81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Roland10
    Értem! :) Azért örültem volna, ha egy órán belűl már kész lett volna! :D
  • Nagyi2pac
    Hát ha én azt tudnám.. :D A nemsokára az = 1 héten belül kb. :D Dolgoznak rajta, ki tudja meddig, de általában a PES Editesek gyorsak.
  • Roland10
    A nemsokára az még ma lesz? :)
  • penge96
    Észrevettétek, hogy a nézők közül jönnek bekiabálások? :D Támadok Özillel, és bekiabálják hogy "shoot!". :DDDD
  • Nagyi2pac
    Nemsokára a PES Edit kifog adni egy demo patch-et amiben 11 csapatot hozzáfognak adni a játékhoz.
    Arsenal
    Chelsea
    Man City
    Man Utd
    PSG
    Dortmund
    Bayern
    Juventus
    Milan
    Bacelona
    Real Madrid

• Balázs 17
    azt gondoltam több oldal lesz a véleményekről, de ez igen csak kevés:D
  • penge96
    Hát srácok, én 2 év után szerintem újra PES-ezni fogok. Nagyon bejön az egész, főleg az iránítás, most érzem, hogy mindennek van súlya. A kapusok mondjuk továbbra is szart sem érnek, ezt mondjuk ki, de én igazából PES-ben jó kapussal még nem találkoztam. Ettől függetlenül most ígéretes a játék, csak ML-ben ne reinkarnálódjanak a játékosok!! (Utóbbira van esély, hogy végre nem lesz benne ez a hülyeség? Mert tavaly ezért hagytam abba az egész játékot)
  • Rudee
    Na ezt kipróbálom.
  • Pethy23
    A kapus kidobás animációja nagyon gagyi :D Mintha megtörne a labda útja. Ezt azért már csak javítják.
  • daver88
    Pár meccs alapján szerintem is mindenképpen jobb, mint a tavalyi verzió, bár van azért mit javítani:

- Ha az ellenfél kapusánál van a labda, akkor miért kézzel dobja ki a labdát 80 %-ban?? ráadásul mindig az én emberemhez a félpályánál.
    - Bíró...mintha itt se lenne, átmennek rajta a játékosok, illetve ha kinyújtja a karját és közelébe van egy játékos, akkor átdöfi a szívét vele...
    - És amit évek óta hiányolok, az a random kezdés...miért nem lehet azt megoldani, hogy a meccsek váltott oldalra kezdődjenek...egyik meccsen jobbra kezdenél támadni, másikon meg balra...
    -Kapusok még mindig kicsit bambák, fölöslegesen sokszor kifutnak a kapuból, simán ki lehet passzolni üreskapura akár 16-18 méternél is, úgy hogy még egy védő is van hátul..2x is megtörtént

Ezektől függetlenül jól sikerült, és még javítani is fogják (reméljük).
  • Fyrex
    mivel már mindenki leírta a jó dolgokat azokat hagyom

számomra a legidegesítőbb hogy billentyűzettel nem lehet csak a rövidsarokra lőni szinte
    [vegyé' kontrollert kommentek kíméljenek :)]
  • Fyrex
    Breki (vagy bárki) ha van valami jó kamerabeállítása pls tegye közzé, köszönöm!
  • penge96
    Köszi, már megtaláltam.
  • Breki33
    http://www.pesoccerworld.com/descargar/No_Blur_durante_el_partido_-_by_Tunizizou-4134.html
  • penge96
    Hát szerintem ezzel a blur effectet nem lehet kikapcsolni, akárhogy is próbálom.
  • Nagyi2pac
    PES 2013 Demo Tweak / Unlocker 1.0 by MxSoNiC

Features:

change Camera Position ( Height, near Side and far Side )
    change Camera Angle
    change Camera Angle Modulator
    enable or disable Replays
    import PES 2010 Camera Types
    import PES 2011 Camera Types
    disable Replays
    disable Blur
    unlock general Settings

