Cars-Verdák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Kurva jó kis mese lett! 😊 Nagyon tetszett, szétröhögtük magunkat! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zoliii
én már tegnap láttam a filmet.

DJ Skyline
itt egy tegnap esti origós cikk a filmrõl

DJ Skyline
lol! ^.^

modellmaker
így aribbak ^^ Aham Disney&Pixar produkció

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Botond
Jegyet. ^.^
Bandew
Hmmm...
Kicsit furcsán néz ki, hogy a szemük a szélvédõn van, általában az "élõ autóknak" a lámpa a szemük, de hát ez egy korszakalkotó újítás, nem igaz? <#smile>
Amúgy ez Disney&Pixar nem? Vagy ezek azóta már egyesültek?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zoliii
<#nezze>június 15-én jön be.akartok még valamit

Botond
Moziba mikor kerül? most csüt vagy jövõhét?
modellmaker
jó. Flashgettel letöltöttem.. 😄

modellmaker
huh már megijedtem hogy nálam van a hiba. viszont a másik trailernél igen. azt írja hogy a megfelelõ tömörítõ nem áll randelkezésre.. f*ck..

DJ Skyline
mindenkinek azt írja ki...valamitõl semmit nem lehet most leszedni az sg-rõl!<#nemtudom>

modellmaker
hm.. miért írja ki ezt nekem: 550 PWD: Permission denied ??????????

Törölt felhasználó
A topik címét írjátok át.
Verdák lesz a címe.
DJ Skyline
DJ Skyline
egy új trailer! nagyon nagy lesz!😄D
csináltam pár képet a trailerbõl

Web mester
2006.06.09 -én jelenik meg!

Web mester
Küldenétek képket a filmböl?

sonance
ez nem most jött / jön ki?

guardian hero
Tényleg, igazad van, köszi a kiigazítást! 😊 Látszik, mennyire imádtam 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kirby? Nem Herbie?

guardian hero
Uhh, errõl a régi "Kirby" sorozat jut eszembe, a gondolkodó VW bogárral... hogy én azt hogy utáltam! 😊 Pedig a Knight Rider kiskoromban tetszett, de amúgy nem nagyon bírom az "élõ autókat" 😊. Kíváncsi vagyok azért, mit hoznak ki a témából, mert az utóbbi idõben kezdenek ellaposodni ezek az animációs filmek, a Cápamese meg a Robots kissé harmatos volt sztem. Persze gyerekszemmel biztos más.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

aha, az még a Cartoon Networkon ment, két nagyobb autónak született egy pici autója, és mindenáron versenyautó akart lenni, a szülei persze féltették, és nem akarták. Végül visszaalakíttatta magát utcai autóvá, de a vadállat motort magában hagyta, és az utolsó képkockákon még pörgetett egy kicsit :-)

Punker
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
nomeg valami rajzfilm is remlik.. mikor a kicsi auto kapott valami sportmotort😊 de mar alig remlik
CSOCSO
kiskoromban volt ilyen mesekonyvem😊 tok szerettem!
Punker
nem régebben beszélgettünk errõl mi, ezek meg új topic-ok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Iori
sztem a Robots topikba

I love this game!

Punker
na emberek akkor az 1 millió dolláros kérdés: mikor jön ki a film? MErt a Pixar.com 2006-ot ír (igazad volt Taranov) viszont a Pixar.com-on lévõ trailer (#2) 2005 Novembert ír.

biztos lesz belõle... egyébként mit keresne egy játék a tévémzoidévédé csoportban? :-)

Punkerwork
tudom valahol beszéltünk róla 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Amse
Ok, csak volt valahol szó errõl, de nem tudom hol.

Punkerwork
rákerestem nem találtam

asztem valami poén játék 😞

Amse
Nem volt 1ébként topicja ennek?Valahol már beszéltünk róla.

Taranov
Tõlem aztán pihenhetnének akár 20 évet is 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
jaja 😊

:-)
Pixarék nem pihennek. Szerencsénkre!

Punker

Punker

← ElőzőOldal 2 / 2