurencia a PES-nek. Az árkád, 12 éveseknek, ez szimuláció (lenne) 18+ számára. Összehasonlítani sem érdemes a kettőt.
    Abbál inkább bosszant a PES sok hibája, mert ez valóban lakalmas környezet lehetne jó, ralisztikus fociszimulációra. Úgy érzem, hogy a teszt, a finumhangolás hiányzik belőle, ehelyett scriptelt mozgások és játékmenet van benne, mert az az egyszerűbb. Egy rendes konkurencia kellene a PES-nek, talán akkor a konamiék felébrednének és rendesen fejlesztenének, mert ez eléggé torzszülött.
    Alapvetően az irányítást is át kellene szervezni, mert az, hogy két gomb nyomásával tudok védekezni nevetséges.
    Az viszont tetszik benne, hogy nehéz. Még a csalásokat leszámítva is.
  • [HUN]FaTaL
    Én pár napja fifázok, idegesítő hibából abban is akad bőven. :D
  • penge96
    Ebből FIFA lesz! xDDDD
  • breckinridge
    Visszanéztem a mentett akciót, a csorgó labda kapufa lett, a berobbanó csatár rúgta be, miközben az egyik emberem a kapufát támasztotta, a másik pedig a gólvonalon ácsorgott. Persze mindez a 90. percben, jenkey, csaló script kikapcsolva. Ha érdekel valakit, lementettem az ismétlést.
  • breckinridge
    Tényleg az. De sajnos én tudnék legalább 20 ennél illúziórombolóbb dolgot. Bárcsak ennyi hibája lenne.
    Egy érdekesség: megpattanó labda csordogál az üres kapum felé, vánszorog. Az általam irányított játékos nekimegy a kapufának, scriptelt mozgással tekereg, az irányítást sem engedi átteni. A másik emberem a labda és a kapu között, de ahelyett, hogy kirúgná a labdát a p-ba, beáll az alapvonalra és nézi, hogy bemegy. Vicc.
  • penge96
    Na jó, az, hogy reinkarnálódnak ezek a szájbacseszett játékosok a ML-ban, teljesen tönkrebaszta az egész játékot. Nevetséges, hogy Del Piero 40 évesen visszavonul, jövőre meg 16 évesen ott van az ifimben. NEVETSÉGES! Ennyit nem képes megcsinálni a Konami, hogy ezt kivegyék, röhej, totál illúzióromboló...
  • Balázs 17
    hi
    van olyan kamera progi, mint a tavalyihoz?
  • midian
    Sziasztok
    Valaki fel tudna világosítani ,hogy a My team Memeber List ben mik azok az állítási lehetőségek és mire jók?
    üdv G
  • Nagyi2pac
    PESEdit.com 2012 Patch 2.4 - Released!
    Download

Kitserver 12.2.0
    - faceserver module (fserv.dll)
    - some internal improvements/changes to kload and kserv
    Download
  • penge96
    Innen biztos, hogy nem.
  • penge96
    8.5, egy mesterhármassal és egy gólpasszal sikerült elérnem. A PES-ben már a kezdetektől nevetséges ez a pontozási rendszer, sima meccsek alatt kb. mindenki átlagban 6-os, akkor is ha 8-0-ra alázunk, kapusom 6.5-nél nem kapott még jobb osztályzatott, tizenegyeshárításokkal sem. A 9-es pont meg már nem is létezik a játékban, nevetséges...
  • cenobite
    Csak kíváncsi vagyok, mert ennél feljebb még nem tudtam tornázni.
  • cenobite
    Become A Legend-ben kapott már valaki 8.0-nál magasabb értékelést?
  • Bly24
    innen szedtem le.

http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?f=4&t=25436
  • midian
    Mocskosul kiakaszt már a játék
    Milan al játszok most és iszonyat nehéz .
    Előtte a M.U. al sem volt könnyű , de ez brutál.
    Rohadtul idegesít az hogy nem tudom kitapasztalni mi a játék gyengéje vagy legalábbis hogy mi az ami néha néha bejön taktika egyéb.
    90 percet all attack on toltam végig ,hozzáteszem hogy már 3 adszorra futottam neki a Chievo nak
    Iszonyat idegesítő .
  • Breki33

benne van a tutorialban.....
  • midian
    Szia
    Milyen az a behátrálós védekezés?
    G
  • [HUN]FaTaL
    Honnan töltötted le?
  • Bly24
    Sziasztok.Felraktam ez a KONAMI Announce New PES 2012 Update (1.03)
    patchet és vírust jelez.Nem csinál bajt?
  • Breki33
    én a behátrálós védekezés megtanulásával jutottam át a Chelsea-n előtte az volt hogy otthon 1-ra vezetek végén egyenlített azt hiszem szabadból.

Utána a visszavágón hiába rúgtam a lejjebb lévő gólokat egyszerűen elég volt egy szabad egy gól egy szöglet egy gól, szinte pillanatok alatt vágott hármat.

De ez a védekezés bejött, végre túljutottam rajtuk :P
  • midian
    Sziasztok
    Tudnátok olyan stratégiát ami nagyjából többször bejön ?
    Már a hajam tépem amikor 5 6 szor kell újrakezdenem egy meccset .
    A nehézséget nem akarom levenni ha nagyon nem muszály.
    üdv G
  • Nagyi2pac
    KONAMI Announce New PES 2012 Update (1.03)

KONAMI today announced the official patch 1.03 for PES 2012. It will be available for download soon and will add passing assistance lobbies for online gaming as well as some minor fixes.

Full message from Jon Murphy:

Hello PES community, just a quick email/post to inform you about the upcoming update that we are planning to apply for PES 2012 on PlayStation3, Xbox 360 and Windows PC versions.

As a result of continuous feedback from our users we’ve once again worked on certain improvements to the performance of goalkeepers, this time stopping balls from long-distance shots.

We’ve also added the option to search for opponents based on their pass support settings, which will replace Friendly Match or Player Match (depending on version) in Quick Match mode. The Speed Star skill card will also be adjusted to improve realism.

We have also been able to identify some minor issues which occur on very specific occasions. Our commitment is to continue to deliver the best football experience to all our fans, so the next patch will also fix the following:

* Issues with one or more players given a red card in a match, but 11 players available after loading formation

* In the myPES application, we have corrected the situation where a draw result is given after win/lose on the penalties

* Occasionally meaningless numbers were appearing when accessing the Community menu from the Community Card

* Formation data in the Formation settings on the Game Plan screen can only be saved from the P1 controller

* Game data can be saved/loaded for both sides if you exit the Data Management menu while your opponent is saving/loading the game data and then enter the Data Management menu again on the Game Plan screen

* Also, some situations where the game was hanging out or freezing have been solved. Included those on the Online, Become a Legend and Edition modes, and while selecting some Game Plan combinations.

We’ll be busy soon again with the Winter Transfer Window updates and I am sure we’ll be in touch again to talk about that. Anyways, hope you enjoy the Holidays and have a great 2012!

Cheers,
    Jon
  • punkers
    Valakinek van 1 jó beállítása a jenkey féle gameplay patchez?
  • Taylor10
    Oké, csak nem csinál kárt:D A billentyűzeten melyik betűvel lehet cselezni?
  • bakkerman
    lelövöd a vírusírtót
  • Taylor10
    Melyik betűvel lehet cseleket csinálni?