81526
-
Rudee #76133 Nemhogy játszanátok inkább :) -
Nincs erőm külföldi fórumokat nézegetni.
Ide is csak azért írtam hosszú idő után, mert ez a rész első játszásra jobbnak tűnt sokkal, mint a 12.
A cselek egyelőre abszolút nem érdekelnek, vannak szerintem fontosabb problémák. :P -
breckinridge #76131 I concede most of goals:
- when computer just go trough my defenders;
- when second defender don't tackle easy balls from computer
- when computer adjust my pass direction and i lose ball in atack and then whole my team didn't manage to get back to defence;
- when cleared ball out of box or random deflections does not land at random places, but lands just in front of computer players;
- when i do silly mistakes..
So most of the reasons why i loose matches is just because this game is arcade. It is unbalanced, you can easily notice differences how computer and human player performs same game elements in different way, also don't forget that some of your passes, shots are adjusted by computer and it doesn't care where you aim trigger or how long you press button. -
igen egyeseknél úgy tűnik, hogy ez már hobby
miért nem írod akkor az evo-web-re?
nagyobb az esély, hogy illetékes olvassa, magyar fórumról édeskevés
de ezt a breckinridge rendszert a cselekről nehogy odaírjátok :-) -
leírhatod, de én még ezt a passz hibát se láttam
énnekem speciel nem tetszett a Pes 6 Pes5 után nemis szereztem be kódot hozzá, hogy online játsszak azzal -
Honnan tudod?
Valaki olvassa itt, lehet, hogy a hivatalos fórumon köt ki a véleményével. Más is megerősítést nyer, hogy ez így tényleg szar. Többen is olvassák és őket is zavar, ők is megírják, hogy ez így nem jó...És így tovább :D Szerinted tényleg unalomból írjuk, hogy mi az, ami minket zavar???
Ejnye, már bocs...:P -
igen csak nem az itt beszéltek alapján
egyébként írtam már régebben mikor külföldi fórumokon mondták direkt a konaminak fű ügyben annak is az lett az eredménye mint ennek itt -
Hibátlan játék nincs, viszont engem zavar nem egy mostani dolog. De nem merem a többit leírni, mert lefordulnál a székről...:)))
A Pes6-ban közel sem volt ennyi idegesítő hiba, azt úgy érzem lehetett szeretni, nem hiába azzal ment a legtöbb itthoni összeröffenés is haverokkal. :) -
jólvan azt szeretném elfelejteni :P -
nem ezzel finoman arra céloztam, hogy ezek lennének azok az ordító hibák?
azt már rég elismertem, hogy a játék nem hibátlan
Pes 6 sem volt az legfeljebb a ti emlékeitekben !
egyéb beszólás? :P -
Nem,ha csak én egyedül, akkor nem, de tudod, a tömeg ereje...
Demóról beszélünk, ami többek között azért van, hogy meghallgassák a játékosok észrevételeit. Olvass híreket vagy konami közleményeket. Ezért lesz 2. demó is, amiben sok észrevételt felhasználva próbálják még javítani a játékmenetet és ezzel demonstrálják, hogy hova jutottak.
Szóval igen, hosszú távon, ha sok-sok ember beszél róla, akkor ki lesz javítva. :) -
Rudee #76119 Én is lövöldöztem párat a védőkkel :D -
ja is attól, hogy itt hibákról beszélsz szerinted tényleg ki lesz javítva? -
"demost tényleg ezek olyan nagy hibák egy első kiadású demónál?"
Ezzel a kérdéssel elismered, hogy igen, ott vannak, többes számban :)
És igen, mivel én sokat passzolok és 10 perces meccset játszom, ezért ez nem egyszer, nem is kétszer fordul elő meccsenként, ami idegesítő. De ez lényegtelen, hogy most egyetlen egyszer fordul elő, vagy hatszor, a lényeg, hogy van, és nem jó így. Szerintem.
