PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!

CSAK a Fradi
3 millió PES 6 Európában!
<2006. november 03. @ 15:57 - Gyu>2006. november 03. @ 15:57 - Gyu>
A Konami méltán lehet büszke legújabb gyermekére: a hatalmas keresletnek köszönhetõen 3 millió példányt szállítottak a boltokba Európában a megjelenés hetében.
Erre a nagy mennyiségre (amelyben az összes formátum benne van: PS2, PC, X360) az igencsak megnövekedett elõvétel miatt volt szükség és ezek a nagy számok több eladási listán is elsõ helyet jelentettek a PES 6 számára, amely elõször jelentkezett Xbox 360-on. Ami számunkra az érdekes, hogy a Konami adatai alapján a PC-s változatra is jócskán megnõtt a kereslet. A Pro Evolution Soccer 6 PSP-s változata még decemberben, míg Nintendo DS változata januárban tehet majd hozzá az igencsak tiszteletreméltó eladásokhoz...
Érdekes <#szomoru1>#szomoru1>
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
If you buy PES6, Konami will think it is okay to produce the same game as the year before and add NOTHING NEW. I am pleading with you, PLEASE DO NOT BUY PES6, or you are ruining PES7 for us all. If you want more than PES6 with a new stadium and a new license next year, hit them where it hurts. Don't stand for it any longer.
Énis ezen a véleményen vagyok ennyiért biztos nem veszem meg, fõleg ha ilyen marad az online.
És a többiektõl bocs az offért. (Ha az volt.)
WANNA PLAY???
link
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
2 gabe paul logan
Akkor a magyar kommentár felejtõs lesz a pesben?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
1.meccs közbe nem lehetne vhogy brakni a tv logót?
2.az internatinal cup vagy chellenge? képeit hogy lehet lecserélni? Nekem sehogy se akarja berakni, akármilyen képet akarok, nagyon idegesítõek az alap képek....e text 300-310 ig vannak ha valakinek vannak jó képei és mûködnek ossza má meg velem plíííízzzz
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
FORZA MILAN!!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Version 6.1.0 released
======================
Features:
- kits support for licensed/unlicensed (including "Other C") teams. Kit format: 512x256 with 256-color palette (PNG or BMP). HD-kits not implemented yet.
- 3rd,4th,etc. (extra) kits selection using "1" and "2" buttons (for both players and gk)
- no kit parts mixing, but also no shared palette headache.
- all kit attributes supported (model, collar, number/name placement). New attribute: "shirt.number.location" to set where number on the front of the shirt (for national teams) appears: center or topright.
link1
link2
link3
Azt szeretném kérdezni, hogy a FAQ oldal nálam nem müxik.
Nem regisztrált oldalt ír ki...
Adnátok egy mûködõ linket?
Köszi elõre is.
WANNA PLAY???
Figyelj a pes kommja sokkal változatosabban beszél minta fifájé, (áll.), szal csak a pes komm mondatainak megfelelõ szövegek lesznek benne...nehogy hülyén jöjjön ki meccs közben...
igazatok van; a link nem írás...
Steam Nick: adakiller
Én beimportáltam õket sikeresen, de mi helyett teheti be õket?
Nem találtam a játékban, pedig jól csináltam.
Valaki nézze már meg pls.
Allianz Arena
Emirates Stadium
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
kb 2méterrel a védõ elõtt indult meg a mester,csak ugye a 95ös top speed-jénél fogva rögvest be is futotta a lasztit :p
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nem írtam rossz helyre nektek raktam be nem akarok a fifa topikban vitázni
Steam Nick: adakiller
CSAK a Fradi
(mondjuk érdekes,hogy a relaoded verza nagyobb!!)
...lehet ez a gond<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-