PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Nemtalálom :(

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Az a baj vele hogy berekom a reklámtáblákat és semmi nem változik,marad a KONAMI.Pedig ugyan úgy csinálom mint a stadionokat vagy bármit.Mi lehet a gond?

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Oks :)

Killr beírta a megoldást nemrég, lesd meg.

CSAK a Fradi

Shevchenko
Biztos lessz kód csak nemlehet tudni mikor multkor január elején tudtam csak,de akkor 1 rahedlit.Felraktam a K_Patch 0.2-öt és a nézõk helyett 1 nagy fehér folt van 0.1-es verzió tök jó volt.Lodmixer-be is ki van pipálva a Show crowd.Valaki segitsen mert nincs kedvem újratelepíteni.

FORZA MILAN!!!

Breki33
link?
Breki33
már linkeltem ki bl-est és juvést
Breki33

fentrõl ötödik
jbal
jé ott van Breki a képen:DDD

Breki33
Ezeket ki készítette?

Amiket kiraktam milyenek?
Terminátor14
szép béka

CSAK a Fradi

Nem én rúgtam de:

Terminátor14
Közben a soccergamingon ketten is írták a fórumban, hogy a pes5ös mezeknek is mûködnie kell, szóval ha valakinek megvannak és átmásolja a gdb mappát, akkor jó lesz.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Hmm, most pont idevág egy tegnapi gamestar cikk...:

3 millió PES 6 Európában!
<2006. november 03. @ 15:57 - Gyu>
A Konami méltán lehet büszke legújabb gyermekére: a hatalmas keresletnek köszönhetõen 3 millió példányt szállítottak a boltokba Európában a megjelenés hetében.

Erre a nagy mennyiségre (amelyben az összes formátum benne van: PS2, PC, X360) az igencsak megnövekedett elõvétel miatt volt szükség és ezek a nagy számok több eladási listán is elsõ helyet jelentettek a PES 6 számára, amely elõször jelentkezett Xbox 360-on. Ami számunkra az érdekes, hogy a Konami adatai alapján a PC-s változatra is jócskán megnõtt a kereslet. A Pro Evolution Soccer 6 PSP-s változata még decemberben, míg Nintendo DS változata januárban tehet majd hozzá az igencsak tiszteletreméltó eladásokhoz...

Érdekes <#szomoru1>

CSAK a Fradi

Breki33
igen de most máshol más szerkesztõ aláírásában is olvastam
Terminátor14
Igen, ezt már beírtad egyszer 2-3 komment társaságában :) Hát én is egyetértek, de ha Sheva esetleg talán véletlen tudna szerválni kódot, akkor azt megvennén, de eredetit semmiképp :)

CSAK a Fradi

Breki33
Sok szerkesztõ alájában ez olvasható:
If you buy PES6, Konami will think it is okay to produce the same game as the year before and add NOTHING NEW. I am pleading with you, PLEASE DO NOT BUY PES6, or you are ruining PES7 for us all. If you want more than PES6 with a new stadium and a new license next year, hit them where it hurts. Don't stand for it any longer.

Énis ezen a véleményen vagyok ennyiért biztos nem veszem meg, fõleg ha ilyen marad az online.
Köszönöm szépen!

És a többiektõl bocs az offért. (Ha az volt.)

WANNA PLAY???

jbal
Én beraktam a mezeket, meg a k_patch 0.2-t is, és minden jó.

kuci06
itt van a topicja a soccergamingon:
link

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

PESFAN
Na én ezt csak akkor töltöm le ha valaki megírja hogy õ berakta a mezeket és nála jó lett.

