15
  • dez
    Technikailag nem mindíg megoldható, hogy még átmenetileg se tároljanak semmit.. ;)

(Amit írtál, az végülis a bittorrent esetén is igaz.)
  • fflx
    a lenyeg, szerintem, amit irtak, hogy a "egyedül a People Telecom előfizetői számára nyújtott fájlcserélgető szolgáltatást", amitol persze gyorsan elhatarolodtak... majd jol kiadjak a userek adatait, es szepen bekenhagyjak oket. amennyit meg eddig reklambol kaszaltak annyit kaszaltak... persze akik penzt csinaltak belole, azokat most sem baszogatjak.
  • raingun
    "de a hub általánosságban olyan pontot jelent, amin nem csak hogy áthaladnak az adatok, hanem átmenetileg tárolódnak is"
    A hub elosztó szerepet tölt be, még átmenetileg sem tárolja az adatokat.
    Ez DC esetén úgy működik, hogy 2 felhasználó között megteremti a kapcsolatot. Az adatáramlás pedig közvetlenül a 2 gép között zajlik (ekkor már nincs szükség a hubra sem.
  • irkab1rka
    van még mátrix, csak nem ott.
  • blaze
    Megszüntették a Mátrix-hubot is a szemetek.
  • radeer
    Ezt szeretem az ilyen hírekben mindenki okos, ez + az nem jó....pedig ebben a hírben nem ez volt a lényeg....
  • lpmorpheus
    A BitTorrent oldalak még véletlenül sem HUB-ok. Inkább webszerverek, de tartok tőle, hogy a cikkíró a trackerre gondolt.
  • radeer
    Jah elképzelem amint a SWAT ( vagy mittom én mi van arra) egységek behatolnak, szobáról szobára fogalják el az internetszolgáltató irodákat.
    - Senki ne mozduljon, földre !
    -El a kezekkel a vincseszterektől.
    -Még egy lépés, ne nyomja meg az entert meg lőnöm kell!

satöbbi,satöbbi .....
  • DOT
    "(MIPI) [..] az elmúlt héten megszállta az egyik perthi internetszolgáltató központját"

Megszállta ? Fenemód militárisak arrafelé a jogvédők...
  • grebber
    Hát a torrent nem fog megszünni szvsz, de ha mégis ott az exeem de az még nem nagyon terjedt el.
  • dez
    A DC-t nem ismerem, de a hub általánosságban olyan pontot jelent, amin nem csak hogy áthaladnak az adatok, hanem átmenetileg tárolódnak is, és több irányból is elérhetőek. A bittorrentnél egyik sem történik meg.
  • shabba
    Azért keverhetik a kettőt mert az egyik egy DC hub volt a másik meg egy BT tracker, itt olvashatsz róla bővebben: http://www.p2pinfo.hu/?q=node/84
  • nemcsakfeel
    én úgy tudom hogy maga a torrent technológia teljesen legális, ugyanúgy mint más p2p programok, technológiák is, csak a felhasználók warezolnak vele..
    " bevételek növelése érdekében használta fel a BitTorrent technológiáját "
    sok teljesen legális tartalmat is terjesztenek így.

lassan majd elterjednek a nagyobb anonimitást biztosító rendszerek, akkor már kevesebb baj lesz a hülye jogvédő szervezetekkel.
  • Cat #2
    a bittorrent oldalak hubként viselkednek, szóval jó a szóhasználat
  • lpmorpheus
    "... számos BitTorrent hub zárt be ..."

Most BitTorrent-ről beszélünk, vagy DC-ről? HUB-nak semmi köze BitTorrent-hez. Kicsit lehetne informáltabb is a cikk író/fordító.