PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Amúgy jó lenne már lassan játszanunk 1 csapatban<#love12>

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Most így hirtelen nincs más ötletem 😞

Esetleg a www.szoftverbazis.hu-n vagy a www.letoltes.com-on nézelõdj, hátha megtalálod a progit amit keresel.

CSAK a Fradi

kezdenek ezek a stadion updatek az agyamra menni. egyszerûen nem mennek fel.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Shevchenko
Nekem type 2-re van állítva.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Breki33
már megvan

megmondanád neked, hogy van beállítva az irányítás?

nem a gombok hanem a type pl
Shevchenko
Nem.

FORZA MILAN!!!

KillR
hmm köszi, de nagyon rossz minõségre húzza le...valami más? azt tudom, h nem ezeket használtam

Breki33
Breki33
ezt az egyet csináltam

pes5-höz volt még több is de azt mások készítették
Shevchenko
Hát nemtudom,szerintem sokkal jobban lagol mint a PES5,játszottam olyan meccseket hogy kb 3 másodpecett késett és közbe ugrált a kép,PES5-nél ilyennem volt.Online eggyenlõre 1 rakás sz.r.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Breki,gólhangokat még nemlehet letölteni valahonna,mert elég silányan örülnek a gólnak.

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Talán infanview, vagy acdsee

CSAK a Fradi

KillR
a túl nagyra sikerülést úgy értem, hogy helyfoglalásban, tehát kb-ben, vagy mb-ben lett túl nagy

KillR
egy kicsit offolok, de lenne egy elég fontos kérdésem
régebben volt egy progim, a nevét elfelejtettem, de egy képkonvertáló progi volt
adobe photoshoppal csinálgattam képeket, és amikor túl nagyra sikerültek, ezzel a progival ugyanolyan formátumba konvertáltam, képminõség romlás nélkül, és kisebb lett a kép
most speciel egy új nick-képet raknék ide magamnak sg-re, de 16-18kb körülire sikerülnek
úgyhogy kéne vmi konverter-féleség
ha valaki tud segíteni, kérem ,segítsen! kösz szépen

Terminátor14
Hehe, az nem is rossz...

Gondoltam 😊

CSAK a Fradi

Breki33
85

természetesen nem TFT P
Terminátor14
1600*1200-t hány hz-en viszi a moncsid?

CSAK a Fradi

köszönöm a segítséet, elvileg - most próbálom majd - megvannak a chelsea szurkolások

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Érdekes ez az új monitor

az eddig jónak tûnõ füvekben is látok hibákat 1600-on

mennyin van alapban a játékban a brightness csúszka?
Azért ez szerintem ennél egy kicsit bonyolultabb...
Szerintem nem az a megoldás ha aki akarná az se veszi meg,sokkal inkább a visszajelzések a Konami felé hogy kinek mi nem tetszik.
Most abba meg már bele se megyek hogy ha jövõre valóban a next gen konzolok szintjére viszik a dolgokat,akkor félõ lehet hogy a pc-s verzio maga is veszélybe kerül.Akkor meg aztán egy gyenge eladási mutató nem éppen affelé fogja vinni a konamit hogy "ezt nekünk pc-re is muszály megcsinálnunk!"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
deha megveszed akkor jövõre is csak ennyit fognak változtatni
mert ígyis megveszitek........
Akkor én is meggyöztem magam...
Ha az on-line rész egy évig menni fog mostmár normálissan akkor nekem ennyit megért.

Breki33
én pl most vettem új monitort

és ahhoz hogy kipróbáljam 1600-ban ki kellett lépnem
elég idegesítõ
Hát nem tudom,ezzel nekem sose volt gondom.Igaz én a fontosabb beállitásokat egyszer csinálom meg,onnantól kezdve már csak "network" opció él nálam...<#vigyor4>

Breki33
jóhogy meg vagy elégedve, hisz megvetted P

magadat is meggyõzted
csak éppen nem gondolkozol elõre.........

ennyit nem ér+
Breki33
nehéz eligazodás, esztétika hiánya, nem funkcionális stb

pl pes-ben nem felhasználóbarát a grafika és az irányításállítás

és rohadt idegesítõ, hogy pálya szerkesztés közben mindig kilép
Az online-ban azért feljõdött, ami szerintem sokak számára a legfontosabb.
A 2-2 elleni meccs teljessen más, mint 1-1 ellen.
Én pl. már 1-1-et nem is játszok.
Online sokkal gyorsabb lett mint 5-ben.
A lagoláson is javítottak, talán 2 olyan meccset játszottam eddig ahol volt, abbõl az egyiken szerintem töltött le közben a gyerek.
Gameplay is változott + még sok apróság...
Én meg vagyok elégedve a Pes6-al.
"A fifa sokkal többet változott". hát szar játékon könnyebb változtatni, illetve fejleszteni, meg másik játékból lenyúlni, mint egy eddig is jó játékon.

Mondjuk hogy egy "menü"-ben mi lehet rossz,ezt sose értettem...Biztos bennem van a hiba.

