81526
-
Azért annak örülök, hogy bevallják, hogy igen, gyerekek, tudjuk, hogy ez még nem az a PES, amit mi akartunk, ezért sajnáljuk, legközelebb jobban odafigyelünk rá. -
Laca1985 #41092 Valaki nem toltene fel nekem a 2 nemet nyelvi fajlt valahova?Full angol a game azert is 3,5 giga.Elore is koszi annak aki felrakja. -
Lehet, hogy két évig nem lesz PES?
Seabass: We thought about delaying PES 2008 but we had to release it
The producer of PES who goes by the name of 'Seabass' has admitted that his team never wanted to release PES 2008 on the PS3 in its current terrible state. Infact, they thought about delaying it, but Seabass stated that for various factors they had to release it (those factors wouldn't happen to include $$$$$?). Seabass commented that the latest build is so far away from what they wanted and they are just not set up for multi-platform development. As for PES 2009, Seabass says they have listened to the criticism and it might not be out next year as they have gone back to the drawing board. -
ki szokott -
Mi nem? -
aha.amikor bejött a windows telepítő mindig kiléptem belőle mert azthittem szar.de a windows megkeresi hozzá a telepítőt a zinterneten és zsírul ment -
Djemba #41087 ez kijön pc-re? -
Nem -
ez neked működött? -
ha előjön a windows-os telepítő,akkor arra menj hogy netes szolgáltatással keresse meg a telepítőt
http://peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=9199 -
van
használj gamepadot
És kövesd a topikot
-
mivel sz.r a kereső,és nem követem a topikot,így kénytelen vagyok megkérdezni:van valami megoldás a mentés hiányának a problémájára?indításkor mindig megkérdezi a szintet,load-olni kell edit-ben,stb.ezt nálam nem csinálja,viszont több haveromnál igen... -
Spanyol klubmezpakk nincs még? Mindenki csak premier ligához csinál:( -
Quaresma #41080 ejha, az nem rossz:) -
change all players running animations to 3 & 4
-
Quaresma #41078 Azaz? Mozgás vagy csel változtatás?:) -
=======================================
NEW TOOL - PESCOMPLETE DRIBBLING STYLE
=======================================
http://www.speedyshare.com/975235450.html
i didn't tried it , because u have to fix OF with ariel santarelli's tool.If someone tries it please report bugs here. And also tell me if it works
i made it for a friend which wanted to change all player's dribbling style to 3 or 4 , he said is more realistic -
Már mért lenne jobb?
Már eleve az előny a kábelnetnél,hogy míg amig ADSL-nél fontos,hogy milyen távolságra vagy a központól úgye minél messzebb annál kevesebb az esélyed arra,hogy gyors neted legyen 8-10Mbit.Addig kábelnetnél ez nem számít mindegy milyen messze vagy akkor is lehet gyors neted.Most arra nem térek ki kábelnetnél mi számít.Mellesleg manapság mindegy milyen neted van mióta sávszéll. emelés volt azóta nem a legjobbak a sebességek szóval sokaknak nincs meg az ígért sebesség... -
Somone made a program tha can change all players running animations to 3 & 4
http://www.speedyshare.com/975235450.html -
egyetemen vagyok, úgyhogy ez van:D -
azérd jobb a dsl minta kábelnet -
Miért mindenki a nyomorék rapidra tölt? Leszedném de 2,5 órát nincs időm várni...:( -
DEjó, hogy ilyet nálam még nem láttam 
-
FKuyt MixPatch v2.0 Pes 2008 Download Now !!!!!!!!!!!!!!
Hello, i am from argentina y i´ve made my second version of my Pes 2008 patch.
Description of the Patch:
- Bootpack Nike, Adidas, Umbro, Puma y Lotto asigned
- Kits 07/08 of all teams and countries
- Balls Nike, Adidas, Umbro
- More than 50 Faces adds and Hairs asigns
- Leagues, teams, countries and cups in HD
- Replay Logos and Champions Ads
- Espn radar and Espn logo in repetitions
- More than 100 Stadium´s Adboards
- World Map
- Xbox 360 > Ps3 Controls
- New Option File with transfers, real names, formations
--------------------------------------------------------------------
Link:
--------------------------------------------------------------------
Instalation:
1- Descomprimir los archivos bajados
2- Abrir con el Afs Explorer 3.7el archivo cv_0 que se encuentra en konami/pro evolution soccer/img (en la ventana del afs explorer seleccionar all files para que sea visible el archivo)
3- Decirle que no a la primera opcion, despues poner ok
4- Ir a Action/ Import Folder y buscar la carpeta cv_0 que descargaron
5- Aparecera una ventana diciendo que debe regenerar el archivo para poder insertar la carpeta, le dicen que si y lo guardan en el escritorio como "cv_0".img (sin comillas)
6- A partir de ahi hace todo solo, aceptan todas las opciones y cierran el Afs Explorer
7- Finalmente, remplazan el archivo parcheado por el archivo original que se encuentra en la Konami/Pro Evolution Soccer 2008/img
8- Siguen los mismos pasos para los archivos cv_1 y rv_e
9- Copian y Pegan la carpeta Konami en Mis Documentos ------------------------------------------------------------------
Images:
-------------------------------------------------------------------
Credits:
The Juice, Hello, Jumberto, el_gordito and YZWANG, FrankTitas, Serginho 7, Hello, ProXimO, jvinu2000, biker_jim_uk, nin-tEk, .Shock3r, sucat, speed84, speed84, ProXimO, FCH, FCH -
Megtaláltam az új David Copperfield-et!!!!!! ott a háló????!!! nembaj átmegyek rajta...gondolta Terry...és megtette... -
miért?
Nvidiánál is ygy volt.
Mondjuk közben már megoldottam -
Hm.Érdekes -
köszi 
jaja, a turf az az alap...
-
A felső nagyon szép
csak ez a fű -
én meg csak tolom fel a szerintem szép találataimat 
-

-
helyes 

-
Bár ki tudja.. :) -
Többször nem fogom sztem. :D -
Jó ez a SKY SPORT-os logó ide
-
punkers #41058 én is így vagyok vele.... -
képek
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9483#vb_images -
Stadiums Turfs V 2.0
This patch made by FCH includes new Turfs for all Weathers for San Siro, Nou Camp and Amsterdam Arena. Check out the screenshot.
http://rs289.rapidshare.com/files/72050348/Stadium_Turfpack_v.2.0.zip -
Ezt már elmondtad párszor
-
Jó vagy
egész eddig Nvidia kártyám volt
most cseréltem ATI-ra
megkérdezek egy beállítást
erre válasz cseréljem nvidia-ra
Végülis logikus :-)