PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
pes-t jobb a D-paddal játszani, mint a bal analóggal nem!?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

tobias88
A sajátarcomat hogy tudnám beletenni??😄
Pes6 kitserver!
Juce informed that he got mini-kits working, and also 3d-kits for licensed teams for Pro Evolution Soccer 6 using Kit Server. Check out the screens ( he was using PES5 kits for testing, so that is why french kit has a problem at the badge area). Now he is trying to figure out how to do unlicensed teams! More news coming soon!
Kép1
kép2

shevy
valaki tudna nekem adni pes6-hoz egy Barca mezt unicef felirattal?
ps2-re akarom, meg ha lehet bl mez legyen (hátán nincs piros csík)
kösz

jbal
én azon a fórumon sose találok semmit
légyszi lökj már egy linket ha úgyis jársz oda

KillR
azokon a gólokon sírni tudok, már bocs...de...egyszerûen iszonyat nézni, hogy a csávó ugyanúgy rúgja meg a labdát, ha befele csavar, mint amikor kifele csavar...newtonék forognak sírjaikban...elképesztõen rossz, nem ajánlom senkienk a fifát...mert aztán lemegy a térre focizni egy kicsit, és csodálkozik, h belsõvel rúg, és befele csavarodik a labda...

Breki33
próbáld ki a demo-t

de abban is ronda a fû P
csináltam hozzá fûpatchet :-)

érdemes megnézni a fifa gólokat a soccergamingon
KillR
nah fiúk, látjátok? ennyire elültették itt a "killr egy szemét" dolgot, h ha segítek valakinek, az még véletlenül sem nekem köszöni meg, hanem úgy általában mindenkinek...

köszi szõpen srácok
most már jol mûködik
kösz mindenkinek
PESFAN
Én most töltöm le!
Nem tudom érdemes?
Majd az fh-ról minden patchet felteszek rá.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
szoktam

lásd fifa gólos topicom P
KillR
piros betûs ünnep ezentúl nov. 2
nandras90: akkor rossz helyre raktad a kitserver mappát, a konami/pro evolution soccer 6/ mappába kell, tehát a kitserver mappa egy helyen legyen a pes6.exe-vel meg a dat mappával stb.

shevy
jah, ez a mathews trick, megállítod a labdát, aztán fel le gyorsan

Ebben most 100%-ig egyetértek veled...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mit csináljak a kitserver-es setup.exe-vel ??
mert ha én megnyitom ezt akkor nem tudok benne semmit csinálni mert az install és a remove gombra sem lehet rányomni??
KillR
nekem is ez volt, és kipróbáltam vmit, amit peshungary-n egy cikknél láttam hsz-ként:
a kitserver-es setup.exe-ben lõdd ki, majd install-d újra a kitservert, a lodmixernél pedig vedd ki a pipát, lépj ki, lépj vissza a lodmixerbe, lõdd be a pipát ments és elvileg jó lesz, legalábbis nekem így jó lett
sok sikert

sziasztok
beraktam azt a nagy felbontásu közönség path-et és a lod mixerben is bepipáltam a "show crowd on all cameras" pontot (ez volt irva a peshungaryn) de nekem még mindig a közönség egy nagy fehérség. én a wide kamerában játszom és itt nem jo de megnéztem és más kamerákban jo csak egy néhányban nem és köztük ebben sem.
valaki segitsen akinek jol müködik!
PESFAN
Breki te fifázol is?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

KillR
hát, gyerekek, engem majdhogynem qrvára hidegen hagy, h lesz-e ilyen-olyan csili-vili kiegészítõ/okosság, ugyanis azért, amiért ne mfizet az ember, nem várhatja a meglétét...
nade az online, amiért (iiletve részben azért) kiperkáltam 10 rongyot, és egyik nap megy, qrva gyors, és semmi baj nincs, másik nap megsemmi nincs, feljelentkezni alig lehet, nah ennek már elvárnám a meglétét...
a helyzet az, h szerintem basznak jól megcsinálni...nem tudom, h úgy hétfõ-kedd óta mit baszhattak el, akkor jó volt...de nagyon idegesít, mivel emiatt vettem meg. nem a szép arany tok, esetleg az ajándék póló, vagy méginkább a gyönyörû dvd disk miatt...
és mondom, sztem senkinek nincs joga felháborodnia azon, h ilyen-olyan progi még nincs hozzá...nem is fizetsz érte, ne is várd el...ilyen egyszerû...

