81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    PES 2013 - Camera Settings 1.0

LINK
  • daver88
    Kuckle shot-nál akkor kell nyomni másodszor a lövés gombot, amikor elrúgná a labdát, éppen hozzáérne a labda a lábához...hosszan megtolod, közben nyomod a lövést, és amikor odaér a labdához, akkor nyomsz még egy D-t..

Megkerülés meg ugyanúgy, mint a kötény, csak sztem a védő elmozdult, és ezért lett belőle megkerülés és nem kötény.
  • beeezoli
    nincs se offline liga mód, se offline community... bár olvastam valami angol fórumon, h a DLC hozzáadja majd a communityt. de, nem vagyok benne biztos :S :(
    egyébként tetszik a játék.
    ti a proevo.hu fórumon fent vagytok?
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg nincs offline liga mód? Ez egy vicc...
  • tobias88

és ha a d-vel akarsz szerelni és nem az s-el, akkor a type 2 a játékon belül azthiszem
  • gabber_saviola
    fifás bill kiosztás mi lenne pesben?

pikcsört tudna valaki mutatni? Köszi
  • tobias88
    Lövést nekem bevette, az a lényeg hogy nagyon későn nyomjad
  • Breki33
    de hogy én ellövöm úgy hogy kétszer nyomom a lövést gól is pipa is meg minden de nem ír ki semmit

Nekem pont a kötény jött össze és a megkerülés nem az érdekelne hogy csinálod pontosan
  • daver88
    Kuckle shot nekem már megvolt, passzoknál nekem is gondok voltak, 3. szint még nem sikerült 1-2 passznál...

Kötény még nem jött össze, megkerülés már igen, de azt nem fogadta el :)
  • Nagyi2pac
    Lehetséges, de én még nem láttam ilyet, vagy csak nem figyeltem fel rá. :)
  • Terminátor14
    Egyetértek szinte mindenben, viszont számomra sajnos még mindig játszhatatlan a dolog, mert a bíró és a váltás problémája egyszerűen megöli a játékélményt. Kár, mert a gameplay fejlődött, a gép sokkal jobban játszik és reálisabb lett az egész, csak pont a 2 legidegesítőbb dolgot nem oldották meg.

• Breki33
    van amivel egyet értek

mondjuk nekem bejött, de csak a gyakorlást nyomtam inkább és nemsemmi ez a nutmeges lábközötti csel :P

lehet eddig is volt, de most meg kellett tanulnom

viszont azt nem értem, hogy amiket megcsináltam azok között miért nem lépdelhetek

meg a kuckle shot-ot és az 1-2 paszt miért nem fogadja el
  • Breki33
    pedig már volt ilyen
  • Nagyi2pac
    Én ilyet még nem láttam, ezért nekem érdekes, hogy mi értelme van ennek. :D De talán majd az októberi update-ben megtaláljuk a választ. :D
  • Nagyi2pac
    A teljes játékhoz annyit fűznék hozzá hogy az előzetes információk alapján, nem azt kaptam amire számítottam. A gameplay szerintem folyamatosabb lett, meg vannak új mozdulatok meg stb., de amúgy semmi extra a tavalyihoz képest, szerintem sokkal többet kilehetne hozni ebből a játékból.
    Arról nem is beszélne hogy szép lassan, de biztosan egyre jobban "butul" a játék. Pl. a League mód offline kivételével nem tudom mit akartak elérni. Meg vannak még kisebb apróságok pl. meccs közben már nincs olyan hogy "afternoon", csak day meg night. Vannak nagyon alap dolgok amiket szerintem nem lenne nehéz megcsinálni, de még sincsenek bent a játékban, pl. télen eshetne a hó, havas lehetne a pálya stb. A szurkolói hangokat és a kommentárt is lehetne már frissíteni.
    2012-t, lassan 13-at írunk, nehogy ilyen problémák gondot okozzanak megcsinálni. Gyepek továbbra is no comment...ez a menü szerkezet se tetszik. De ami fontosabb hogy évek óta bent vannak a játékban ugyanazok a "next-gen"-es hibák, gagyi és érthetetlen mozdulatok, animációk amik már évek óta, és egyre idegesítőbbek őket látni. A kapusok külön életet élnek a játékon belül, ahogy a bírók is. Továbbá hiányolom a félidei illetve meccs végi bejátszásokat, amik a régebbi pes-ekben is megtalálható volt, szerintem alap dolog ez is. Vége a meccsnek, nagy nehezen megnyerted stb. erre a játékosok max annyit csinálnak hogy felteszik a kezüket és lesétálnak a pályáról...nagyon gyér.
    Egyenlőre ennyi jutott eszembe. :) Amúgy szerintem az idei pes jobb a tavalyinál, de még mindig elmarad a régiekhez képest, amik szerintem 6-7 év fejlesztés után elég gáz. Nem ártana elbeszélgetni a játék fejlesztőivel.
    A PES és a FIFA is már játszható focis játék, szerintem egyértelműen nem lehet eldönteni melyik a "jobb" játék, mindkettőben ugyanúgy megvannak az előnyök ahogy a hátrányok is, de ha a FIFA 13 elmenne a gépemen, ami jelenleg még nem megy, akkor lehet inkább már a FIFA felé hajlanék. Több fantáziát látok a fejlesztésekben mint a Konaminál.
  • Breki33
    nekem nem kellett semmit állítani pedig már van routerem