How to use:

open PES 2013 EXE File
    change your settinngs
    push "accept" Button
    save PES 2013 EXE File

http://pes2008editing.blogspot.hu/2012/07/pes-2013-demo-tweak-unlocker-10-by.html
    http://www.moddingway.com/forums/thread-1815.html
  • Nagyi2pac
    Egész jó lett, a gameplay sokat változott, sokkal folyamatosabb a játék, okosabban játszik a gép, a kapusok is egyenlőre jónak tűnnek.
  • bab1987
    Mai napig a PES6-nál jobbat még nem csinált a Konami. Futás gagyi,esések nem változtak,kapus szokás szerint érdekesen mozog.Szabadrúgást 10/7 beveri a gép. Nem bántani akarom a sorozatot, de a 6után vmi megtört, azóta botrány amit a Konami csinál évről-évre. Még az őskorban (PS ISS) ismerkedtem meg a játékkal szóval nem most kezdtem. Számomra nagy csalódás. Véleményes szubjektív, vitatkozni nincs erőm senkivel.
  • breckinridge
    Huhh, a demo a legmerészebb várakozásaimat is felülmúlta. Nagyon tetszik. Persze még furcsa egy kicsit, de nagyon sokat látok benne. Belelkesedte, hogy több év után végte tényleg jó lesz a PES, mitöbb, nagyon jó.
    Ha ezen már csak finomítanak (pl. kapus helyezkedés), akkor már nyert ügye van a PES-nek.
  • Terminátor14
    Kipróbáltam én is, nekem is tetszik, sok év után.

Az AI nagyon sokat fejlődött, védekezésben és támadásban is sokkal okosabb a gép, jól helyezkedik, jók a passzok és főleg reális, amit a játékosok csinálnak. Valóban nincs már 100 méteres sprint senkivel, szóval jó lesz ez úgy tűnik.
  • karmacoma
    Baromi jó lett. Külsőleg nincs gigantikus változás, de kb mindent helyreraktak, ami miatt tavaly háborogtam.

A manual pass és shot nagyon jól lett beleillesztve. A védekezés végre teljesen korrekt. CR se gyalogolt át rajtam, pedig paráztam a player ID miatt overpowered sztároktól. Ha jól helyezkedsz és jól csinálod simán szerelsz, nem láttam fantomcseleket felvonultató félpályás szólókat, és nem a levegőt rugdalták az embereim a labda körül mint tavaly. A gép elég okosan és realisztikusan játszik, sokkal jobbnak tűnik az AI. Nem cheatelésre, hanem csapatjátékra épít.

Kb. egy normálisan helyezkedő szélső védőre vannak a PES6 óta legjobb focis játéktól. Sajnos továbbra is kinyírják a lestaktikát az ostoba helyezkedéssel, ahogy a belső védők vonalánál 3 méterrel hátrébb fogják a fantomemberüket. A kapusok normálisak, 6 meccs alatt nem láttam bugot. Kicsit talán túl könnyű gólt lőni, sztem túl pontosak a lövések(vagy baromi jó vagyok :))

