PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a sebesség lassulás PES-nél az tipikussan videokártya probléma volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szerintem akkor szarozd le ha már tudsz olyan gólokat lõni amiket belinkeltünk........
énse öt perc után mondtam véleményt a fifáról
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Elég fura a játék a fifához képest
billentyûzettel hogyan lehet átállítani ahogy a fifába van mert én a-val nem tudok rúgni!!!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egész kafa a game
csak nekem a hang élvezhetetlenül szaggat
meg a játék néha átvált "lassított üzemmódba"
mi a teendõ mert így élvezhetetlen a játék
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nekem most jöt le a game és telepítettem meg minden de amikor indítanám rögtön egy windos hibaüzenetel kezdett aztán semmi.
Írjátok le lécci mit csináljak mert valahogy nincs kedvem visszaolvasni 30000 hszt-t...
Sheva: az összes fövet beteszed egy üres könyvtárba, dkz-val megnyitod a 0_text.afs-t, edit menüben klikk az import--->import all file-ra, és itt válaszd ki a füves mappát, és ok.
CSAK a Fradi
FORZA MILAN!!!
Van a peshungaryn az új dkz-hez egy angoltext fájl, gondolom angolosítás nem?HOgy kell felrakni???
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
uefa champions league scoreboard
this is my champions league scoreboard for PES6 with sky sports HD ad. unfortunately this is untested. if anyone can import it and post screens it
would help me a lot.
the bin: http://www.megaupload.com/?d=77K8NU2L
Így néz ki:
És így kell berakni
u gotta decrypt the kit bin, import the png, re-encrypt and import back into the iso.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Az összes player statja
Breki nem találom az Olimpico-dat csak a nemesisest.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family