lehet tűzfal
  • penge96
    Nem, nekem alapjáraton azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez... nem vágom miért, pedig a port forwadingot is beállítottam.
  • Breki33
    az írt oldalon fent van a teljes is méghozzá fele akkorában újracsomagolva egyből indul és fullon jött egyáltalán nem lassú
  • Breki33
    elsőre nekem is jelszót meg hasonlót kért másodikra leszedte
    de külön is érdemes letölteni
  • Breki33
    mondtam, hogy lesz második demo és egyszerre
  • penge96
    Csak én nem tudok felmenni a játékon belűl a netre? Mármint nem tudom letölteni a DLC packot sem, mert nem tud csatlakozni :/
  • Nagyi2pac
    PES 2013 and the second PC demo are releasing tomorrow!

"A quick run through what you can expect from the first DLCs and the PC demo release.

Hi PES fans! First of all we wanted to apologize to our PC fans for the delay in our second PC demo. But we bring you good news! The second PC demo will be available tomorrow, September 20th, for download.

The reason for this unfortunate delay was due to a security breach in the demo. On the first demo, some of the hidden elements in the build were exposed, releasing information that was still not made official by our own channel. For this reason, given that we did not have the time or resources to technically enhance the security of our second demo, a decision was made to release the demo after launch.

But as the saying goes, better late than never, so we would like to take the opportunity to thank all our PC fans for their patience and understanding in this issue.
    2 DLCs are scheduled for release on September 20th and mid October

Our first DLC will be available on release and will be packed with goodies, including 3 new Spanish stadiums, from the newly promoted teams, and the latest kits for 37 licensed clubs, including Marseille, AJAX, FC Porto, Besiktas and Corinthians.

The second DLC, released in mid October, will enhance the online aspect of the game. It will not only make finding friends to play with easier but also include a brand new Ranking system. You will be able to play a simultaneous match with up to 8 different people and be able to create Communities with your friends to track and monitor their results. The DLC will also fix existing issues found in the Step-up tutorials.

The latest DLC will also activate the myPES Facebook app which is completely revamped this year, adding a whole set of achievements for the ultimate bragging rights!
    Online Pass Activation delayed for PS3

The Online Pass authentication will not be available until after our mid October patch for PES2013.

Until the patch becomes available, Konami servers will not require an Online Pass authentication, so they will not be requesting the Online Pass code from our users, who will still be able to access the online content.
    After the patch is released, the Online Pass authentication process will be in place, however the activation date will be different depending on your territory:

North America, South America and Asia: starts from October 11
    Europe: starts from November 13

So please make sure you keep your Online Pass code in a safe and secure place until the authentication is required. Remember that Konami will NOT re-issue a new Online Pass code in the case that the original code is lost or misplaced.

