1192
Garry\'s MOD for Source
-
xxxpaulxxx #1072 Az kellemes:D:D -
#1071 Nekem ez a hozzászólás jön be garrysmod.com-on :
Garry's can you please test patches before actually sending them out next time? I understand you are the worse programmer in the world, but I'd rather be enjoying Garry's Mod, then enjoying the engine continuously crashing. -
#1070 -
#1069 arcpálma... -
#1068 Jaja. Reggell az új source motor tönkrebaszta a gmodot, de estére ki lett javítva.
Máshogy rendereli a modelleket. Nekem bejön ahogy lespawnolja a tárgyakat.
És persze adott hozzá jó pár hasznos lua function-t. -
xxxpaulxxx #1067 Kijött egy nagyon fasza kis ápdét!:) Végre bele rakták a L4d és egyéb játék cuccait:) -
Geri98 #1066 Ok köszi! :) -
#1065 Azok SVN linkek.
Ott van felette a videó is, hogy hogyan kell használni. -
Geri98 #1064 köszi a linket, de ha a letöltésre kell rámenni akkor nem jó mert garry's mod.org-ról nem tudok letölteni, ha meg azokra a "linknemlinkekre" (amik olyanok mint egy link csak nem lehet rákattintani) kell menni nem tudom mit kezdjek a sok felirattal...de köszi mégegyszer :)
na és a cinema helperre tudsz valamit hogy hogyan kell ? -
#1063 http://wuw.gmod.hu/wuw/page.php?9
A Carter addon pack-ból nem tudom, hogy a jó link van-e kint, mert folyamatosan változtatgatták, ráadásul jó bugos egy mod -
Geri98 #1062 Köszi :) egy linket tudsz adni pls ? -
#1061 Töltsd le svn-el -
Geri98 #1060 hahó? miaz? mindenki elment a topikról? na mindegy... lenne még valami... freesteam-en nincs "mirror"-ja a space build model packoknak, valaki tudna segíteni ? -
Geri98 #1059 Sziasztok!
a cinema helper 4.0-át hogy kell használni ? hiába raktam be az addonsba egyszerűen semmi jele nincs annak hogy egyáltalán benne van e a játékban (a readme-ben az állt hogy az addonsba kell berakni) -
#1058 csak steamen lehet megvenni, és nincs olyan hogy gmod 10 és 11. Van a végleges gmod. -
#1057 sziasztok
lenne 2 kérdésem:
1. a gmod-ot csak steam-en lehet megvenni, vagy boltban is?
2. ha megveszem pl a gmod 10-et, és szeretném a gmod 11-et, akkor azt is megkell vanni? -
#1056 Szia. Nem!:) -
Jude666 #1055 Sziasztok!
Kalóz verzióval lehet multizni? -
d3vilz #1054 megoldódott -
d3vilz #1053 Hello.
olyan problémám van,hogy elindítom a játékot és a betöltőképernyőnél lefagy onnan nem megy tovább valami ötlet? -
#1052 hát figy, nekem a két jel egy gombon van, szóval igazad van :D -
#1051 aszem régen cs-be, menübe engedélyezni kelett a konzolt, ez a karaktetr volt melette :)
-
#1050 nekem angol billem van, es sourcos jatekokban nalam ` :) de lehet az is. igazsag szerint egy gombon van ` meg ~ :) -
#1049 nem "~"? :D -
#1048 am kérdésedre a válasz: ` -
#1047 steam ablak játék jobbgomb properties set launch options beleírni -console -
Geri98 #1046 tudom noob nagyon noob ESZMÉLETLENÜL NOOB kérdés de melyik gomb/gombok a konzol ? :) -
#1045 lájkolom a foso...
ööö izé, akarom mondani, köszi szépen :D -
#1044 Ezt kell letölteni :) -
#1043 a játékba hogy tudom beleműteni hl2-ből, azokat a hatalmas lényeket, amik lövöldöznek, nagyon magasak, hosszú vékony lábuk van.
Találtunk haveral egy mapot, amin ha megnyomunk egy gombot, előjönnek, de mi nem csak azon a mapon szeretnénk lődözni rá meg stb... :) -
#1042 Hogy adjak ? :D
wuw.gmod.hu-n van egy leírás, hogyan lehet letölteni gmodot, de ajánlatos másik accot csinálni hozzá, és akkor fel tudsz majd jönni a szerverünkre, ha meg lesz crackelve. -
#1041 nekem nem adnal garrys modot? :D ugy hulyulnek veletek :D -
#1040 Ezt Garry csinálta külön gmodhoz, szóval nem tudom sajnos, hogyan kell :( -
#1039 ezt nem lehet kivitelezni más source engine játéknál? Konkrétan counter strike source-ra gondolok :)
Ha tudsz segíteni, tudnál írni egy leírást pm-ben, hogy mit kell tennem hozzá? :D
(az egyedi kép elég, nem kell a top 5, a zene is másodlagos :)) -
#1038 Hogy mi ? :D
Azért tölt 2 percig, mert saját szerverről tölt és az lassabb, és lényeg, az hogy esik a hó, meg van zene, meg kiírja a top 5-öt -
#1037 az miert jo, ha ket percig letolt? :D ha van demo, akkor en szerintem ki is probalom. -
#1036 Egy kis nyalánkság :)
-
#1035 Lenne egy kérdésem el szeretném indítani a gmodot de nem akar elindulni még hibát se ír ki meg a feladatkezelőbe se látom a hl2.exe-ét mi lehet a gond nem tudjátok? -
#1034 Érdemes ennek a demoját kipróbálni :P -
#1033 tök jó :D kiiváncsivá tettél :D