PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
nem is mondtam.Petinek mondtam h amíg akadozik addig hülyeség lenne h megvegyem

Na jó,de most azért vannak akik az elkövetkezõ egy évben is akarnak játszani,föleg on-line,bajnokságokban részt venni,stb...
Most ezek azért ne vegyék meg mert szerintetek akkor lesz változás ha 0 körüli eladásokat prodákál a program?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
00991-01057-ig van a gólsound patchban
Breki33
na fifa el van felejtve? P
lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
Kicseréltem ezeket a 0_sound-ba rendes gólhangokra

- 0051 OVACION 1
- 0052 OVACION 2
- 0053 OVACION 3

de még mindig ezek a hülye zenék vannak gól után
Terminátor14
Arról szerintem nem a konami tehet...

CSAK a Fradi

KillR
attól, hogy kemény 20-30 nagyon húde milyen szerketsztõ azt mondja, h nem veszi meg, attól még a konami nem fog olyan "csõdbe" (már a szó is röhejes) jutni, hogy akkorát változtasson, amekkorát ti akartok...
sztem legyen az elég az ilyeneknek, mint te, hogy minden évben újra kell tanulni a gémet...ez mitõl nem elég, nem értem...

jbal
ja én arra gondoltam h a gépemen akadozik.
bocs tényleg félreérthetõ volt

Hali srácok! Lehetne csinálni 2v2 bajnokságot, bár nem vavyunk még sokan eredetivel, de sztem jó lenne, nekem már néhányan jelezték hogy igényt tartanak rá. Ha valakit érdekel az szóljon, pes5-be is csináltam már néhány bajnokságot...
Breki33
nem ezt mondtuk értsd már meg

nem az online részére nem vagyunk kiváncsiak hanem ennyi pénzt nem ér meg szerintünk és elég neves szerkesztõk szerint ugyanúgy

ugye nem véletlen írtak peticiót

és ha ígyis megveszitek nem nagyon lesz változás évekig marad ugyanaz amiket leírtam

de aki megvette úgyis meggyõzi magát, hogy jól tette természetes emberi tulajdonság
KillR
hányszor írju le, hogy megértsd??
MÁR 1 HETE MINDEN OK, 2V2, 2V1, 1V1, 1V2, COMPETITION, RANKING STB...
mind jó...nem tudom, mirtõl beszélsz...

jbal
hát amíg szarakodik addig biztos nem veszem meg.

Nem.A netes játékhoz mindenképp be kell lépned a konami "adatbázisába",ugyhogy regisztrációs kód nélkül sehogy sem megy.

csm
ezt lehet hamachin keresztül játszani, nem eredetivel?
pes5-re gondolok

BMW 325 iX Rallye Car :)

Persze hogy off-line sokkal hamarabb megunható.Ráadásul az kétségtelen hogy az off-line rész fejlödött a legkevesebbet.Mert láthatóan az on-line bõvitésére mentek rá.Ami szerintem teljessen logikus,ha azt nézzük hogy ma már szinte minden játékban a multi játékmódok viszik a primet,ráadásul a on-line az amivel rá lehet venni a játékosokat hogy vegyék is meg.

KillR
én lehetek, ha szeretnéd

Shevchenko
Délután valaki lesz a csapat társam 2-2-be?

FORZA MILAN!!!

ilyen haverokat énis elfogadnék akik adnak kölcsön kódot :D
De amugy én szivesen kipróbálnám multiba a gémet csakhát csóri vagyok nincs mit tenni... :S
Szerintem nem lett olyan rossz a gém
Ha lenne pénzem minden további nélkül megvenném...

srácok nektek nem csinálja onlineba hogy nyertek és levesz pontot meg multkor a haverom egy másik profilommal kikapott egy meccsen és kapot 2 pontot mert döntetlennk írta be ez elég idegesítõ!!
horpeti
Szerintem nagyon rosszul gondoljátok, hogy nem szeretitek a PES6ot, online részére sem vagytok kiváncsi.

Minél többet onlineolok, annál inkább látom, hogy mennyire új ez a játék... és mennyi mindent van még tanulni.
És ezt akkor is mondom, ha nyerünk 4-0kra... Mert a 4-0 csak azt jelenti, h. a másik nincs felkészülve abból, amit csinálunk, ill. mi fel vagyunk abból, amit õ csinálna... De mivan ha fordítva van? :)

adhatsz nekemis kölcsön kódot:D

horpeti
akkor adok kölcsön kódot, és próbáld ki online 2v2õt... :D

Vagy akár 1v1et is...

Csak szeretnél ilyen gólokat lõni... meg szeretnéd, h. ilyen egyszerû legyen. Ha onlineban is ilyen lazán képes vagy mindenre, akkor azért majd megkereslek, hogy taníts meg engem is :D (amúgy is meg foglak, mert nekem pont az nem megy, amit te már unsz, szal!! :D)

Gép ellen nem csodálom ha uncsi, maximálisan aláírom. Nekem 5 is az volt nagyon hamar. :)

jbal
sztem se vmi hûdenagy játék az 5-höz képest.
érdekes csak azok mondjuk ezt akik nem ONLINE-olnak.én már meg untam.nagyon könnyû magas fokozaton is szlalonozni a védõk között.1000 méterrõl hatalmas gólokat varrni.meg egy tipikus nagy bug h ott vagyok a tizenhatos sarkától kicsit hátrébb jövök csinálok egy cselt kifelé és bevarrom a hosszó felsõbe.ez tényleg nem ér meg 10000-et fõleg h nem is fut jól.