PESFAN
Tényleg szar a fogalmazás elnézést érte!
Szóval miért késnek ennyit a megszokott programok?
Van valami baj a PES6-al?
Egyáltalán lehet majd számítani a közeljövõben rendes mezekre illetve egy superpatch szerû kiegészításre?

PESFAN
na meg ha nem akarod hogy legyen a stadionról prewiev akkor lehet úgy is állítani hogy csak a kezdõcsapataot mutatja az ellenfélnek.
Szal tök mindegy úgyhogy hajrá Breki!

Terminátor14
Ezt a kérdést nem értem...

A progikról meg csak annyit, hogy dolgoznak rajta, lassacskán biztos kiadják a kitservert is meg a kiegészítõket is.

Breki: Szerintem inkább legyen a meccs alatt szép a stadion, minthogy láthassuk 2 mp-ig a kezdõképernyõt, vagy mit 😄

CSAK a Fradi

PESFAN
Most akkor szinte tuti hogy nem kell vrni ilyn superpatch félét amit gyönyören megcsinálnak az okosok?

Oh akkor elore is koszi😊
PESFAN
Hát engem kurvára nem zavarna Breki!
Csak legyen benne adboard meg szép gyep mert még az adboardokat sem tudtam beletenni.
Nem írja felül az ocsmány konamit.

Breki33
de coming soon csak kaptam pár felkérést
Breki33
mit szólnátok ahhoz ha egyszerûen lehetne berakni pes5-ös stadionokat pes6-ba fûvel mindennek kipróbálva viszont az entrance-ben érdekesen mutatná be a stadion, tök felülrõl vagy alulról stb.
tehát nem a rendes nézetbõl
aztán a játékban illetve a mecs kezdetekor már minden ok lenne

van akit ez zavarna?
Sracok a Stadio Della Alpinak a fuvet nem csinalta meg senki normaisan?
PESFAN
de várjunk csak!
mi az hogy nem lesznek progik?
hát eddig mindegyik alapja a kitserver volt amit odáig fejlesztettek hogy már nem csak ezeet lehetett betenni hanem lasztit meg stadiont.
Akkor ezt hogyan hidalják át?
És soha nem lesz ilyen?
El lehet felejteni a szép mzeket, a stadionokat a gyepeket stb...??

Breki33
kb csak beleolvastam
Terminátor14
Csak arról van szó, hogy ebben a patchben nem lesznek benne a progik, attól még biztos dolgoznak rajta...
Majdcsak lesz valamikor 😊

CSAK a Fradi

Breki33
nem olyan rossz ez

bár lehet jobb
PESFAN
nem lesz kitserver?
ne már..
mi a fasz van ezzel a pes6-al ez egy rakás szar ha már kiegeket sem lehet rá csinálni.
Sírni tudnék.
Még jó hogy nem töröltem le a pes 5-öt.
Rémhír vagy tényleg lófasz kiegek leszne rá?

Terminátor14
Az oké hogy nem lesz kitserver meg stb, de azért manual tudnak berakni mindent, nem?

CSAK a Fradi

PESFAN
Jól gondolom hogy arról szól hogy kis melóval átteszik PES6-ba a Cl pathet?

Terminátor14
Kb semmivel nem lett jobb, és nekem eddig sem tetszett igazán 😞

pl San Siro

CSAK a Fradi

PESFAN
az ide berakott nekem etszik Breki!

Breki33
a fû update patch milyen lett?
Breki33
The patch for PES 6 will be small, no stadium server, kit server, face server... BUT it will take advantage of all the work that we can incorporate to PES 6, and it will take advantage of PES 6, it's gameplay, fun factor, and game cycle.
PESFAN
Ez a CL patch de semmi köze pes6-hoz sajnos

Terminátor14
ahha, ott a pes5 logo a 2. képen....

CSAK a Fradi

Terminátor14
Nézz már rá a képre, stadionserver, kitserver, ráadásul bl patch ha minden igaz...

CSAK a Fradi

horpeti
max. egy csöppet át van photoshopolva. 😄

Breki33
Breki

horpeti
mi lenne? 😄

Terminátor14
Nem pes6, ugye?

CSAK a Fradi

Mi ez breki?
Breki33
lobig
kéne nekem valami manual ehhez a játékhoz...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

PESFAN