81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    gondolom nem állítottad be rendesen a lod-ot

• Tormiee17
    Meccsről meccsre oldja fel őket :D
  • ateszegry
    master league-be hogy leehet feloldani a cipőket????:D
  • Szkokan
    Ez jobb volt..régi szép idők :(
  • Szkokan
    A csaló támogatás a 2013-ban is létezik. Pro Active csalás.
    CPU dönt az eredményről nem a játékos.

• [HUN]FaTaL
    Nincs csak ML.
  • Rony94
    Szeretnék elkezdeni egy olasz bajnokságot, de nem találom a bajnokság opciót. Hol van? :\
  • Rudee
    Nem tudom mi van ebbe a PESEdites cuccba, de néha még a kommentátor hangja is beakad és csak dadog össze-vissza. Látványra semmi extra, a keretek meg nem kéne hogy ezt okozzák.
  • [HUN]FaTaL
    X360 pad, vagy logi :)
  • Rudee
    Maradj a Logitech-nél és nem lesz gondod egyik játékkal sem.
  • BaliFF
    Sziasztok!
    Nem tudtok linkelni egy oldalt,ahol ajánlott gamepadok vannak vagy hasonló? csak mert van egy Logitech dual action-öm,csak az már régi,sokat használtam és a passz gomb beragad gyakran. Azóta szereztem olcsón egy Saitek P480-at olcsón,de nem tudtam ,hogy ennyire rossz lesz...nem lehet vele játszani,f1 -ben is másként éllítja be magát,nem lehet vezetni stb. Ez lehet azért mert régi típus és már nem támogatja vagy hasonló?köszi szépen aki válaszolna:)
  • daver88
    Ezzel nem értek egyet, én is pro-n játszok, és szerintem itt teljesen játszható a játék...az emberváltásnál a megtorpanás tényleg idegesítő, de a többi dolog amit írtál, nálam egyáltalán nem vehető észre. Chelsea-vel játszottam eddig elég sok meccset, és például Mata-ra ívelt labdákat soha nem tudta lefejelni, de még Torres sem gyakran...Sturridge-el sokkal könnyebb elöl játszani szerintem magassága miatt, mint pl.: Torressel.
    Passzok szerintem bőven-bőven megfelelőek, nálam 90 %-ban oda megy a labda, ahova én előtte gondolom...(persze a laposra gondolok). És akkor még a manuális passzokat nem is erőltettem.
    Labdapattanások meg sztem teljesen korrektek, nem tudnám megmondani, hogy én vagy a gép kapott több kétes labdát.

Szóval egypár meccs után teljesen jó a játék, persze sok a hiba, de lehet vele játszani élvezettel.
  • [HUN]FaTaL
    Én pron játszok, itt is brutálisan csal a gép. Minden labda neki pattan, a játékosaim nem oda passzolnak, ahova irányítom, az emberváltás még mindig rohadt bugos és a megtorpanásos bug is megmaradt. Fejpárbajokat úgy-ahogy itt még meg lehet nyerni, de itt is van 1-2 röhejes dolog, pl. nem számít milyen magasak a játékosok, mert Messivel is simán továbbfejelek labdákat :D
  • Rudee
    Komolyabb fokozaton sajnos ilyen.
    Online jó lehet, de ott meg nagy negatívum a váltáskor hirtelen megálló ember, óriási hátrányt okoz.
  • bakkerman
    nem pocskondiázom,meg nem használom rá a szar jelzőt,mert nem az,unaloműzőnek jó,csak 10k-t nem ér meg egy PES12 1.5
  • bakkerman
    a PES széria már egy jó ideje arról szól (legalábbis én így látom),hogy évről-évre megvan nekik egy betervezett eladási szám,amit hoz a játék,egy picit érdekesebbé teszik egy-két új fícsörrel a játékot megcélozva azt a réteget,aki eddig nem vette,a törzsközönségnek meg kiadják évről-évre ugyanazt a grafikát,ugyanazt a meccsmotort,azzal a tudattal,hogy úgyis megveszik idén is. És igazuk van. Abszolút nulla meló van az idei verzióban,szokásos konzol átirat,1-2 pár hetes fejlesztési idő alatt megcsinálható plusz dolog,és íme a legújabb 10 ezer forintos PES.
  • tobias88
    Mellesleg amit nem is említettem, hogy az én kapusom normális, a gép kapusa meg néha azonnal reagál. Elképesztő hogy így kimerik adni a játékot, hogy a kapusnak 0-50 ms-es reflexe van, de ez a passzlefüleléseknél igaz az ellen összes játékosára is
  • bakkerman
    professional-on játszok,de még én se tudtam gólt fejelni...szögletet vagy lehúzza a kapus,vagy kifejeli a védő. beadásokat szintén. a 12-höz képest primitívebb a játékmenet. amíg nem jön ki a fifa,addig ezzel elvagyok,játszogatok pár BL meg BaL meccset,de ennyi. delete lesz az idei pes
  • Curesz
    nem értem, mert a shopba is amit vásárolsz ugye az equipmentbe kell úgymond feltenni a karakterre, nekem engedi
  • tobias88
    Hát, közel vagyok hozzá hogy letöröljem a játékot. A tavalyiban is idegesítő volt super staron, hogy csal a gép, de idén valami fergeteges.
    Nem lehet leszerelni, pedig csak vezeti a labdát, nem is cselez, de ha cselez akkor végképp.
    10ből 8 labda a géphez pattan ha nem is közvetlen, de ha esetleg én érném el előbb, belassul a játékosom akár 1-2 másodpercre és a gép elveszi a labdát. Egyszerűen nonszensz amit leművel.
    Fejpárbajt is esélytelen ellene nyerni, gólt még nem is fejeltem az 50 meccsem alatt csak úgy, hogy a közelben nem volt védő, egyébként csak továbbfejelni lehet a passz gombbal, másképp nem én fejelem el a labdát...
  • bakkerman
    nekem ott van 3 cipőm is,de szürkével vannak írva,nem tudok rájuk kattintani,az appearence settingsben pedig nem lehet cipőt cserélni. amúgy neymarral vagyok BaL-ban
  • Curesz
    Általában ha a meccs legjobbja vagy kapsz új cipőket, később majd lesznek jobbak adidas, puma, nike, umbro... ezek segítségével pl gyorsabban elhet futni vagy jobban lőni. Felvenni úgy lehet hogy ITEMS--> EQUIPMENT--> BOOTS azt hiszem és ott mrá rá tudod adni, később meg lehet váltogatni a cipőket.
  • bakkerman
    én nem jöttem még rá,pedig már beadott pár cipőt,amit elvileg "megnyertem"...ez is egy kibaszott nagy baromság a konamitól
  • TottiZsolt
    Üdv!

