1192
Garry\'s MOD for Source
  • papi08
    Leírnád kicsit jobban(E téren nagyon hülye vagyok :)
  • Gibor
    Lehet hogy jó, próbáld meg úgy hogy a virágboltinak a .gfc fájljait bemásolod a többi mellé + a többi fájlt is, akkor steamen megfog jelenni a játék mint nem megvett játék de úgy elvileg elkéne indítania.
  • kifli
    hát nemhiszem :/
    ebben az esetben van tört garrysmod is
  • papi08
    És egy fekete verzió? Most nincs pénzem megvenni még egyet:):(
  • lolSL
    http://store.steampowered.com/search/?category2=16 - innen kell neki egy játék. ingyenes nem jó.
  • papi08
    Szerinted egy illegálisan beszerzett verzió is jó neki? :$
  • kifli
    hát, akkor lehet :/

de jó neki tf2 is vagy half life 2 részek, vagy dod:s ezek gondolom azért vannak tiltva mert ingyenesek
    hl2 ep2 5,99
  • papi08
    Most pedig ez a hiba:

pedig látható, hogy mind a két HL-ot telepítettem. Működnek is. Lehet kellene neki a CS:S?
    Köszönöm!
  • papi08
    Köszönöm a segítségét mindenkinek!
  • kifli
    ja értem :)
    Akkor ezekszerint okés a dolog :)
  • papi08
    A Garry's mod-ot már megvettem, le is van töltve, most jön a két Half Life:):D
  • kifli
    hát, talán :D

Próbáld meg most megvenni, mert már az accountodon van a 2 játék, úgyhogy ha működik, már jónak kellene lennie.
  • papi08
    Elkezdtem letölteni ezt a két ingyenes játékot, akkor most jónak kell lennie, nem?:)
  • papi08
    Rendben, értem, és köszönöm mindenki válaszát! Öröm látni ennyi segítőkész embert!:)
  • Aquir
    Nem, hiszen ez egy Half-Life 2 mod, azért Garry's mod... :)
  • kifli
    de végülis megpróbálhatod hl2 dm-et, mivel ingyenes.

Ha ati kártyád van: LINK
    Ha nvidia: LINK

(az nvidiásba benne van a hl2 lost coast is, ha hl2 dm nemjó az hátha...)
  • lolSL
    nem lehúzás mert a játékban a többiben lévő elemeket / modelleket stb használod, önmagában mit sem ér, csak pár üres menü minimális tartalommal.
  • csokalaci
    Sajnos igen kell neki egy Source motoros játék.
    Én Counter Strike Source-ot ajánlom, mert a legtöbb játékmod, pálya és addon annak a modelljeit és materialjait használja
    (Ha Pack-ban veszed olcsóbb)
  • papi08
    Köszönöm mind a kettőtöknek a választ!
    De gondolom hallani sem akar a letöltött játékokról... Basszus:(
  • Gibor
    Garry Mod nál alul ott van egy lista hogy milyen játéknak kell lennie Steamen (elég 1 a listából).
  • kifli
    kell hogy legyen egy source motoros játékod :/
    (és aszem hl2 dm nem jó, pedig az ingyenes...)
  • papi08
    Meg kell vegyem valamelyik másik Steam játékot is? Nem lehúzás ez egy kicsit??
  • papi08
    "A tranzakció sikertelen volt, mert olyan játékot próbáltál megvenni, amelynek feltétele egy másik játék birtoklása, amellyel jelenleg nem rendelkezel. Hárítsd el a hibát, és próbálkozz újra."

Ezt miért írhatja?? Köszönöm!
  • lolSL
    fél áron a game a steamen, mac támogatással
  • vki
    BOcs, hogy nem válaszoltam, de remélem nem nagy baj, hogy elmentem nyaralni, és nem voltam netközelben XD (az SG-t meg nem látogatom olyan sűrven :) )
  • Aquir
    Google-t használd
  • uscGhost
    kössz a segítséget...
  • uscGhost
    Szeretném ha leírnád lépésről lépésre hogyan is kell használni a PayPal-t és hogy mi kell hozzá, mert már nagyon kellene a Gmod a Killing Floor és a CS:S. Előre is köszönöm szépen!!!!!
  • vki
    Anno én is a GMOD miatt vettem meg a CS:S-t.

Idén 4. éve vagyok regisztrálva a PayPal-on, már a második kártyámat adtam hozzá, mert az első lejárt, de eddig semmi probléma nem volt vele.

Amúgy is beb*szna, ha egy ilyen kaliberű cég ilyen apró pénz botrányba keveredne :)
  • csokalaci
    Valakit érdekel ? :)
  • csokalaci
    Még annyit hozzáfűznék, hogy sajnos counter strike source nélkül sok lesz a materialhiba, és az error, mivel a legtöbb map cs:s materialokat, modelleket használ
  • Gibor
    Hát ha netes utaláson steamen átakarnak verni, akkor lényegébe magadat vered át, mert mindent neked kell elfogadni, a steam le akar vonni 10dolcsit, neked kell elfogadnod hogy levonja, és ha levonta akkor az accountodhoz hozzáíródik a játék, és lényegében ezért van paypal, hogy ne lehessen úgymond "lopni". Különbenis szerintem ha a steam-be nem bízik valaki akkor te a boltba mikor kp-val fizetsz is rágod a körmöd...
  • uscGhost
    megvan az orange box csak a gmod kellene de akkor ha bemegyek K&H-ba onnan nemtudok utalni? mer a netes utalásokban nem bízok
  • vki
    Szia!

Én Steamen játékot eddig PayPal-lal, vagy simán dombornyomott bankkártyával vásároltam. Van több opció is, de azokat nem nagyon próbáltam. Gondolom azt tudod, hogy a játék mellé kell egy másik Source motort használó játék is (CS:S, Half-Life 2, Hald-Life 2: EP. One, Two, Portal, Teamfortress 2).

Egy szó mint száz: Nem kell hozzá feltétlen eurós bankszámla.
  • uscGhost
    Üdv!
    Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom megvenni ezt a játékot, mert apám szerint eurós bankszámla kell ahhoz, hogy utalhassuk a pénzt. Előre is köszönöm a segítséget!!!
  • csokalaci
    Én nem használok ilyeneket, de pl ezek olyannak tűnnek :
    http://www.garrysmod.org/downloads/?tag=npc+talk
  • Gibor
    És milyen addonokkal lehet beszédre és mozgatásra bírni az npc-t? nem ragdollra gondoltam.
  • csokalaci
    vannak npc mozgatásra különböző addonok, régen úgy csináltuk, hogy egy ragdollt, be pose-oltunk, és raktunk a kezére thrustert :D
  • Gibor
    Üdv... Én még elég kezdő vagyok... de kb 2-3 dolog nem tiszta... Nagyjából kitanultam sok mindent, kocsikat repülőket meg ilyen baromságokat gyártok, de pl music videokban hogy csinálják hogy, a szája mozog az npc nek főleg hogy tökéletesen a zenére, azonkívül hogy mozog az npc mint itt lejjeb volt hogy breen gitározik, és még azt nem értem hogy egy npc t hogy tudok mozgatni? mármint cselekedetekre hogy énekel közbe mosolyog meg mozgatja a kezét fel le stb... Ezekre nem találtam gmod ba megoldást :S
  • monster3
    Mikor prop spawnerrel ledobod, rögtön egy igniter-en menjen át a hordó. Legalábbis én így csinálnám.