Egyéb kukacoskodó, értetlenkedő kérdés? :DD
Ma már nem kapsz videót, holnap meló után esetleg. -
jó de volt az a srác aki tudta hogy kell onnan gólt lőni egy trükkel
vagy most keverem másik résszel?
mircen volt -
direkt nem írtam ki a teljes neved és mivel ez a második része minek írnám nagybetűvel?
ha valaki ordító hibákról beszél és mecsenként 5-6 5 cm-es pastról akkor az a játék játszhatatlannak érezhető...
itt nem én túlzok szerintem mert az ordító hibák azért erősen az
mitis ismertem el Rudeenak?
sztem ezt benézted a kapuskivetődésre írtam -
Rudee #76114 Volt 40es gól, szöglet utáni kapáslövés, beadás meg minden finomság :D -
ebben egyetértünk máig emléxem a fűre rajzolt logókra meg a chatre, hogy na még egyet
de a srácra is aki 40 méterekről rúgdosta a góljait -
Való igaz, a 2012 kipróbálása után történt az, hogy sok-sok év után megnéztem az aktuális fifát, sőt, azzal játszottam többet...Ez elég szomorú.
Breki: még annyit, hogy a nevem nem vári, és ez már sértő, egyrészt nem így hívnak, másrészt nagybetűvel lenne írandó...Szóval leszel szíves a vezetéknevem kihagyni a játékból.
Az eddigiekhez csak annyit, hogy Te valamit nagyon nagyon félre értelmezel. Senki nem írta, hogy a játék játszhatatlan vagy szar lenne, viszont vannak hibák, és ezeket meg kell említeni, beszélni kell róluk, ha azt szeretnénk, hogy ki legyenek javítva.
Amit Rudee-nak írsz az meg szép és jó, de érdekes módon neki már el tudod ismerni, hogy létezik a hiba. Senki nem mondta, hogy nem lehet adott szituációban más megoldást használni, de attól még ha erősen akarok emberhez passzolni, akkor az oda menjen, ha már jól nyomom meg. Ennyi a lényeg, a hiba ott van és kész.
Nem kell amiatt nyafogni, mert mi azt szeretnénk, ha ezek eltűnnének a játékból. :) -
te minden évben egyszer jössz be ide és csak a szerinted ordító hibákat nyomod, ezenkívül még más nem hallottam tőled
egy szép gólt egy leírást egyáltalán semmit se
miért kéne válaszolnom az összes kritikára?
ígyis úgy vagyok beállítva minta én hibátlannak tartanám a játékot
amit nem tudok elfogadni, más a véleményem arra reagálok
énis kitaláltam egy jó cselrendszer megoldást mégse válaszolt rá senki mégse kértem számon :-)
-
Rudee #76110 Nézném, de a laptop nem viszi csak erősen laggolva.
Meg időm sincs annyira, régen azért más volt.
FIFA2003 máig az egyik legjobb rész, vitathatatlanul. -
de vhogy fifánál nem nézed igy nagyítóval a hibákat :)
vagy legalábbis én nem láttam ilyen írást tőled
Fifa 2003 tele volt hibával mégis imádtuk :) -
breckinridge #76108 "illetve ilyen breckinridge ordító hibákat kereső embernél akinél évek óta látszik, hogy csak arra megy hogy minél több rosszat mondhasson a játékról "
"az illető úr tavalyi működésére trollkodására"
"évente egyszer feltűnsz a játékot szidni"
Én csak a véleményemet írom le. Az nem hibakeresés, trollkodás. A lényegi kritikára nem válaszolsz, csak ilyeneket irogatsz, amit idéztem.
A tavaly leírtak nem közelítik meg az őszinte véleményemet. Azt megtartom inkább, de csak a jó viszony végett ;-)
Elfogadom, hogy szerinted jó a gameplay. Elfogadom, hogy ez neked elég. Sajnos én szeretném, hogy tényleg jó legyen. Nem érintene meg a sok hiba, ha nem szeretném a PES-t. Ezért igazán elkeserítő a sorozat iránya, ami a 2012-ben szerintem kicsúcsosodott.
