91
-
#91 Ez a film topic nem a PC játéké... -
Comanche #90 Heló!
Mikor játszom a Los Angelesi Nascari versenyen akkor számokat kell nyomogatni hogy legyen kerékcsere de nem reagál rá.
Valaki tud segíteni???
Előreis megköszönöm!!!:)
-
Dexantreal #89 Ez érdekelne engem is lol, de nem jött még rá válasz.
Szerintem nem tudják.
Amúgy ma éjjel néztem meg nosztalgiából. -
Fekete Zsolt #88 Bocs valaki nem tudja hogy annak számnak a címe amikor jön Wingo,Boots és Dj??? -
Dexantreal #87 Nah persze Boost is király (bal oldalt a lilás színű), meg a másik autó, Wingo is (a zöld, nagy szárnyú, vagy milyen). -
Dexantreal #86 BsPlayerben csináltam film nézés közben a képet. -
Dexantreal #85 Jah és kép, hátha így jobban emlékeztek rá.
Középen a DJ autó, a kedvncvem! -
Dexantreal #84
Nekem is nagy kedvencem a film! Már többször megnéztem és lenne egy kérdésem.
Ki emlékszik arra a jelenetre, mikor vége van a versenynek és holtverseny van, aztán majd megkell ismételni a háro mautó között.
Nah és mennek az útra, ott pedig jön négy autó, abból három rohadt jó festéssel, meg dübörög valami rap, vagy dj zene.
Nah, kérdésem: nem ismeri valaki azt a számot? Megvan a Verdák OST-je, de abban nincs bent sajna. -
#83 megnéztem végre, szerintem nagyon jó! nekem tetszett -
DJ 91 #82 hy
vki, nemtudjátok, hogy valahonnan le lehet tölteni a kisvideokat amik a film után vannak???
www.verdak-cars.gportal.hu -
DJ 91 #81 megvan megtaláltam!
DJ E.J. Holowicki Varga Rókus
amúgy az ÖSSZES szereplő eredeti és magyarhangját megtaláltam, ha kell vkinek elküldhetem -
DJ 91 #80 na nemjelent meg a kép, akkot itt nézzétek megitt
na remélem most jólesz -
moziplakat #79 Ha valakit érdekel Verdák plakát vagy más filmek plakátjai mailezzen!
[email protected] -
DJ 91 #78 hy
nemtudja valaki, hogy ki az eredeti és a magyarhangja DJnek?
-
#77 Mámam látam a moziban jó film! -
#76 nem tudnátok linkelni magyar feliratot? -
kisdr #75 Bocsi elnéztem aszthitem hogy ezis játékhozászolás de mostnézem itt a filmeké a szerep. De azért ha valakitud segiteni aszt megköszönöm.
-
kisdr #74 Halli mindenkinek. Tudna segiteni valaki ? Az elején mertmégcsak ott tartok
hogyanváltokát a traktorol a kis pirosra. Egyszer öszejött de azota nemsikerül.
Ja és esetleg magyarositás vagy végigjátszás esetleg merre lelhetö. Köszi. -
#73 Nekem tetszett nagyon! -
#72 "Zeng a country, villog a Route 66 táblája: ilyen erős és szimpatikus Amerika-érzést animációs film még sosem közvetített."
Felhívom a figyelmet Brad Paisley- re, nagyon tuti!
Country előadókat itt is hallhattok, a mai Country világából (Winamp rádió):
http://www.977country.com/listen/977country.pls -
#71 "...az csak egy üres edény..." -
#70 megvan! az első bekezdésben le is írja a lényeget -
#69 köszi -
#68 pláne,hogy az ilyen vigyorgó autókkal nem valószínű,hogy a felnőtt korosztályt célozzák meg!:D bár írták,hogy a Carsban nincs annyi poén,mint az elődökben,stb
nem tudom már melyik cikk volt az,majd holnap megkeresem -
#67 Jóbban várom a Shrek 3-dik részét. -
#66 azért sztem az animációs filmekre 0 elvárással megy el az ember. pusztán csak ülni szeretne a moziban és bambulni. :) -
#65 lehetett volna jobb is
-
#64 jó már neked... -
#63 nekem már meg van a film.
-
winnie #62 bug's life rulz. ez vitt mindent. -
#61 megtaláltam... -
#60 cam? -
vg #59 Kijött a szinkronos verzió... -
#58 "...Pl. felbukkant a Toy Story 2-ből a sárga pizzafutár Toyota Pickup. A filmvégi nagy verseny előtt ott kolbászolt a háttérben... :)"
lol észre se vettem. :D na ezek miatt kell majd a DVD. :) -
vg #57 "A főszereplő piros kocsi milyen márkájú autó? vagy csak kitalált?"
Szerintem Nascar márkárjú... -
RedRiot #56 Szerintem csak kitalált autó, a zöld versenygép, a Ganxsta-hangú meg határeset. Egy kicsit hasonlít a Chevy Monte Carlora, de vhogy mégsem olyan.
Amúgy nekem is nagyon tetszett a film, és biztos megnézem még egyszer-kétszer mert tele van rejtett utalásokkal. Pl. felbukkant a Toy Story 2-ből a sárga pizzafutár Toyota Pickup. A filmvégi nagy verseny előtt ott kolbászolt a háttérben... :)
!SPOILER WARnING!
Ami miatt kicsit hiányérzetem van: rengeteg jó karakter volt, amiket többet kellett volna szerepeltetni: pl. az öreg Jeep. A stáblista alatti SUV-kiképzés kurva nagy poén volt, a reszkető krómfelnis Hummeren beszartam a röhögéstől. Lehetett volna hosszabb jelenet. A Fast & Furious paródia is jó volt, a tízemeletes spoiler, neon és nitrohegyek is kemények voltak. :) Szerintem vannak még lehetőségek a témában, és remélem lesz Cars2. -
#55 köszke :) -
#54 ezek -
#53 mindenféle csak amerikában ismert banda... -
#52 hy most néztem meg a filmet nagyon bejött:D
nem tudjátok milyen zenék vannak benne ?