Cars-Verdák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor játszom a Los Angelesi Nascari versenyen akkor számokat kell nyomogatni hogy legyen kerékcsere de nem reagál rá.
Valaki tud segíteni???
Elõreis megköszönöm!!!😊
Szerintem nem tudják.
Amúgy ma éjjel néztem meg nosztalgiából.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Középen a DJ autó, a kedvncvem!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Nekem is nagy kedvencem a film!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii> Már többször megnéztem és lenne egy kérdésem.
Ki emlékszik arra a jelenetre, mikor vége van a versenynek és holtverseny van, aztán majd megkell ismételni a háro mautó között.
Nah és mennek az útra, ott pedig jön négy autó, abból három rohadt jó festéssel, meg dübörög valami rap, vagy dj zene.
Nah, kérdésem: nem ismeri valaki azt a számot? Megvan a Verdák OST-je, de abban nincs bent sajna.
vki, nemtudjátok, hogy valahonnan le lehet tölteni a kisvideokat amik a film után vannak???
www.verdak-cars.gportal.hu
DJ E.J. Holowicki Varga Rókus
amúgy az ÖSSZES szereplõ eredeti és magyarhangját megtaláltam, ha kell vkinek elküldhetem
[email protected]
nemtudja valaki, hogy ki az eredeti és a magyarhangja DJnek?
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
hogyanváltokát a traktorol a kis pirosra. Egyszer öszejött de azota nemsikerül.
Ja és esetleg magyarositás vagy végigjátszás esetleg merre lelhetö. Köszi.
Felhívom a figyelmet Brad Paisley- re, nagyon tuti!
Country elõadókat itt is hallhattok, a mai Country világából (Winamp rádió):
http://www.977country.com/listen/977country.pls
Contemporary Country Music
nem tudom már melyik cikk volt az,majd holnap megkeresem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
lol észre se vettem. 😄 na ezek miatt kell majd a DVD. 😊
Szerintem Nascar márkárjú... <#hehe>#hehe>
Amúgy nekem is nagyon tetszett a film, és biztos megnézem még egyszer-kétszer mert tele van rejtett utalásokkal. Pl. felbukkant a Toy Story 2-bõl a sárga pizzafutár Toyota Pickup. A filmvégi nagy verseny elõtt ott kolbászolt a háttérben... 😊
!SPOILER WARnING!
Ami miatt kicsit hiányérzetem van: rengeteg jó karakter volt, amiket többet kellett volna szerepeltetni: pl. az öreg Jeep. A stáblista alatti SUV-kiképzés kurva nagy poén volt, a reszketõ krómfelnis Hummeren beszartam a röhögéstõl. Lehetett volna hosszabb jelenet. A Fast & Furious paródia is jó volt, a tízemeletes spoiler, neon és nitrohegyek is kemények voltak. 😊 Szerintem vannak még lehetõségek a témában, és remélem lesz Cars2.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
??
ALien