-
Rudee #76107 Persze, egy demonál még nem lenne akkora baj. De láthattuk tavaly is már. Az meg nem demo volt. -
te már tavaly leírtad a véleményedet.......
szerintem egyébként fogalmad sincs az én ténykedésemről
évente egyszer feltűnsz a játékot szidni
semmi ciftát nem mondtam, nem töröltem hozzászólásod, nem írtam csúnyán
szóval mit is lehet nekem?? -
demost tényleg ezek olyan nagy hibák egy első kiadású demónál?
ennél engem sokkal jobban zavar pl hogy a fenitsnél nem használták ki a kínálkozó remek lehetőséget -
nem véletlenül, emlékeztem a tavalyi megnyilvánulásaidra
de ezt már nem hagyhattam szó nélkül annyira ......
te azon kívül hogy a játékot szidni jöttél be évek óta mást se csinálsz
engem meg érdekelnek a kiegészítők ezért nyílt ez a fórum is
és nem érzem a gameplayt használhatatlannak
de komolyan mondom lehet nyitni egy Pes 2013 fikázó vagy sima Pes 2013-as topikot -
Rudee #76102 De a kérdés nem az, hogy hogyan kellet volna, hanem hogy hiba-e :)
Tök erősen adja, a labda mégis lassú.
1:56nál valóban beleér a védő, de 1:52nél, egy passzal korábban nem. Mégis olyan sebességgel halad a labda, mint az említett kiugratásnál, pedig tisztán látszik, hogy fele annyira se nyomta az erősséget. -
breckinridge #76101 Köszi a pozitív véleményt. A PES 2012 pocsék lett. Szidtam éppen eleget. Érdekes módon az érdemi részekre nem kaptál rá, csak erre a bonyolult irányítás dologra.
Nézzünk néhány jellegzetes, gyakori csalást (nem pedig rosszindulatú bughalmazt):
http://www.youtube.com/watch?v=tWqXd2VrLJY
Hasonló a vonal-problémára (jobbat sajnos nem találtam):
http://www.youtube.com/watch?v=3bXGGbgA1B0
Ilyenek miatt tartom játszhatatlan, pocsék játéknak a PES 2012-t. A Jenkey patch néhány kisebb dolgot javított, a terminátor-módot kicsit korlátozta, de lényegileg nem változott a dolog. Nagyon szerettem volna, ha a 2013-ban javul a helyzet. Javult, de a potenciáltól még nagyon messze van. Ebben a gameplay-ben még mindig sokkal több van.
A kiegészítők engem addig nem igazán érdekelnek, amíg a gameplay használhatatlan. Sajna. -
na 1:25-nél szerintem a lapos kiugratás helyett magasan kellett volna
a védő mögé ívelni a labdát, vagy kifele adni a széle felé, itt szerintem nem a gyorsasággal van gond irtó nagy védelmi hiba lenne ha ilyet egy védő nem kapcsolna le
1.56-nál lévő szerintem a tökéletes ütemű indítás, kár hogy a védő beleér és így lelassul
0.56-nál én úgy látom, hogy a védő aki rajta van kicsit löki kifele egyszerre ugranak fel kicsit hátrafelé már csak így éri el 5:35-ös szintén ilyennek látom két védő lóg a nyakában
valamelyik fifában volt hogy szinte mindegyik beívelés fejes gól
2:12-est aláírom, bár nekem őszintén szólva nem fura, lehet megszoktam -
köszi, hogy megnézted megnézem énis az írtakat -
én sose mondtam, hogy rólam kéne beszélgetni
de sose mondtam, hogy felsőbbrendű lennék és nemis dicsekedtem diplomáimmal
itt legfeljebb a játékhoz készített munkáimra lehetek büszke arra azis vagyok.
igen azt a filet egyedül te köszönted meg itt pedig sokan leszedték
de egy véleményt se kaptam
a gifedre nem emléxem ha megmutatod melyik hozzászólás megnézem
én nem mondtam, hogy a probléma nem létezik
illetve ilyen breckinridge ordító hibákat kereső embernél akinél évek óta látszik, hogy csak arra megy hogy minél több rosszat mondhasson a játékról kiakadok mikor ilyeneket ír, hogy bonyolult az irányítás mert nem úgy van ahogy ő szeretné és neki bill-el ezért bonyolult
én emléxem az illető úr tavalyi működésére trollkodására, akkor se írt semmi másról
az ilyen emberek véleményét veszem semmibe vagyis sajnos nem vettem
az ilyen nem hozzáértők véleményei viszont tényleg kiakastranak
viszont olyanok mint Rudee véleményét pedig akivel együtt nyomtuk a fifa 2003-at szívesen meghallgatom még akkor is ha tudom, hogy ő inkább fifás
ő meg tudja mit mondtam először a pesről :P -
breckinridge #76097 Akkor egy olyan probléma, ami már évek óta benne van. Színtiszta gameplay-dolog:
http://www.youtube.com/watch?v=HCMmrolUOxg
Egy hasonlóan régi gond: csak akkor reagál a játékos, ha neki szánt labda megy felé, egybként nem:
http://www.youtube.com/watch?v=j7xonaHGDBw -
Rudee #76096 Megnéztem. Az előző gondolatokat fenntartva is találtam hibát. 1:26nál szinte max erővel megy a passz CR felé, de a labda holt lassú, mint pl 1.52-nél a negyed akkor erővel meglőtt esetében.