2 gabe paul logan

Akkor a magyar kommentár felejtõs lesz a pesben?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

gabe paul logan
Lenne két kérdésem és szeretnék választ is kapni rájuk:

1.meccs közbe nem lehetne vhogy brakni a tv logót?
2.az internatinal cup vagy chellenge? képeit hogy lehet lecserélni? Nekem sehogy se akarja berakni, akármilyen képet akarok, nagyon idegesítõek az alap képek....e text 300-310 ig vannak ha valakinek vannak jó képei és mûködnek ossza má meg velem plíííízzzz

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Shevchenko
Felraktam a K_Patch 0.2-öt és a nézõk helyett 1 nagy fehér folt van 0.1-es verzió tök jó volt.Lodmixer-be is ki van pipálva a Show crowd.Valaki segitsen mert nincs kedvem újratelepíteni

FORZA MILAN!!!

kuci06
valaki tudja, hogy miért lett ilyen a mez(kitserverrel raktam be)?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
Kitserver 6
Version 6.1.0 released
======================

Features:
- kits support for licensed/unlicensed (including "Other C") teams. Kit format: 512x256 with 256-color palette (PNG or BMP). HD-kits not implemented yet.
- 3rd,4th,etc. (extra) kits selection using "1" and "2" buttons (for both players and gk)
- no kit parts mixing, but also no shared palette headache.
- all kit attributes supported (model, collar, number/name placement). New attribute: "shirt.number.location" to set where number on the front of the shirt (for national teams) appears: center or topright.

link1
link2
link3

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a FAQ oldal nálam nem müxik.
Nem regisztrált oldalt ír ki...

Adnátok egy mûködõ linket?
Köszi elõre is.

WANNA PLAY???

Shevchenko
Reklámtáblákat honnan lehetn letölteni?

FORZA MILAN!!!

gabe paul logan
Tud valaki jó stadionokat ps2re?VAgy jók a pcések is ?(idegesítenek a hülye reklámok a stadionokban,pl : konami)

gabe paul logan
Én vagyok az a fiatalember aki csinál....ná,ha lenne program amivel ki lehetne szedni a fifából a hangokat de hát nincsen...:(
Figyelj a pes kommja sokkal változatosabban beszél minta fifájé, (áll.), szal csak a pes komm mondatainak megfelelõ szövegek lesznek benne...nehogy hülyén jöjjön ki meccs közben...

Shevchenko
Alianz arena melyiket irja felül?

FORZA MILAN!!!

az Emirates-t a 33-mas onlinestadium helyére rakja

jbal
FAQ

AdaKiller
na ma reggelig lehetett játszani. nem tudtam, hogy idõkorlátos játékot vettem...

igazatok van; a link nem írás...

Steam Nick: adakiller

PESFAN
Na van két új stadion.
Én beimportáltam õket sikeresen, de mi helyett teheti be õket?
Nem találtam a játékban, pedig jól csináltam.
Valaki nézze már meg pls.

Allianz Arena

Emirates Stadium

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

A Stadionokat, hogy kell berakni a jatekba?
Shevchenko
Nagy on jó a háló,hogy raksz be szines hálókat?

FORZA MILAN!!!

báttyó02
ehh el lehet szórakozni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
vagy na....védõ mögött

báttyó02
nemnem
kb 2méterrel a védõ elõtt indult meg a mester,csak ugye a 95ös top speed-jénél fogva rögvest be is futotta a lasztit :p

Nem írt rossz helyre, mert ez egy link :D

jbal
báttyó az nem vót les?
nem írtam rossz helyre nektek raktam be nem akarok a fifa topikban vitázni

AdaKiller
rossz helyre írtál

báttyó02

jbal
jbal
nekem is procyon van.de nekem már az 5 is akadt

AdaKiller
online résztõl kivagyok, nemigaz, hogy nem lehet még helyi lanon se játszani 2en. megszakad a másik féllel a kapcsolat, de kurva érdekes, ventrilo meg minden más szar nem szakad meg csak a pes. a kurva anyjukat megérdemelnék, hogy visszavigye az ember...

Terminátor14
Nekem a reloadedes crack után csak jobb lett, most fullon van minden (3 fajta élsimítás, mip mapek, af, kutyafüle) :) Nekem is ez a proxycon verza van.

CSAK a Fradi

Johnny23
mondjuk nekem a "PROCYON" féle verzió van, crack,ami reloaded.

(mondjuk érdekes,hogy a relaoded verza nagyobb!!)

...lehet ez a gond<#fejvakaras><#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

jbal
az van?sztem elég.nekem eddig jó volt 9250-el

Johnny23
9800pro 128MB nem lenne elég ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-