Don't forget that the game releases tomorrow September 20th in EU and September 21st in UK! So get ready to jump on the pitch with PES 2013!"

Interesting.
  • Nagyi2pac
    NIKE Football : My Time is Now Ad - PES 2013 Background Video
    http://www.moddingway.com/file/27732.html

Asszem ez lesz az első amit lecserélek. Cica Rozi már nagyon szúrta a szemem.
  • Nagyi2pac
    Szerintem is +1-ben a normális, elvileg a második demo túl gyors volt, ezért a sebességet levették olyan lassúra hogy kb. a labda megáll a levegőbe.
  • Nagyi2pac
    Ez a kép tuti nem full grafikán van. :D Amúgy a zombis játék az a FIFA, hihetetlen milyen szarul csinálják ott az arcokat... :/
  • Rudee
    Érdekes, hogy sima meccsre érvényesek a leírtak, viszont kipróbáltam a BL-t és ott nagyon nem
  • Krisztiam #76657
    sziasztok
    valaki tudna nekem írni privibe olyan csúnya oldalt, ahonnan letölthetném a játékot? köszönöm szépen..
    mert a torrent olyan lassú..
  • Nagyi2pac
    Hát énse újítottam a gépen már 4-5 éve, mert eddig nem volt rá szükségem, de úgy tűnik most már ideje lenne. :D A proci nem üti meg a minimumot, a többi stimmelne. :D Nekem se origin, se máson nem ment. :)
  • Breki33
    hmmmm manuálon nemsemmi labdákat lehet adni

• Rudee
    Nekem a game speed +1, így pont jó.
  • tobias88
    Mondjuk azt nem értem, hogy ha már a kiadás napján van dlc, miért nem teszik bele az igazolásokat is meg a játékos értékek frissítését. Bőven lenne rá idejük megcsinálni, 2-3 ember simán végezne ezzel.
  • Breki33
  • Breki33
    kedvenc számom
  • Rudee
    Az, elég idegesítő is, mert minden nap 20x leadja a rádió és már kiütést kapok tőle :DD
  • Breki33
    másnál is Michael Telo mártá a menüzene?
  • Rudee
    Kanyarodós? Nekem nem kanyarodik :)
  • Breki33
    Double Touch-ot nektek elfogadja?

bal analóg jobbra jobb fel
  • Rudee
    Egy meccsen vagyok túl csak, de a demohoz képest van némi pozitívum.
    A fő gondot, az AI vezérelte kapusokat egy meccs alapján nem tudom értékelni. Az biztos, hogy védekezésnél a saját portás irányíthatóbb. Nem szalad ki fejetlenül, hanem a gombnyomásnak megfelelően reagál. Így 2 ziccert is védett Casillas.

A másik a demo-ban feltűnt -meg az előző részekben is- az az, hogy egy védő az elé kerülő labdát gond nélkül vágja a felső sarokba. Ezen a meccsen Vidalnak volt lehetősége, de mellé/fölé lőtte, amit a demo-ban egy Lahm háromból 3x bevert kb.

A CPU reakcióideje is kicsit finomodott, így nem cselekszik irreálisan korán.

"Versenyfutásban" a labda kicsit jobban fedezhető, a második gólt Özil is ilyen szituban lőtte.

Ami nem nagyon tetszik, az meg az, hogy ha egy akármilyen irányba futójátékosra váltok védekezésben, akkor az hirtelen megtorpan majd csak aztán reagál. Így ez azért nagy hátrányt okozhat.
    Védekező szögletnél nem annyira tetszik, hogy a kiválasztott emberről levált az ötös rövid sarkán állóra, pedig teljesen le van véve a váltás segítség.

Egészen jól alkalmazható a gyors oldalváltás, ami támadásban sokat segít.

De hangsúlyozom, hogy ezek egy meccsből leszűrt dolgok.
  • Breki33
    miért egyszerűbb?

rutrackeres torrentről mindig fullon jön