Én elmondom hogy voltam a pes6-al. Elsö ránézésre nekem sem tetszett (többek között azért mert akadozgat is az elsö pár perc) de ma lenyomtam egy kompetisönt és annyira élveztem, nagyon jó...gép ellen egyik játék sem jó se pes se fifa se semmi, network része viszont nagyon jó lett, gyors és a 2v2 is nagyon élvezetes. Egy szó mint száz, jó lett ez a pes, csak rá kell hangolódni mert nagyon sokat változott az 5-höz képest!
Shevchenko
Teljesen igazad van.Akinek meg nemtetszik az ne játszon vele.PES6 eddig a király,kivéve az onliét.Azért kiváncsi lennék ki rug Top Playeren 11 golt 10 perc alatt mert szerintem senki,de a PES5-be 6 csillagon a Milánnal 11-0-ra megvertem az Intert,na ez volt a PES5.

FORZA MILAN!!!

Gascoigne
Kinek a pap, kinek a papné, nekem speciel jobban bejön, mint a PES5, a megjelenés napján megvettem, és azóta sem untam meg, sõt, egyre jobban tetszik. Most már az online rész is kezd stabil lenni. Abban egyetértek, hogy a Fifa többet fejlõdött, de játékmenetben még így is messze van a PES sorozattól. Itt sokkal többet kell taktikázni, és valahogy sokkal közelebb áll az igazi focihoz, leszámítva a 20 méterrel fölémenõ fejeseket, és lövéseket. :)

Ps3 ID: Gascoigne74

PESFAN
PES4-et és PES5-öt egészen a következõ megjelenéséig élveztem, vagyis 1 évig sem untam meg.
De ezt 2 hét alatt halálra untam ez az igazság.

Brekinek sajnos igaza van.
Tilos megvenni, és a Fifa többet fejlõsött önmagához képest mint a PES.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Áhh
Grr

Nem jó ez!
Próbálgatom, gondoltam majd biztos jobb lesz idõvel.
De nem.
Ez a PES6 egy nagy rakás szar!!!
Így ahogy mondom.
Egy nagy 0!

Nem vagyok kibékülve a billentyûzetnél ezekkel a típusokkal.
Szarabb a mozgás.
Az emberek gyakran nem futó, hanem sikló mozgást keltenek a gyepen.
Lehetetlen gólokat szerzek. (pl. megyek 16-on belül az FW-vel a CB bejön elém el akarja rúgni alabdát de rámrúgja és átpattan a kapuson.)
Könnyû, nagyon könnyû.
Top Playeren sem okoz gondot gyõzni.
Esetleg nagyritkán becsúszik 1 vereség.

Óriási csalódtam a Konamiban.
Nem is sejtettem hogy a PES-bõl is Fifa szindróma válik.
Álmomban sem mertem volna erre gondolni.
Ez a játék nemhogy 10 000 Huf-ot, még 1000 HUF-ot sem ér meg.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

tobias88
de a pes7 az az xbox 360osból lessz ugye átalakítva?? errõl még nem írnak?
KillR
valaki tudna nekem egy német válogatott, magasabb felbontású csapatképet linkelni, méghozzá olyat, amiben nincs semmiféle vízjel vagy hasonló? esetleg egy linket, h honnan szedhetném le? elõre is kösz, ha valaki segít!!!

kösszzz!!

Terminátor14
tessék

KillR: Nincs mit! :)

CSAK a Fradi

vagy valami oldal ahol összevannak szedve a stadionjai

nem tudjátok, hogy a stadion készitõ Miguel-nek van e oldala?nagyon jó stadionokat csinál szerintem...

Shevchenko
Breki,még mindig nincs jó san siro piros fekete háloval vagy D.Alpi fekete fehér hálóval

FORZA MILAN!!!

KillR
óó, már rájöttem, kösz szépen!

Terminátor14
Nagyon szivesen ;)

infanview-el megnyitottam, save as és a save quality-t 98%-ra tettem. Elõször én is meglepõdtem ,de elég hatékony a progi úgy látszik :)

CSAK a Fradi

KillR
megõrülök, köszönöm szépen!!!
konkrétan hogy csináltad???

Terminátor14
Így megfelel?

CSAK a Fradi

KillR
akkor figy, segítenél? ezt a képet kéne 8kb vagy az alá vinnem, de nem sikerül:
képecském
ha sikerül, Istenkirály vagy, nekem sehogy sem jött össze (csak jó nagy minõségveszteséggel)

mond má el, hogy a dkz stadionupdateket hogy teszed be?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
végre kész az olimpico

és nincs kör jó az eleje is
Breki33
rajtad múlik

én 10-et nem adok érte P
Shevchenko
Végre elindult!!!<#eljen>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Free-t nyomok és semmi.Nem számol nekem vissza semmi sajna.

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Hát, ahogy általában onnan le szoktam szedni a dolgokat :D szóval, nemtom mit kéne írnom...

alul a free-re kattintottam, írta hogy várjak 35mp-t, mervártam, aztán be kellett írnom egy 3 betûs kódót, klikk és már jött is :)

CSAK a Fradi

Shevchenko
Hogy szedted le?

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Le

CSAK a Fradi

Shevchenko
Ugyértem online.

FORZA MILAN!!!