PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Juce informed that he got mini-kits working, and also 3d-kits for licensed teams for Pro Evolution Soccer 6 using Kit Server. Check out the screens ( he was using PES5 kits for testing, so that is why french kit has a problem at the badge area). Now he is trying to figure out how to do unlicensed teams! More news coming soon!
Kép1
kép2
ps2-re akarom, meg ha lehet bl mez legyen (hátán nincs piros csík)
kösz
de abban is ronda a fû P
csináltam hozzá fûpatchet :-)
érdemes megnézni a fifa gólokat a soccergamingon
most már jol mûködik
kösz mindenkinek
Nem tudom érdemes?
Majd az fh-ról minden patchet felteszek rá.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
nandras90: akkor rossz helyre raktad a kitserver mappát, a konami/pro evolution soccer 6/ mappába kell, tehát a kitserver mappa egy helyen legyen a pes6.exe-vel meg a dat mappával stb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert ha én megnyitom ezt akkor nem tudok benne semmit csinálni mert az install és a remove gombra sem lehet rányomni??
a kitserver-es setup.exe-ben lõdd ki, majd install-d újra a kitservert, a lodmixernél pedig vedd ki a pipát, lépj ki, lépj vissza a lodmixerbe, lõdd be a pipát ments és elvileg jó lesz, legalábbis nekem így jó lett
sok sikert
beraktam azt a nagy felbontásu közönség path-et és a lod mixerben is bepipáltam a "show crowd on all cameras" pontot (ez volt irva a peshungaryn) de nekem még mindig a közönség egy nagy fehérség. én a wide kamerában játszom és itt nem jo de megnéztem és más kamerákban jo csak egy néhányban nem és köztük ebben sem.
valaki segitsen akinek jol müködik!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
nade az online, amiért (iiletve részben azért) kiperkáltam 10 rongyot, és egyik nap megy, qrva gyors, és semmi baj nincs, másik nap megsemmi nincs, feljelentkezni alig lehet, nah ennek már elvárnám a meglétét...
a helyzet az, h szerintem basznak jól megcsinálni...nem tudom, h úgy hétfõ-kedd óta mit baszhattak el, akkor jó volt...de nagyon idegesít, mivel emiatt vettem meg. nem a szép arany tok, esetleg az ajándék póló, vagy méginkább a gyönyörû dvd disk miatt...
és mondom, sztem senkinek nincs joga felháborodnia azon, h ilyen-olyan progi még nincs hozzá...nem is fizetsz érte, ne is várd el...ilyen egyszerû...
Szóval miért késnek ennyit a megszokott programok?
Van valami baj a PES6-al?
Egyáltalán lehet majd számítani a közeljövõben rendes mezekre illetve egy superpatch szerû kiegészításre?
Szal tök mindegy úgyhogy hajrá Breki!
A progikról meg csak annyit, hogy dolgoznak rajta, lassacskán biztos kiadják a kitservert is meg a kiegészítõket is.
Breki: Szerintem inkább legyen a meccs alatt szép a stadion, minthogy láthassuk 2 mp-ig a kezdõképernyõt, vagy mit 😄
CSAK a Fradi
Csak legyen benne adboard meg szép gyep mert még az adboardokat sem tudtam beletenni.
Nem írja felül az ocsmány konamit.
tehát nem a rendes nézetbõl
aztán a játékban illetve a mecs kezdetekor már minden ok lenne
van akit ez zavarna?
mi az hogy nem lesznek progik?
hát eddig mindegyik alapja a kitserver volt amit odáig fejlesztettek hogy már nem csak ezeet lehetett betenni hanem lasztit meg stadiont.
Akkor ezt hogyan hidalják át?
És soha nem lesz ilyen?
El lehet felejteni a szép mzeket, a stadionokat a gyepeket stb...??
Majdcsak lesz valamikor 😊
CSAK a Fradi
ne már..
mi a fasz van ezzel a pes6-al ez egy rakás szar ha már kiegeket sem lehet rá csinálni.
Sírni tudnék.
Még jó hogy nem töröltem le a pes 5-öt.
Rémhír vagy tényleg lófasz kiegek leszne rá?
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....