15
-
dez #15 Technikailag nem mindíg megoldható, hogy még átmenetileg se tároljanak semmit.. ;)
(Amit írtál, az végülis a bittorrent esetén is igaz.) -
fflx #14 a lenyeg, szerintem, amit irtak, hogy a "egyedül a People Telecom előfizetői számára nyújtott fájlcserélgető szolgáltatást", amitol persze gyorsan elhatarolodtak... majd jol kiadjak a userek adatait, es szepen bekenhagyjak oket. amennyit meg eddig reklambol kaszaltak annyit kaszaltak... persze akik penzt csinaltak belole, azokat most sem baszogatjak. -
raingun #13 "de a hub általánosságban olyan pontot jelent, amin nem csak hogy áthaladnak az adatok, hanem átmenetileg tárolódnak is"
A hub elosztó szerepet tölt be, még átmenetileg sem tárolja az adatokat.
Ez DC esetén úgy működik, hogy 2 felhasználó között megteremti a kapcsolatot. Az adatáramlás pedig közvetlenül a 2 gép között zajlik (ekkor már nincs szükség a hubra sem. -
irkab1rka #12 van még mátrix, csak nem ott. -
blaze #11 Megszüntették a Mátrix-hubot is a szemetek. -
#10 Ezt szeretem az ilyen hírekben mindenki okos, ez + az nem jó....pedig ebben a hírben nem ez volt a lényeg.... -
lpmorpheus #9 A BitTorrent oldalak még véletlenül sem HUB-ok. Inkább webszerverek, de tartok tőle, hogy a cikkíró a trackerre gondolt. -
#8 Jah elképzelem amint a SWAT ( vagy mittom én mi van arra) egységek behatolnak, szobáról szobára fogalják el az internetszolgáltató irodákat.
- Senki ne mozduljon, földre !
-El a kezekkel a vincseszterektől.
-Még egy lépés, ne nyomja meg az entert meg lőnöm kell!
satöbbi,satöbbi ..... -
DOT #7 "(MIPI) [..] az elmúlt héten megszállta az egyik perthi internetszolgáltató központját"
Megszállta ? Fenemód militárisak arrafelé a jogvédők... -
#6 Hát a torrent nem fog megszünni szvsz, de ha mégis ott az exeem de az még nem nagyon terjedt el. -
dez #5 A DC-t nem ismerem, de a hub általánosságban olyan pontot jelent, amin nem csak hogy áthaladnak az adatok, hanem átmenetileg tárolódnak is, és több irányból is elérhetőek. A bittorrentnél egyik sem történik meg. -
shabba #4 Azért keverhetik a kettőt mert az egyik egy DC hub volt a másik meg egy BT tracker, itt olvashatsz róla bővebben: http://www.p2pinfo.hu/?q=node/84 -
#3 én úgy tudom hogy maga a torrent technológia teljesen legális, ugyanúgy mint más p2p programok, technológiák is, csak a felhasználók warezolnak vele..
" bevételek növelése érdekében használta fel a BitTorrent technológiáját "
sok teljesen legális tartalmat is terjesztenek így.
lassan majd elterjednek a nagyobb anonimitást biztosító rendszerek, akkor már kevesebb baj lesz a hülye jogvédő szervezetekkel. -
Cat #2 a bittorrent oldalak hubként viselkednek, szóval jó a szóhasználat -
lpmorpheus #1 "... számos BitTorrent hub zárt be ..."
Most BitTorrent-ről beszélünk, vagy DC-ről? HUB-nak semmi köze BitTorrent-hez. Kicsit lehetne informáltabb is a cikk író/fordító.