337
-
#15 patt helyzet. -
#14 Képek érdekes most akkor mivan? -
#13 nem is Magyarország lenne -
#12 kár érte pedig jó játéknak ígérkezett, de szerintem ebből nem lesz semmi:( -
#11 macerás ami most e körül van ...
http://index.hu/tech/szoftver/panzers1213/ -
#10 3 új kép -
#9 8 kép -
Chaos Mad #8 erről beszélek! :) -
#7 A Mithis Games gondozásában készülő játék csak jövőre jelenik meg, s ez a képeket látva nem túl jó hír.
A magyar fejlesztésű valósidejű stratégiában mintegy 20 egyjátékos küldetés áll a játékosok rendelkezésére. Az egyes pályák a Közel-Keleten, Ázsiában és a Balkánon helyezkednek el. A program megjelenését 2006 első negyedévében (más források szerint csak nyáron) remélhetjük, mindenesetre a képek biztatóak.
Hát ez nagyon jól néz ki.
-
#6 Megjelenés: 2006 2. negyedév...
erre még vár6unk -
#5 Joint Task Force bejelentve
"A magyar illetőségű Mithis Games és a HD Interactive egy vadonat új RTS-t jelentett be a minap, melynek neve, Joint Task Force. A játék erősen Codename: Panzers jellegű lesz, azzal a kivétellel, hogy csúcstechológiás harci eszközöket vonultat fel a 20 küldetésből álló 5 helyszínen (Közép-Kelet, Közép-Ázsia és Balkán). Felbukkanása 2006 elején várható." -HCGamer -
#4 A képek tényleg jók, sajnos nem hiszem, hogy olyan újjításokat tudnának belerakni amivel ki tudnak majd emelkedni a tömegből, de ne legyen igazam. -
Chaos Mad #3 :D
tudom de az ujságba nagyon fasza képek voltak.. -
#2 Ez nem valami sok.:D -
Chaos Mad #1 üdv mindenki,
haverom GS-ében olvastam eme játékról, ami nekem elsöre nagyon megtetszett... főleg hogy a magyar Mithis készíti.
egyelöre még csak ennyi van róla....
képeket a neten nem találtam, csak az ujságban láttam
igy elsöre ugy néz ki mint a Generals...