PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szerkesztett kép,egy visszalépés után a szokásos 5 perc töltés után igy sikerül beadnia...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vagy a dvd-rõl simán átmásolod a Pes6/dat künyvtárba az i_sound.afs-t és az i_text.afs-t. (utóbbit csak akkor ha a menüket is olaszul szeretnéd :).
Ja és ha tudsz is olaszul, akkor majd írd meg légyszi hogy a kommentátor nem mond-e hülyeségeket, mert nálam igen és nagyon zavaró.
CSAK a Fradi
De ez szerintem ugyanaz, amit mi megvettünk mert körbelinkeltem meg kerestem és ps2-es ue. a pes 6 kép van, mellesleg a we10 a linkbe is az van szóval ez így nagyon érdekes és akkor majd ebbe lenne jó az online ? A sima PeS 6-ba meg má nem is lesz jó ? Hm... kicsit fura, de ki tudja.
De sztem ez olyan, mint a pes 5 - we9. Hát kiváncsi leszek olyan karácsony körül rendesen fog -e már mûködni a server. De és arra mi a gari, ha ez kijön mármint a we 2007, hogy abba sem lesz -e szar az online ?
Mindenesetre, aki megvette - többek közt én is - sztem ne aggódjunk elõbb-utóbb csak jó lesz az az online.
Nekem nagyon bejön!!
Ettõl teljesen független dolog az hogy egyszerûen a szerverek használhatatlanul leterheltek... Meg ez hogy félidõnél megszakad, vmi el van programozva. :D
De amúgy ha nem lenne ez, meg gyorsabb, használható lenne, akkor tökéletesen meg lennék elégedve az újításokkal.
Pláne van csomó, amit nem is próbálhattunk ki. :D
az a baj hogy fogalmam nincs mikor merre lövi a labdát. ronaldinho-nál jobbra-fel toltam, máskor/más helyzetben ilyen iránynál úgy fölé vágja mint állat...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Lenne egy kérdésem :)
Pes5-ös Nemesis patchban külön van Interes és Milános San Siro, ha jól látom. Namost nekem az interes kéne, de az eredeti helyén a Milános van.
Vki nem tudja véletlen hogy hol van az Interes? :) Ebben a milánosban nagyon ronda a fû...
CSAK a Fradi
A BL reklámtábla csomagot mibe kell inportálni? A 0_text -be?
competation-t is csak reggel lehet játszani mert 11-tõl kezd lehalni az egész online rész, és beérni a lobby-ba nem tudok, nemhogy még játszani.
Steam Nick: adakiller
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Csak az a baj hogy a legnagyobb elõrelépést az on-line részen akarták tenni,ami szerintem jó lenne,csak éppen az a része teljessen használhatatlan.<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
If you buy PES6, Konami will think it is okay to produce the same game as the year before and add NOTHING NEW. I am pleading with you, PLEASE DO NOT BUY PES6, or you are ruining PES7 for us all. If you want more than PES6 with a new stadium and a new license next year, hit them where it hurts. Don't stand for it any longer.
Ha megveszed a pes 6 -ot, A Konami ugy gondolja, hogy
rendben van az, hogy létrehozzák ugyanazt a játékot
mint egy évvel ezelött minden változtatás nélkül.
Könyörgöm neked, ne vedd meg a pes 6-ot, vagy tönkreteszed
a Pes 7-et mindanyiunknak. Ha többet akarsz kapni az
új részben mint új stadionok és új licenszek. Ott
üssük õket ahol fáj. Ne viseljük el tovább!
Ez nem egészen az amirõl te beszélsz Breki, és ez most nem olyan forditás tõlem, mint a korábbi!
Elején azt mondtam 1 hét belefér... azóta már 2 is eltelt, sõt... kezd már nem nagyon beleférni ez a szopós idõszak...
Jó lenne, ha nem ezzel, hanem a játékkal lehetne foglalkozni, és élvezni, amiért fizettünk...
no de újat nem mondtam. :D
Pl.. angol server vicces.. Senki se akar játszani, mindenki csak felmegy és anyázik a közösbe. :DD
próbáld meg átírni pl. 0-ra (nekem így normálisan jelenik meg)
honnan lehetne még szerválni hozzá..?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Per pillanat van 9 darab 1000 fõs szerver (ebben már a PS2-es rész is benne van).Tehát most max 9000 ember játszhatna egyidöben.Errõl persze szó sincs,ahogy látom a nyomorék on-line szépen leszoktatta a próbálkozókat már alig vannak 2-300-an/szerver,szombat délután.
Van 3 milló Pes 6.Abból mondjuk legyen 500.000 pc-s.Egy idõ után mondjuk eladnak ebbõl 150.000 darabot európa szerte.Szerintem ez nem tulzó adat.(de ha igen majd kijavitanak)
Ebbõl a 150.000 ezerbõl ha CSAK 10% fel akar menni on-line egy idõben (15.000) már az sem fér el ennyi szerveren sehogy...
Ha ehhez hozzáveszem hogy mostani kb 25%-os szerverkihasználtságnál is HASZNÁLHATATLAN az on-line,akkor nem tudom mire lehet számitani a jövõben.Asszem kidobtam 10.000 forintot az ablakon...De mindenki vegyen EREDETI játékot,hajrá,mert az megéri!
(nem sok az esély mert ez ps2õs progi)
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
errõl mit ír a kézikönyv?
pl utánna nem adott be randesen, illetve játékosnevek fent stb
CSAK a Fradi
Look for name and extension and make sure it's the same of the original ones."
EZT írja ki mikor importálni akarom a ballpack-ot, a FAQ leírásának megfelelõen.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Majd értesítlek benneteket.
nekem is ez volt, és kipróbáltam vmit, amit peshungary-n egy cikknél láttam hsz-ként:
a kitserver-es setup.exe-ben lõdd ki, majd install-d újra a kitservert, a lodmixernél pedig vedd ki a pipát, lépj ki, lépj vissza a lodmixerbe, lõdd be a pipát ments és elvileg jó lesz, legalábbis nekem így jó lett
sok sikert
CSAK a Fradi
gs-ben rakd hogy lásd is persze elõtte lehet méretnövelés kell
továbbra se kaptam visszajelzést a stadionokról P