Become a Legend módban nem lehet cipőt választani? Vagy van már valami kiegészítő, amivel lehet?

Köszi előre is a segítséget!
  • Gabor77
    Rohadtul idegesítő.....eddig 3 meccs alatt 4 ilyen gólt kaptam.
  • Rudee
    Sajnos nincs, elég idegesítő is, mert top player fölött mindet belövi ilyenből a CPU.
  • Rudee
    Nem kell megnyitni. Bemásold a helyére és kész.
  • Gabor77
    Arra nincs valami megoldás, hogy ne torpanjon meg a játékosom, amikor átváltok rá? Nem 1 gólt kaptam ebből, hogy 1-1ben átváltok az emberre, megáll...és az ellenfél "besétál" a kapuba...
  • osimandias
    letöltöttem a DLC-t és kicsomagolás után látom hogy egy képfájl van benne.Próbáltam megnyitni deamonnal de semmi nem történik...
  • Radu
    De Become L-ben is simán megy?:) Mert nálam csak ott van probléma,Clben,meg sima meccseknél semmi gond! Most ujra teszem és megprobálom csak a tieddel!
  • [HUN]FaTaL
    Skidrow crashel, nem jó a release. :)
  • ratgab
    Én vagyok a hülye Skidrow-t használok jelenleg, akkor inkább nézek egy Reloaded-et.
  • Breki33
    Spanish Latin Commentary

Part1:http://www.mediafire.com/?ibipfp868tbf417
    Part2:http://www.mediafire.com/?mdcl19e85t27yh1
    Part3:http://www.mediafire.com/?6beo01h96f1r8pa

Brazilian Commentary

Part1: http://www.mediafire.com/?jch4yv3e17jg3or
    Part2: http://www.mediafire.com/?0s1asa2ju94xq34
    Part3: http://www.mediafire.com/?9pxjo75bjmr5lmf
  • Breki33
    Portugál kommentár

http://www.mysoccerpatch.com/mysoccerpatch-articles-mainmenu-26/msp-articles-mainmenu-65/44-pes-2013-pc/494-pes-2013-pc-portuguese-commentary-for-pes-2013
  • ratgab
    Reloadeddel próbálkozom.
  • Breki33
    ilyet szerintem ajánlott patch előtt felrakni

én a peseditet nem nagyon használom

nekem olyan verzióm van ami feleakkora mégis simán megy
  • osimandias
    A reloaded verzióval próbálkozok.
  • [HUN]FaTaL
    A PESEdit felrakja elvileg, és avval is próbálta. Nem lehet, hogy a skidrow verzióval próbálkozik inkább?:)
  • Breki33
    több napig volt róla szó

játékon belül is letölthető frissítés amit felajánlj, hogy töltsd le

http://www35.zippyshare.com/v/68232695/file.html

• osimandias
    Nem:)Az mi?