Breki33
szar írányításbeállítás, menü, kamera

a legfontosabbakat kihagytam
szval van mit............

de aki jövõre is ilyet akar csak vegye meg
Szerintem on-line elég szépet fejlõdött az 5-höz képest.(már amikor megy...,reméljük mostmár mindig)

Breki33
á ez a Forzaroma megint milyen gyepet csinált grrrrrrrrr
Breki33
tudna még játékos alapmozgásban, labdahangban, rosterben, bl módban, korrekt bajnokságokban csapatnevekben is csak így kapásból

és a gameplay-t se nevezném tökéletesnek, sokan pes4-hez hasonlítják
Breki33
adx-et tud a dkz illetve van

adx2wav adx player meg valami ilyesmik
már régen csináltam kész vannak az adxeim
skacok, milyen hangformátumot lehet beimportálni a 0-soundba chantnak?
ha csak adx-et, akkor mivel lehet konvertálni?

eZo
a pes6 csak 1-2 dologban tudna óriásit fejlõdni : grafika, online mód.. sztem a gameplay nem szorúl hûdenagy reformra, az majdnem hibátlan !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
nem azt mondtam, hogy nem változott

de nem sokat fejlõdött, nem véletlen van a legnagyobb pes szerkesztõk alájában a már korábban bemásolt felirat

grafika zenék menü szinte egy az egyben nem változott, gameplayban is sokkal jobb dolgokat láttunk az LE-ben az alapjátékhoz képest

egyszerûen EA szindróma kezd eloralkodni a konaminál
lásd német csapatok, közönség stb.......
persze aki megvette az magát is nyugtatja, hogy jól tette, de szerintem
maga alatt vágja a fát

önmagához képest idén a fifa többet fejlõdött szerintem, sajna nem eleget
KillR
nem tudom, most komolyan, mit vagytok úgy oda...
azért ha annyira nem változott, akkor miért kellett most mindenkinek legalább 1 hónapig ÚJRATANULNIA a játékot?? minden változott, részleteiben, és ezek az apró finomítások tették még realisztikusabbá a játékot...ezen nem gondolkodtatok még el, hogy már megint trainingeltek? szabadokat gyakoroltok? lövés gyakorlatokat végeztek?? ugyanmár...ha nem lenne változás semmilyen szinten, akkor senki nem mondaná, h újra kell tanulnia...
a másik: ha olyan rohadtul nem tetszik, minek fejlesztetek rá? patchekre gondolok...talán azért, mert a többség nem úgy látja, h semmi nem változott...
az meg, hogyha megveszed ugyan ez lesz jövõre...hát igen, basszameg, én újra át akarom élni jövõre is az új dolgokat, újra meg akarom majd tanulni a játékot, az elején szenvedni az online-al...
ha meg más változás kell, fifázzatok...

eZo
azért azt nem mondanám, hogy nem voltozott semmmit a game...

a graf. talán az egyetlen ami nem változott, mondjuk felpeccselve nekem azzal sincs bajom, szépnek mondható !
Rókabõrnek meg egyáltalán nem nevezném ezt a pes5 után... gameplay igencsak más !

amióta lehet játszani a pes6-al azóta játszom vele és nekem nagyon tetszik, és kiváncsi vagyok a multi részére is mert az ami igazán jó bármilyen játékba, ha nem a CPU ellen közdesz !

a döntés persze egyéni, sztem vannak olyan játékok, amikkel el lehet játszani 1 évet is (fõleg ha a multit nézed), a PES nekem ilyen és akkor már nem is sok az a 10.000HUF érte !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
igen pes5-ös cuccokat kell pakolni újra
Johnny23
áá nem is idegesítem magam, inkább eszem 1pizzát <#wave>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
mintha dejavu-m lenne PP

Breki33
végre be lehet rakni rendes

goalsound-ot !!!!!
Breki33
és ha megvesszük újra ez lesz
aki ezt akarja vegye csak meg de aztán ne jöjjön, hogy nem változott
szinte semmi
Johnny23
persze SUPRPATCH-ekkel lehet tuningolni,amitõl szebb lesz,jobb lesz...de könyörgöm kapni fogunk egy "picicskét jobb" PES5-öt !!

ez a HANGYAFASZNYI már RÉÉG nem elég,de szerintem Konamiék szarnak erre az egészre és ezt évrõl évre bebizonyítják (sajnos)!<#kuss>

Johnny23
komolyan mondom,evvel az egésszel,ha 1honapig foglalkoztak akkor sokat mondok (az kizárolag gameplay+pár uj anim,amitõl nem esünk hasra)

...és vártunk rá 1 ÉVET.

Breki33
õszinténszólva énis

ezt nem nagyon érdemes megvenni

superpatchel kapcsolatban: nincs kiadási infó és határidõ mint már írtam, ha valami konkrét dolog lesz szólok
KillR
és Breki, a superpatch-el mivan? hogy halad és várható-e idén még?

KillR
igen, már írtam én is, hogy miért nem mondogatjuk, hogy milyen jó, merthogy az, egyenlõre teljesen okés, semmi baj nincs a serverekkel

Igy van jó az on line,mostanában már a lejátszott meccsekre sem ir 0-0-ákat a statisztikába.Hát mondjuk ideje is volt már összetákolniuk...