PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a www.szoftverbazis.hu-n vagy a www.letoltes.com-on nézelõdj, hátha megtalálod a progit amit keresel.
CSAK a Fradi
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
régebben volt egy progim, a nevét elfelejtettem, de egy képkonvertáló progi volt
adobe photoshoppal csinálgattam képeket, és amikor túl nagyra sikerültek, ezzel a progival ugyanolyan formátumba konvertáltam, képminõség romlás nélkül, és kisebb lett a kép
most speciel egy új nick-képet raknék ide magamnak sg-re, de 16-18kb körülire sikerülnek
úgyhogy kéne vmi konverter-féleség
ha valaki tud segíteni, kérem ,segítsen! kösz szépen
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
az eddig jónak tûnõ füvekben is látok hibákat 1600-on
mennyin van alapban a játékban a brightness csúszka?
Szerintem nem az a megoldás ha aki akarná az se veszi meg,sokkal inkább a visszajelzések a Konami felé hogy kinek mi nem tetszik.
Most abba meg már bele se megyek hogy ha jövõre valóban a next gen konzolok szintjére viszik a dolgokat,akkor félõ lehet hogy a pc-s verzio maga is veszélybe kerül.Akkor meg aztán egy gyenge eladási mutató nem éppen affelé fogja vinni a konamit hogy "ezt nekünk pc-re is muszály megcsinálnunk!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha az on-line rész egy évig menni fog mostmár normálissan akkor nekem ennyit megért.
és ahhoz hogy kipróbáljam 1600-ban ki kellett lépnem
elég idegesítõ
magadat is meggyõzted
csak éppen nem gondolkozol elõre.........
ennyit nem ér+
pl pes-ben nem felhasználóbarát a grafika és az irányításállítás
és rohadt idegesítõ, hogy pálya szerkesztés közben mindig kilép
A 2-2 elleni meccs teljessen más, mint 1-1 ellen.
Én pl. már 1-1-et nem is játszok.
Online sokkal gyorsabb lett mint 5-ben.
A lagoláson is javítottak, talán 2 olyan meccset játszottam eddig ahol volt, abbõl az egyiken szerintem töltött le közben a gyerek.
Gameplay is változott + még sok apróság...
Én meg vagyok elégedve a Pes6-al.
"A fifa sokkal többet változott". hát szar játékon könnyebb változtatni, illetve fejleszteni, meg másik játékból lenyúlni, mint egy eddig is jó játékon.
a legfontosabbakat kihagytam
szval van mit............
de aki jövõre is ilyet akar csak vegye meg
és a gameplay-t se nevezném tökéletesnek, sokan pes4-hez hasonlítják
adx2wav adx player meg valami ilyesmik
már régen csináltam kész vannak az adxeim
ha csak adx-et, akkor mivel lehet konvertálni?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de nem sokat fejlõdött, nem véletlen van a legnagyobb pes szerkesztõk alájában a már korábban bemásolt felirat
grafika zenék menü szinte egy az egyben nem változott, gameplayban is sokkal jobb dolgokat láttunk az LE-ben az alapjátékhoz képest
egyszerûen EA szindróma kezd eloralkodni a konaminál
lásd német csapatok, közönség stb.......
persze aki megvette az magát is nyugtatja, hogy jól tette, de szerintem
maga alatt vágja a fát
önmagához képest idén a fifa többet fejlõdött szerintem, sajna nem eleget
azért ha annyira nem változott, akkor miért kellett most mindenkinek legalább 1 hónapig ÚJRATANULNIA a játékot?? minden változott, részleteiben, és ezek az apró finomítások tették még realisztikusabbá a játékot...ezen nem gondolkodtatok még el, hogy már megint trainingeltek? szabadokat gyakoroltok? lövés gyakorlatokat végeztek?? ugyanmár...ha nem lenne változás semmilyen szinten, akkor senki nem mondaná, h újra kell tanulnia...
a másik: ha olyan rohadtul nem tetszik, minek fejlesztetek rá? patchekre gondolok...talán azért, mert a többség nem úgy látja, h semmi nem változott...
az meg, hogyha megveszed ugyan ez lesz jövõre...hát igen, basszameg, én újra át akarom élni jövõre is az új dolgokat, újra meg akarom majd tanulni a játékot, az elején szenvedni az online-al...
ha meg más változás kell, fifázzatok...
a graf. talán az egyetlen ami nem változott, mondjuk felpeccselve nekem azzal sincs bajom, szépnek mondható !
Rókabõrnek meg egyáltalán nem nevezném ezt a pes5 után... gameplay igencsak más !
amióta lehet játszani a pes6-al azóta játszom vele és nekem nagyon tetszik, és kiváncsi vagyok a multi részére is mert az ami igazán jó bármilyen játékba, ha nem a CPU ellen közdesz !
a döntés persze egyéni, sztem vannak olyan játékok, amikkel el lehet játszani 1 évet is (fõleg ha a multit nézed), a PES nekem ilyen és akkor már nem is sok az a 10.000HUF érte !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
aki ezt akarja vegye csak meg de aztán ne jöjjön, hogy nem változott
szinte semmi
ez a HANGYAFASZNYI már RÉÉG nem elég,de szerintem Konamiék szarnak erre az egészre és ezt évrõl évre bebizonyítják (sajnos)!<#kuss>#kuss>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
...és vártunk rá 1 ÉVET.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
ezt nem nagyon érdemes megvenni
superpatchel kapcsolatban: nincs kiadási infó és határidõ mint már írtam, ha valami konkrét dolog lesz szólok