Cars-Verdák

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Ez a film topic nem a PC játéké...

Heló!
Mikor játszom a Los Angelesi Nascari versenyen akkor számokat kell nyomogatni hogy legyen kerékcsere de nem reagál rá.
Valaki tud segíteni???
Elõreis megköszönöm!!!😊
Ez érdekelne engem is lol, de nem jött még rá válasz.
Szerintem nem tudják.
Amúgy ma éjjel néztem meg nosztalgiából.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bocs valaki nem tudja hogy annak számnak a címe amikor jön Wingo,Boots és Dj???
Nah persze Boost is király (bal oldalt a lilás színû), meg a másik autó, Wingo is (a zöld, nagy szárnyú, vagy milyen).

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

BsPlayerben csináltam film nézés közben a képet<#hehe>.

Jah és kép, hátha így jobban emlékeztek rá.

Középen a DJ autó, a kedvncvem!<#eljen><#hawaii>

<#wave>

Nekem is nagy kedvencem a film!<#eljen><#hawaii> Már többször megnéztem és lenne egy kérdésem.
Ki emlékszik arra a jelenetre, mikor vége van a versenynek és holtverseny van, aztán majd megkell ismételni a háro mautó között.
Nah és mennek az útra, ott pedig jön négy autó, abból három rohadt jó festéssel, meg dübörög valami rap, vagy dj zene.
Nah, kérdésem: nem ismeri valaki azt a számot? Megvan a Verdák OST-je, de abban nincs bent sajna.

DJ Skyline
megnéztem végre, szerintem nagyon jó! nekem tetszett <#eljen>

hy
vki, nemtudjátok, hogy valahonnan le lehet tölteni a kisvideokat amik a film után vannak???

www.verdak-cars.gportal.hu
megvan megtaláltam!

DJ E.J. Holowicki Varga Rókus

amúgy az ÖSSZES szereplõ eredeti és magyarhangját megtaláltam, ha kell vkinek elküldhetem
na nemjelent meg a kép, akkot itt nézzétek megitt

na remélem most jólesz
Ha valakit érdekel Verdák plakát vagy más filmek plakátjai mailezzen!
[email protected]
hy
nemtudja valaki, hogy ki az eredeti és a magyarhangja DJnek?
Web mester
Mámam látam a moziban jó film!

lang14
nem tudnátok linkelni magyar feliratot?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Bocsi elnéztem aszthitem hogy ezis játékhozászolás de mostnézem itt a filmeké a szerep. De azért ha valakitud segiteni aszt megköszönöm.
Halli mindenkinek. Tudna segiteni valaki ? Az elején mertmégcsak ott tartok
hogyanváltokát a traktorol a kis pirosra. Egyszer öszejött de azota nemsikerül.
Ja és esetleg magyarositás vagy végigjátszás esetleg merre lelhetö. Köszi.
desigo
Nekem tetszett nagyon!
Nashville
"Zeng a country, villog a Route 66 táblája: ilyen erõs és szimpatikus Amerika-érzést animációs film még sosem közvetített."

Felhívom a figyelmet Brad Paisley- re, nagyon tuti!
Country elõadókat itt is hallhattok, a mai Country világából (Winamp rádió):
http://www.977country.com/listen/977country.pls

Contemporary Country Music

Magnumrolcsi
"...az csak egy üres edény..."

DJ Skyline
megvan! az elsõ bekezdésben le is írja a lényeget

zoliii
köszi

DJ Skyline
pláne,hogy az ilyen vigyorgó autókkal nem valószínû,hogy a felnõtt korosztályt célozzák meg!😄 bár írták,hogy a Carsban nincs annyi poén,mint az elõdökben,stb
nem tudom már melyik cikk volt az,majd holnap megkeresem

zoliii
Jóbban várom a Shrek 3-dik részét.

modellmaker
azért sztem az animációs filmekre 0 elvárással megy el az ember. pusztán csak ülni szeretne a moziban és bambulni. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zoliii
lehetett volna jobb is

modellmaker
jó már neked...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zoliii
nekem már meg van a film.

bug's life rulz. ez vitt mindent.
modellmaker
megtaláltam...

modellmaker
cam?

Kijött a szinkronos verzió...
modellmaker
"...Pl. felbukkant a Toy Story 2-bõl a sárga pizzafutár Toyota Pickup. A filmvégi nagy verseny elõtt ott kolbászolt a háttérben... 😊"

lol észre se vettem. 😄 na ezek miatt kell majd a DVD. 😊

"A fõszereplõ piros kocsi milyen márkájú autó? vagy csak kitalált?"

Szerintem Nascar márkárjú... <#hehe>
Szerintem csak kitalált autó, a zöld versenygép, a Ganxsta-hangú meg határeset. Egy kicsit hasonlít a Chevy Monte Carlora, de vhogy mégsem olyan.

Amúgy nekem is nagyon tetszett a film, és biztos megnézem még egyszer-kétszer mert tele van rejtett utalásokkal. Pl. felbukkant a Toy Story 2-bõl a sárga pizzafutár Toyota Pickup. A filmvégi nagy verseny elõtt ott kolbászolt a háttérben... 😊

!SPOILER WARnING!
Ami miatt kicsit hiányérzetem van: rengeteg jó karakter volt, amiket többet kellett volna szerepeltetni: pl. az öreg Jeep. A stáblista alatti SUV-kiképzés kurva nagy poén volt, a reszketõ krómfelnis Hummeren beszartam a röhögéstõl. Lehetett volna hosszabb jelenet. A Fast & Furious paródia is jó volt, a tízemeletes spoiler, neon és nitrohegyek is kemények voltak. 😊 Szerintem vannak még lehetõségek a témában, és remélem lesz Cars2.

Zadeus
köszke 😊

DJ Skyline
Tatyla
mindenféle csak amerikában ismert banda...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zadeus
hy most néztem meg a filmet nagyon bejött😄
nem tudjátok milyen zenék vannak benne ?

Balyy
A többit felismertem csak a pirosat nem mert hát utcán nem nagyon járkálnak nascaros kocsik! A többi meg szimpla utcai gép!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

DJ Skyline
most nézegetem a hivatalos oldalt,és azon belül is a Enter Showroom-t...ott a models-re kattintva végiglehet mazsolázni az autókat...és az egyik autón a Descriptionra kattintotok,akkor felhoz egy kis infót,és már az elején leírják,hohy milyen autó...nem mindnél,de a nagy részénél igen

DJ Skyline
van 1-2 autó amirõl lehet tudni,pl Hudson doki (vagy ki) egy Hudson Hornet! a piros kocsi meg egy NASCARos kocsi,de ez gondolom többeknek feltûnt!😄...de vannak olyanok amik elég könnyen beazonosítzhatóak,pl a Willys Jeep,pláne a Porsche,meg a VW kisbusz,stb

Olyan auto nincs amelyik beszel igy csak kitalalt 😄

Balyy
A fõszereplõ piros kocsi milyen márkájú autó? vagy csak kitalált?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

grebber
Még nincs!

Next PC upgrade: 2022

én is megnéztem moziban nekem bejött mavan os verzio eleg jo minõségü felirat vagy arra 1 magyarszinkron esetleg
??

ALien

wesker24
na ez nem felkiáltójel akart lenni hanem ez ????
wesker24
A Cars-hoz van már felirat !!!!
DJ Skyline
Oldal 1 / 2Következő →