1192
Garry\'s MOD for Source
  • csokalaci
    Hát nem nagyon használok kamerákat, de úgy emlékszem wiremodban van Wire RT Camera. Igazából Wiremodban mást nem használok csak Expression 2-t.
  • kifli
    az volt a gond, de mostmár leszedtem mindent hozzá...
    wire modal az megoldható, hogy phx-es tvre amin az elhelyezett rt kamerák képe látszaik, csak egy adott kamera képe látszódjon? És ne mindegyiken ugyanaz? Vagy az milyen modal oldható meg?
  • csokalaci
    ezt sajnos nem tudom :(
    Szerintem azért nem tesz le fegyvert, mert a szerverhez nem töltötted le a counter strike: source file-jait.
  • kifli
    a játékkel kapcsolatba még az, hogy nem tudom engedélyezni a multi core renderinget, ha legördítem a videobeállításoknál nem jelenik meg semmi, és a rublika alapból is üres. Nemtudja valaki hogy melyik konzol parancsal lehet ezt? MErt érdekes volt hogy úgy leesett a sok hordótol néha az fps mint állat, kilépek asztalra, és a 4-ből csak 1 magot használ maxon :S
  • kifli
    igen azt tudom, de úgy akarom spawnolni hogy égjen. prop spawnerbe akarom rakni és dobálni egy repülőről :D

ja meg leszedtem a szerót, jó sokáig tartott, de melyik parancs az ami engedélyezi hogy fegyvert is lehessen spawnolni? mert hiába kattingatok a weapons fülön nem rak be fegyót.
  • skate00
    Önként jelentkezem Tesztelőnek.
    csak adjatok egy Gmod os acc ot (akár kölcsönbe is jó)
  • csokalaci
    Q és a Useful Construct Props között van :D
  • kifli
    hogytudok ég robbanó hordókat spawnolni? :D
  • csokalaci
    Máshogy nem lehet, viszon így sokkal gyorsabb lesz az elindítás, stb. max 2 óra alatt lejön minden :)
    Amúgy hamarosan felkerül az új játékmodom(OGCBuildv2) az OGC Build szerverére :) Majd jöhetnétek tesztelni :P
  • kifli
    hogy tudok szerver csinálni? Úgyértem, azt már megtaláltam, hogy hogy lehet a HLserverupdatetool-al, de úgy nem lehet mint cs-nél? hogy steamből elindítok egy dedicated servert és kész, mert ez így rohadt sok idő mire leszed minden szart
  • monster3
    Paypal nem csak dombornyomottal műxik? Mert olyanunk nincs.
  • skate00
    de miért ne akarod Steam en megvenni??
    Ha van egy "BÁRMILYEN" bankkártyád, vagy szüleidnek, vagy bárkinek akkor
    avval küldesz a PAYPAL accodra (vagy máséra) pénz onnan meg elküldöd Steamnek, és megvan véve.
  • monster3
    Tudom:D:D Pont ez a bajom. Nincs dombornyomottam. Most azt mondom, ha valaki tudna segíteni, meg tudnánk csinálni úgy, hogy megveszi nekem Steamen. Hogy ne legyen belőle bizalmi kérdés, akár személyesen kimennék hozzá, felmenne az accjára, giftben elküldené nekem az én accomra, én meg ott helyben kifizetném, még rá is dobnék egy ezrest pluszba a fáradságos munkájáért:D nna, valaki bevállalja? Azért legyen pesti..
  • Aquir
    steamen kell megvenni
  • monster3
    Nem is az a baj, hogy magában nem fog menni, mert mondom, egy CS:S-om az van, az meg elég hozzá. De sztem egy Orange Boxot is megvennék, csak épp az a bajom, hogy a Gmodot nem tudom megvenni sehogy. Anélkül meg esélytelen az egész, és ezzel az összes tököm televan:P
  • skate00

ezek a gamek vannak rajta.
  • skate00
    de az
  • monster3
    Esetleg nem tudod te megvenni nekem egy új accra, aztán eladni nekem..?;) Vagy mondjuk a sajátomra, azon van egy cs:s.. Hallod, ez nem is hülyeség:D
  • skate00
    Nekem van egy Orange box steam accontom
    (mert magába a Gmod nemfog menni)

Elcserélném Bármire!!!!
  • csokalaci
    Én nem ismerek sajnos senkit aki eladná az accját :/
  • monster3
    De kellemes.. azért köszi:) esetleg egy gmodos accountot lehetne még venni.. Nincs itt olyan véletlenül?:D
  • csokalaci
    CSAK Steamen lehet megvenni. Nincs más lehetőség.
    Nem muszáj Visa.Paypal is jó, de itt egy lista miket fogad el :
  • monster3
    Van akármilyen lehetőség megvenni a Gmodot Steamen kívül? Igen, MEGVENNI akarom. De nem értem, akinek nincs Visája, az cseszheti? Boltban dobozos Orange Boxot lehet venni, abban nincs benne egész véletlenül? Vagy akármilyen dobozos verzióban? Vagy tudtok valami más módot, ahogy hozzá lehetne jutni? Nagyon megköszönném
  • csokalaci
    7,99 €
  • Namees
    mért mennyibe kerül?
  • csokalaci
    gratulálok 1,2 év műlva már senki nem játszik gmoddal(vagy csak kevesen)
  • Rowlend
    Most komolyan inkább vársz 1-2 évet mint hogy 1-2ezer forintot kiadj érte?
  • Namees
    de rossz várok még 1-2 évet aztán majd lesz hack
  • csokalaci
    vedd meg.
    Mivel pár napja jött ki az új steam ezért még nincs hozzá hack
  • Namees
    akkor mit használjak?
  • csokalaci
    mivel megújúlt a steam így már lehet hogy nem működik a pacsteam, sőt az undead patch-se
  • Namees

• skate00
  • csokalaci
    ez fájt
  • Namees
    hogyan?:D
  • csokalaci
    küldj
  • Namees
    Leszedtem a Pacsteamot de nem tudok vele más játékkal játszani nem tudok rajta gmodozni ha kell küldök képet is róla valakinek aki tud plz segítsen
  • reménytelen
    Garry's moddal készült klip:

• csokalaci
    hát addig mentsd le valahova
  • KaszaN
    De akkor elvesznek a letöltött dolgok és tölthetem le megin, nem?