337
-
Gauge #55 Kipróbáltam a demót.
Ami teszik:
-Generals feeling
-minden tereptárgy robbantható
-minden használható
-a demó missziók szerintem elég érdekesek
-változatos egységek
Ami NEM tetszik:
-grafika elég bugosnak tűnik - sokszor akadozott scrollozás közben (betudjuk a demó verziónak)
-erdőben rejtőzködés teljes hiánya (lásd Act of War)
-egységek irányítása még csiszolásra szorul (nekem állandóan elrohangáltak harcolni-meghalni)
Kérdések:
-Aknát lerakni sikerült bárkinek is?
-Havok csak nekem tűnt túl erősnek?
Eddig ennyi.
G. -
#54 köszi
-
obe #53 asszem lemyomod egyszer az alt-ot...és mégegyszer ha kattintással akarod irányítani... -
#52 Az első pályát meglehet veszteség nélkül is csinálni a másodikon már kicsit bajosabb mert folyton kinyírnak a kis gerillák. Téleg hogyan lehet a benne vezetnia járgány ha benne ülnek kattintás nélkül??? -
obe #51 jah azt már észre vettem, a csapat végén kullog, óvom a széltől is:) -
#50 bar meg csak az elejen tartok, de vigyazz a medicre /szerencsere egyesevel is lehet az embereket mozgatni/ az mindenkit meggyogyit, ha kell. -
obe #49 olyan marha könnyű a játékban meghalni, csak én bénázok, vagy valóban pikk-pakk leszednek?
pedig kúszok, meg fedezéktől fedezékig futok..mégis hamar elvérzik a csapat..egy két tippet szívesen vennék akár a fejlesztőktől is, márha van itt a fórumon a készítőktől valaki(én ha készítő lennék, a demó megjelenése után biztos böngészném afórumokat, pláne az sg-t, hiszen ez a legnagyobb "bíróság" a magyar játékos scénében:) -
#48 olvassa ezt a forumot olyan emberke, akinek koze is van a jatek keszitesehez ?
csak batran fedd fel magad nem harapunk :)
-
Drend #47 Hali!
Letöltöttem, de elindítás után a főmenü bal felső sarkából ad be egy darabot kinagyítva. Úgy 320X200-as lehet a felbontás, a töltés alatt is akkora a homokóra, mint egy ötforintos. Találkozott vki hasonlóval?
Előre is kösz: Kython -
obe #46 kösziszépen -
#45 Hehe :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2-ik küldi 3 Humwee-val kezdőik :) Építkezni szvsz nem lehet, elfoglalni kell ... -
obe #44 aki estleg végigtolta a demot idespoilerezhetné, hogy lehet e benn járműt vezetni, vagy esetleg épitkezni..köszi -
#43 Szerintem tök sirály az első pálya. A második már összetettebb. Az elején gondolni kella következő szakaszra is. Mert a helikptert meg lelőhetik. -
DaRks7aR #42 -
Lyan Kyj #41 eh, először nem akartam elhinni, h ez a játék grafja....uh. -
#40 remélem Black Hawkot tok majd irányítani. -
#39 :( képek meg videók alapján sokkal szebre számitottam. -
zoltang #38 Pofás kis grafikája van:
1.
2. -
#37 sokkal jobb lenne, ha lenne az embernek 1 PhysX kártya.
közepes kategóriának elmegy.
a legnagyobb hibája, h nem lehet HUN nyelvet választani a telepítésnél.
-
#36 Még 28 perc ... csak ma este gakom van :( -
#35 Na ezt csak holnap tudom kiprobálni de sebaj! -
#34 fél giga.
tűrhető. -
#33 Este hatkor a GS-en lokálból szedhető a Joint Task Force demója :)
"Pontban ma este hat órakor érkezik a hazai fejlesztésű Joint Task Force modern stratégiai játék demója. Nálunk is ebben a pillanatban kerül lokálba a fél gigás fájl."
info: Gamestar -
#32 Kedden ötkor jön a Joint Task Force demója
[2006. augusztus 19. @ 13:10 - Berkenye]
Ismét megszerezte az exkluzív kiadási jogokat a GameSpot - ezúttal a Joint Task Force demójára. Így a hazai fejlesztésű modern valós idejű stratégiai játék pontosan jövő kedden délután öt órakor lát majd napvilágot, helyi idő szerint. Igyekszünk minél hamarabb átcibálni lokálba a stuffot. Thanks s0v1.
info: Gamestar
-
#31 Bahhh várom, nállunk valszeg ehhez lesz időzítve a következő LanParty :) -
#30 ez az a játék, amihez nem árt ha van 1 PhysX kártya. -
#29 Demó jővő héten jön!! -
#28 Jaaaaj, mi lesz itt szeptemberben :) -
#27 GOLD!!!!!
Szeptember közepén jön! -
#26 Joint Task Force (online exkluziv) -
#25 Asszongya hogy 15 új kép -
#24 Megnéztem én is nem lesz rossz game! -
#23 megnyugtat a végén lévő felhívás. -
#22 JOINT TASK FORCE E3 MÚVI!! -
#21 Azért csippantom, hogy a legnagyobb PC -s elfordulások, azaz a játékosok jelentős része tervezi az öreg PC -jét inkább arra használni amire való (munka) és vesznek konzolt.
Akkor nyomják még a 100k feletti kártyákat, ez a nevetséges. Meg az aki beleinvesztál ebbe.
(hithű PC -s mai napig, csak már kiégett) -
#20 AGEIA PhysX technológiát támogatni fogja eme game!! -
#19 Új képek -
#18 Preview
-
#17 32 új kép -
#16 INFÓK
Na csak lesz valami :D