81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• usa911
    Hali !
    Ha valakiit érdekel van már opt file editor hozzá.
    http://www.pes-patch.com/2012/09/pes-2013-editor-by-wld.html
  • Rony94
    A vertikális szinkront ki lehet kapcsolni valahogy? Ha igen, hogyan?
  • Breki33

Banners for:

- Real Madrid
    - Sevilla
    - Valencia
    - Lyon
    - Marseille
    - Ajax
    - Tottenham
    - Man. City
    - Juventus
    - Lazio
    - Dynamo Kyiv
    - Copenhague
    - Santos
    - At. Madrid
    - Barcelona
    - PSG
    - Arsenal
    - Chelsea
    - Liverpool
    - Man. United
    - Internazionale
    - Milan
    - Porto
    - Bayern
    - Shakhtar
    - Boca Juniors

Instalation:

- Copy files to Kitserver
    - Needed DLC 1.0

Credits:

- Banners textures by Baba Adamu & Nacho
    - PES 2013 Ultimate Editor by Barcafan

http://adf.ly/D806U
  • Krisztiam #76923
    jah kösz :D
  • Rudee
    Turf = fű.
  • Krisztiam #76921
    ez milyen patch?
  • Breki33
    PES 2013 TURF PATCH v0.1 by Dr. Hany : released
  • Breki33
    Default PES 2013 TURF PATCH v0.1 by Dr. Hany : released
    hello friends in evoweb
    just couldn't step away from pes and pes community this year though being so busy these days in work and in real life generally

this is the 1st version of my pes 2013 turf patch , the last version of last years patch 1.5 is used as a base for this years edition and will be updated regularly when having some free time

Features

1-whole new night lighting , adjusted day lighting
    2-new grass contrast
    3-different turf styles
    4-adjusted pitch colors according to the match condition "fine/rainy"

change log

-1st version

STADIA included

Wembley Stadium
    Old Trafford
    Santiago Bernabeu
    Camp Nou
    Stade De France
    Stade Lous II
    San Siro
    Il Nuovo Stadio Della Juventus
    Stadio Olimpico
    Giuseppe Meazza
    Allianz Arena
    Estadio Da Luz
    Estadio Dragao
    Estadio Jose Alvalade
    Estadio Urbano Caldiera
    Saitama Stadium 2002
    Bristol Mary Stadium
    Rose Park Stadium
    Royal London Stadium
    Estadio Del Nuevo Triunfo
    Stade De Sagittaire
    Stadio Orione
    Burg Stadion
    Ville Marie Stadium
    Estadio De Escorpiao
    Estadio Amazonas
    Estadio De Palenque
    Konami Stadium
    Mohamed Lewis Stadium

remaining stadia will be added in next versions

https://rapidshare.com/#!download|822p11|1276201833|PES%202013%20Turf%20Patch%20v0.1%20by%20Dr.%20Hany.exe|82469|0|0
  • Breki33
    Ilyet kivédekezni

és lehet :)

• daver88
    Ez egyáltalán nincs így, de most ebbe ne menjünk bele...
  • Breki33
  • gabe paul logan
    hiányolom a menüből a "cpu scripting" tulajdonság kikapcsolásának lehetőségét, mint az előzőekben, enélkül egy fillért nem ér ez a játék, nem vagyok kíváncsi rá, ahogy a gép eldönti h ki nyer és hogy, nekem meg 10% közöm van az egészhez és akár egy 4 éves is megverhet bármikor...értem én az üzletpolitikát ami mögötte van, de nekem ez nem kell, én a haverok ellen akarok játszani, nem a cpu ellen
  • tobias88
    ha utolsó ember, akkor az egyértelmű gólhelyzet
  • Terminátor14
    Amit leírtam, az ugyanaz...
    De köszönjük a fontos infót! :D
  • daver88
    Olyan már nincs, hogy utolsó ember...Nem szoktátok hallgatni Puhl Sanyit?? Egyértelmű gólhelyzetben kitörő csatár buktatásáért jár a piros...:)
  • Breki33
  • tobias88
    igen, minden 3. becsúszás ér utolsó emberként pirosat, de minden dupla passzos szerelés ami nem pontos, sárga
  • tobias88
    de úgy tanítja a gép, hogy úgy kell szerelni...
  • Terminátor14
    Azt próbáld ki, hogy egymás után gyorsan nyomod kétszer a szerelés gombot. Ilyenkor egy határozottabb mozdulattal próbál szerelni a játékos, de nagyon sokszor kapsz érte azonnal sárgát, ami nem túl jó.

