219
MVP Baseball 2005 EA
-
HCK #219 Sziasztok! Én még ilyen idegesítő játékkal nem játszottam:)
Vezetek a 8.játékidőben 7:1-re és egy utolsó emberrel szereznek 15pontot...
Ráadásul mind Home Run volt! Nagyon fel szokta baszni az agyam!
Kérdésem hogy Home Run-t kb 2szer ütöttem pedig nem egy meccset játszottam! Hogyan lehet esetleg kiütni a labdát, mármint van-e erre egy mód vagy csak véletlen? -
#218 Erre jártam :) igaz fél év csúszással de én benne vagyok a liga dologban. De a Cubs-ot ha lehet elvinném. Persze ha még visszanéztek errefelé. Na csumi. -
mastertime #217 Fent tartom a topikot, hátha valaki jár erre... -
mastertime #216 Mit szólnátok srácok, ha megpróbálnánk még egyszer ezt a liga dolgot? Persze, most olyan szabályokkal, amelyek lehetővé tennék, hogy ne szakadjon így félbe az egész. Csak egy ötlet volt, ne kövezzetek meg... -
#215 irány meg ütés gomb..
szerintem ennyi. jó helyre jön a labda+jó irányzék=HR -
#214 Hali!
Lenne egy kérdésem: Még régebben amikor játszottam a játékkal, vmilyen bill.kombínációval tudtam nagyot ütni.Amivel kiszállt a labda a pályáról.Nem tudjátok ezt nekem elmondani?Biztos ti is használjátok.
(Remélem még írnak ide...) -
Razgon #213 Kár hogy hivatalos 2006-os játék nem készült. Még nagyobb kár, hogy az NCAA-t meg nem adták ki PC-re. -
#212 na mivan ide senki sem postol? :) -
#211 SHIFT -
lakac00 #210 Azt nem tudjátok hogy billentyűzeten melyik gombokkal kell becsúszni, vetődni, ugrani stb? -
szegab #209 Az MVPmods oldalon elérhető a végleges verziója annak MOD csomagnak, ami teljes egészében elvégzi a 2006-os frissítését a játéknak. Regisztráció után mindenképp érdemes innen letölteni és felinstallálni. :))
MVP Baseball 2006 update for PC -
#208 netről! -
#207 honnan tom leszedni a játékot -
Csabi127 #206 Ugyanez vannekem is... -
Heretic #205 Üdv mkinek! Nekem a Hoodlumos crack verzió van meg és az owner módnál mindíg kilép ha végeztem a meccsel vagy ha szimulálni akarom a meccset! Valaki esetleg tudja,h mi lehet a baj?? Vagy hogy hol lehet megvenni az eredeti játékot? Ha valamelyik kérdésben tudtok segíteni írjatok már légyszi ide: [email protected] -
szegab #204 Megadom az MSN-em és akkor tudunk ott is dumcsizni.
[email protected]
Üdv -
szegab #203 Ez az a MOD. Innen szerintem le kell tudnod szedni. :)
http://www.mvpmods.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=2844
Ha megvan én szívesen kiállok ellened néhány meccsre. ;) -
#202 Tudja valaki hol lehet akkor ezt a patchet megtalálni? mert az mvpmods-on már nincs ott???? -
#201 mindegylófasz -
#200 Jah csak még lekell szednem vagyis megkell vennem:D Csak azt nem tudom melyiket vegyem meg a Hoodlomosat vagy a Clone -t? -
Petya777 #199 nem, de van egy nagyon jó mod -
#198 Nem lesz 2006? -
Petya777 #197 valaki egy meccs? -
#196 vagy csak annyit, hogy mi a neve a patch-nek?
thx -
#195 Hi all
sajnos ez a link a patchhez már nem él. Nem tudjátok honnan lehet leszedni? Mert kéne vkinek... -
Csabi127 #194 Nekem rendben van a játék így is. -
#193 nektek nem kezdett el laggolni kicsit a játék, de legalábbis gyengébben futni miután felraktátok ezt a patchet? -
#192 Sziasztok!
Én felhagyok ezzel a bajnokságpróbálkozással....ha valaki át akarja venni az írja ide és elküldöm neki a cuccokat.... -
thiefpaper #191 Sajnos egyéb és nagyon sok elfoglaltságaim miatt nem tudom folytatni a bajnokságot. Így legalább tudjátok folytatni. ;) További jó meccseket! -
#190 Csá. Hát felraktam a Patchet. Elképesztő. Azthittem, hogy ez egy gagyi kis kiegészítés. De tulképpen ezzel egy MLB 2006ot kapunk... Új grafika(mármint a kíírások), nagyon friss rooster(benne van az összes új Cubsos), új stadion stb. Hihetelen mennyivel jobb így játszani. Az egész outfieldünk megújult. Pierre már látom hogy a kedvencem lesz... És Jones is ígéretes.
Egy vmit sajnálok, hogy Derrek Lee(a kedvenc játékosom) továbbra is úgy néz ki mint egy jóllakott bevándorló. Aránytalan testfelépítés, hihetetlenül idétlen arc kidolgozás... De lényeg hogy pont egy ilyen patchre vártam, amivel 200%al nagyobb élvezet játszani, mert aktuális. Már csak a szezonnak kell elkezdődnie! :)
Thx all!
Go Cubs,Colts!
Esc -
thiefpaper #189 Na igen ez engem is érdekelne, bár már vagy egy hete nem játszottam. Szóval ha valaki most el akar verni, akkor keressen fel. :) -
#188 jó ez a patch csak azzal van nagyon nagy problémám hogy mikor dobok akkor nem működik rendesen a REVERSE kameraállás :(((( -
lakac00 #187 és ha felrakom ezt a patch-t akkor azért a mentett állításommal még tudok majd játszani? -
szegab #186 Én már rég letoltam az összeset. :) -
#185 tököm bele hogy le akarom szedni azt a szóban forgó patchet de nem lehet karbantartás miatt.... :(
meccseket meg senki sem tolja??? hagyjuk a picsbe? -
#184 csá Csabi :) -
Csabi127 #183 Üdv Esc!:) -
#182 nah én vagyok DramaticSniper, csak végre sikerült a normális nickemmel is regelni...
Mégegyszer kösz mindet! -
DramaticSniper #181 Kösz mindent! -
szegab #180 Ja egyébként ezt ajánlom mindenki figyelmébe és akkor egymással is tudunk játszani úgy, hogy fennt van ez a kiegészítés.