Összességében elmondható, ha idén végre nem rontják le a demót a teljes játékkal(Mint 3 éve folyamatosan), akkor eszméletlenül jó játék lesz. Még a balfasz szélső védőket is simán lenyelem, mert tényleg fasza.
  • Tomy Lee
    Este meglesem addig véleményt írni ám:)
  • gyurma78
    Na végre, köszi:)
  • Nagyi2pac
    Megjelent a demo!
    http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/2c7ab85a893283e98c931e9511add182/PES2013_DEMO.zip
  • Breki33
  • Breki33
  • breckinridge
    Elvileg 10-kor lesz kint.
  • Nagyi2pac
    PS3-ra és Xbox360-ra már elvileg kijött, hamarosan pc-re is jönnie kell. :)
    "Hey all, Simcut from PES Edit here, just installed the Winning Eleven 2013 Demo from the Japanese Playstation Store and wow, this game is so amazing to play, its SO much better than 2012 I don't think I can go back and play a game of 2012 again, it feels so free now, animations are so much better, and the game feels so more fluid, really impressed by Konami. This is the next-gen game that we've been waiting for."
  • daver88
    Fél 8 és még nincs demóó?? hogyhogy?? :D :D
    Akkor marad majd munka utánra estére.
  • Nagyi2pac
    "PES 2013 is the best football game I’ve ever played" - Peter Chapman
    PES 2013 Preview
  • DaemoonHunter
    ez az egyetlen ami botrányos nálam is, remélem max kis csapatoknál fordul majd elő, vagy jöhetnek egyből egy kapus ai patch sorral. Szép ez a folyamatos játékmenet, vagyis inkább folyékonynak mondanám, néhol meglepődtem pár mozdulaton beinduláson mert szebbnek tűnt mint a fifás. Már csak valóban a kapusokkal kéne valamit kezdeni hogy ilyen szitukban legalább csináljanak valamit ne csak töketlenül mozogjanak egyhelybe vagy forogjanak a labda után.
  • Nagyi2pac
    Vannak benne új mozdulatok meg jó megoldások, de leginkább a kapusokra leszek kíváncsi hogy mennyit fejlődtek... 1:25-nél látszik hogy még mindig benne van hogy magas labdánál a kapus csak néz ki a fejéből és megse próbál a labda irányába mozdulni, vetődni vagy valami mintha a labda elkerülné a kaput 10 méterrel, közbe meg gól. Nem igaz hogy egy ilyen alapvető dolgot nem lehet megcsinálni normálisan, engem ez a töketlen mozgás nagyon idegesít a kapusoknál.
  • DaemoonHunter
    A kapusok úgy érzem megint fosok lesznek, egy két bravúr meg sok lepke, a videóból is látszik, ami viszont tetszik azok a mozdulatsorok, passzolás, talán kezd beérni a dolog, viszont a futás még mindig nem tetszik, valahogy nem életszerű, túl statikus, ezen már nem segít csak egy motor csere, majd 2014ben, az viszont azt jelenti hogy mindent kezdhetnek elölről mint anno a pes ?2008? nál:)
  • breckinridge
    Hááát, nem tudom. A tavalyi PES videói nagyon jók voltak, jól mutattak, hasznosnak tűntek az újítások, meg minden. Aztán jött egy elképesztően bugos játékmenet, csaló AI, a labda fizikája borzasztó, a kapusra meg szavam sincs...
    A videó alapján a játékmenet nem nagyon változott. Úgyhogy én inkább maradok a szkepticizmusnál, legalább nem esek pofára, mint a 2012-nél.
  • Nagyi2pac
    The PES 2013 Demo will be released July 25th for PC, PS3 & XBOX360.

Official Press release:

PES 2013 Demo dated for July 25th

Konami Digital Entertainment GmbH today announced it will release the first playable demo of its eagerly-awaited PES 2013 title on July 25th in Europe.

The free demo will be available for PlayStation(R)3 via PlayStation(R)Network, Xbox 360(R) via Xbox(R)LIVE and Windows PC via 'www.konami-pes2013.com'.

PES 2013 marks a huge advance for the popular football simulation, with the new game offering PES FullControl wherein players are given total control over every pass, shot and even first touches to the ball. Similarly, Pro-Active AI ensures that players move as they should both on and off the ball, creating a truly authentic big match experience. The Player ID system then enhances the feeling of individuality, with players that not only look and move like their real life counterparts, but also play just like them.

The first demo will allow users to experience these key additions at first hand, and features eight fully licensed teams. Germany, England, Portugal, and Italy showcase European football, while Santos FC, SC International, Fluminense and Flamengo are available in the Copa Libertadores mode.

In order to experience the full gamut of control PES 2013 offers the demo allows any difficulty setting to be used, and boasts localised language settings.
  • Breki33
  • Nagyi2pac
    PES 2013 Demo Announcement & Video Tomorrow | Full Version September 14th?

While KONAMI announced the release of yet another PES 2013 for tomorrow, July 19th, 1PM CET, they also said they would officially unveil the release date of the first demo for the game, which is expected to be put online on July 25th.

Meanwhile, a rumor about the full version release has emerged on twitter. Various sources announced the release to be September 14th.
  • Pethy23
    Igen, ott is, a lövés mellett az Alt+F4 volt amit legtöbbször nyomtam.
  • [HUN]FaTaL
    A nyíl nekem se tetszik, de szerintem kikapcsolható lesz.

Csalt bizony, de a Fifában is igen durva.
  • Pethy23
    Egy dolog nem tetszik, az kis nyilacska a játéos alatt ami mutatja merre passzol. Egyébként nagyon rendben van, remélem most nem az lesz hogy az 1. demo jobb mint a 2. demo és a teljes játék volt.
    Akárki akármit mond a 2012-ben brutálisan csalt a gép...