Amin még jót nevettem, hogy ML-ben háromszor rúgtam fel hátulról, utolsó emberként, kb 20 méterre a kaputól kilépő csatárt, egyszer sem kaptam pirosat. Az egyikért lapot sem, a másik kettőért csak sárgát.

Mezőnyben viszont minden hülyeséget befúj, azt is ,ha csak összeérnek a játékosok néha. :( És sokszor a sima s-es szerelési is sárgás.
  • demetan
    sosem volt cipő felrakva
  • karmacoma
    Annak akinek nem megy a védekezés, az mindenképpen csinálja végig a gyakorlást. Én tavaly rommá fikáztam a játékot a gép cheates fantomcselei miatt, de itt tényleg jól lehet védekezni. Ha pozícióban vagy a passz gomb nyomvatartás+sprint megnyom nagy százalékkal működik, ha rossz a pozi akkor dupla passz gomb megállítja így vagy úgy. Ha jól közelítesz az is szabályos. Ha meg útvonalat kell blokkolni akkor a cselezés nyomva tart+passz gomb a megoldás. Nagyon kevés gólt kapok úgy, hogy 1 az 1-ben megvernének. ráadásul a becsúszás sem hatástalan. Jobban idegesítenek a "misstackle-k" megelőző szerelésnél, ha a passz gombot nyomom. Úgy néz ki ki kell vágni azokat a labdákat.
  • Breki33
  • Breki33
    Az elegáns legtöbbször szabályos szerelés

És a határozottabb inkább bábura menő, itt mondjuk ezt se fújták le mint látható, de jól látszik hogy mik a különbségek

• Breki33
    Nem bírtam ki, úgy nézem működik a tavalyi Nou Camp-s HD-s bin itt is

csak az árnyékok nem tudom ugyanolyanok-e

• Breki33
    volt itt egy olyan beírás, hogy védekezéskor mindig sárgát ad saját játékosnak, ellenfélnél pedig nem

ezt nem értettem mert nálam alig volt sárga a gép pedig kapott egy kettőt

azt hiszem most rájöttem miért

próbálgattam a védekezést és R2-öt és pasz gombot lenyomva határozottabban szerel így valóban sikerült begyűjteni egy sárgát és egy pirosat is
    a sima passz gombbal, viszont valóban jó ütemű nyomásnál szépen és szabályosan szerel
  • Breki33
    de most cipők nélkül jó?

vagy most keverem a dolgokat?
  • demetan
    nemtudom akkor hogy mit tudnék letölteni az ügy érdekében...próbáltam már a yair patch-et, no-blur patchet, és mindegyikel ugyan az az eredmény..remélem hamarosan jön egy olyan 1.1-es javító patch amelyik megoldja a problémát :)
  • Breki33
    az nekem simán megy de most kipróbáltam egy ML-t és az a naptárnál lefagyott
  • Breki33
    hú ez 22 perc mit kell benne pontosan nézni azt hittem egy konkrét rész lesz
  • demetan
    nemeredeti...RELOADED verzió, megpróbálom a gameplay patch-et, igazából online nem is játszanék, csak haverokkal egy gépen co-op-ban
  • Szkokan
    Hát...talán nem eredeti ? Online tudsz játszani ?

(amugy azt hallottam erről, hogy ne SKIDROW hanem a RELOADED boltban vedd meg)

Amugy meg , ezen szerintem max egy gameplay patch segít..de akkor meg online nem lehet játszani..

Ah..PES2013 kapufa..
  • demetan
    nekem a barátságos meccseket el sem engedi indítani..kidob mielőtt csapatot választhatnék :s nemműködik más, csak a bajnokok ligája (csere nélkül) :/
  • Szkokan
  • Szkokan
    Javítottam a linket..bár jobb ha nem nézitek.
    14 éve pes-ezek (anno ISS Pro PSX) ...hát kezd múlni a szerelem
  • Breki33
    ML-t nem játszottam, csak barátságos meccseket ott cserélni is tudtam szerintem, de majd kipróbálom
  • Rudee
    De semmi extra nem jelenik meg, mikor akadozik. Egyébként sem értem minek kell telerakni minden hülyeséggel. Vannak benne annyira fölösleges cuccok.
  • Breki33
    amikor nagyobb számolási igény van akkor időnként simán beakadhat
    és peseditnél ez szokott sokaknál ilyet okozni

de én saját patchet használok
  • Rudee
    A lod-hoz sok köze nem lehet, mert ha nem jól van beállítva akkor végig akadnia kéne.
  • demetan
    megpróbáltam és ugyanaz a probléma fentáll...a verzióm a REALOADED és semmi mod vagy patch nincs rajta
  • Breki33
    a videó nem elérhető