Egyébként nehéz is ilyenbe hibát találni, mert ha megnézted, akkor láthatod, hogy kb a 75-78. percig arról szól a "játék", hogy passzoljunk CR-nek vele meg addig cselezünk míg lövőhelyzet nem lesz.
Egyébként szomorúan látom, hogy itt is jelentkezik a fejes hiba. 0:56nál pl, meg 5:35nél is. Bőven tudnák rendesen is fejelni, de épp hogy csak a hajuk súrolja a labdát.
Meg ami még beugrott a videóból és még nem említettem, az megint csak a kapushoz kötődik. 2:12nél pl miért kell kicsúsznia a labdára, mikor senki, még védő sincs igazán a közelben. Ez teljesen irreális. Még ha a 87. percben tenné, mikor őrizni kell az előnyt, akkor oké, de így :S -
viszont részemről ennyi ebben a témában
a passzhoz pedig annyi hozzáfűznivalóm van, hogy rásegítéssel játszok, és 2-3 meccsenként fordul elő, amikor megpróbálom kis területen gyorsan járatni a labdát -
kicsit eltértünk a tárgytól, de nem is baj, nem rólad kell itt beszélgetni, a véleményem áll és szerettem volna közölni ha már felmerült, lehet vele egyetérteni meg nem, aki rendszeresen olvassa a topikot biztos megvan a maga álláspontja
én másfél évig gyártottam és teszteltem is itt kb, már nincs ilyenekre idő. nem véletlenül olvasom a mai napig a topikot, pedig alig játszok
múltkor is beraktál egy fájlt, meg is köszöntem
mikor kijött a játék megdicsértük, azóta pedig keressük a hibákat, azért demo a demo [egyébként pont pár napja raktam be egy gifet egy pozitív változásról, és 1 db reakció nem sok annyit sem kaptam rá...]
nekem azzal van gondom, hogy felhozunk egy problémát, és nem megbeszélve van, hanem rámondod hogy a probléma márpedig nem létezik, vita nincs.
az hogy moddolásra itt nincs igény/idő/köszönet, nem ok arra hogy semmibe legyen véve a véleménye azoknak akik nem járnak ide gyakran, és kritikát mondanak a játékra
kicsit úgy érzem, hogy minden bugot, vagy megjegyzést személyes támadásnak érzel, és fogalmam sincs miért, ennek semmi köze a te munkásságodhoz szerintem amit beleölsz a játékba -
jó csak rákerestem egy teljes meccsre
énmiattam lehet bármelyik meccs, hogy lássam miről van szó
mondjuk én nem állítottam a meccs hosszát hosszabbra, de ha mindegyik meccsen van öt-hat azért már látnom kellett volna
most akkor akkor jelentkezik ez, ha a pasz segítség ki van kapcsolva?
jó étvágyat :-)
-
Rudee #76092 Az a baj, hogy egy tök idegen videó alapján nehéz véleményt formálni. Nem tudjuk, hogy melyik csapat a user, nem tudjuk, hogy milyen segítségek vannak bekapcsolva. Mert ha mind, akkor az összes passz jó lesz. De azért végig nézem, ha ettem végre. -
ezse igaz
sose mondtam, hogy a játék tökéletes vagy hibátlan lenne ez hazugság
viszont te mást se csináltál itt évek óta csak a játékot szidtad
és hol mondtam neked ilyet amit állítasz mutasd már meg lol
-
breckinridge #76090 +1. de nem is 1, hanem sok
Ugyanígy vagyok én is. Többször rámutattam a játék ordító hibáira, de mindig megkaptam, hogy én személyeskedek. A PES a kedves házigazda szerint tökéletes, hibátlan, aki mást mondott, az személyeskedett szerinte. Ez van...