A jövő gyalogos katonája: kézifegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az XM8-n kívül mi van még versenyben az amiknál, mert én másrol még nem hallottam és azt írtad "egyik esélyes"
2. A francia-belga PAPOP-ot direkt nem említetted? Az OICW projekt ugyan "döglõdik", de a PAPOP-al tudtommal haladnak rendesen.
Pánkromatikus Vészérzékelõ Napszemüveg.
Vész esetén teljesen elfeketedik, hogy a közelgõ események okozta traumától megóvja a viselõjét 😊
Utána jön a haditengerészet, felsziní és tenger alatti hadihajókra lebontva. Majd egy kétrészes meglepi (legalábbis remélem az lesz 😊).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
a löszerek gyártása óriási beruházást igényel nem csak a fegyveré
el lehet képzelni hogy pld a német hadsereg menyi löszert használ el évente csak kiképzési célokra ez esetben a régi jol bevált 5,56 os gyártosorokat ki lehetne dobni
(persze kis sarkitással)
csak hát egyesek hajlamosak elfelejtkezni arrol hogy nem csak a fegyveren mulik a lövés hanem a löszeren pld mig a .50 bmg löszer, van kis árrés a Barettbe valo és a M2-esbe valo között.. persze elöbinél némileg jobb anyagokat és minöség biztositást alkalmaznak
és mint lejebb Cifu áldasék a neve <#vigyor4>#vigyor4>
megjegyezte valoszinüleg drágább mint a hagyományos löszer
s persze sem a fegyver sem a löszer nem bizonyitott valós körülmények között..(persze ha nem rendszeresitik sehol akkor nem is fog) NATO is beleugathat fegyver lobbi, löszergyártó cégek..
jah majd el felejtettem politikusok
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
ÉlLYen az ismeretterLYesztés 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
én mondotam vaze!!!
Szerintem hadiallapot eseten erre a fajta toltenytipusra nehezebben allitottak volna at a dohanygyarat. Nem lattam meg nyolcszogletu cigit.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
F2000 Forever
A Future Warriort nézve lassan eljutunk a Star Wars Republic Commando szintre<#eplus2>#eplus2>
Az MP5k-n nincs válltámasz.
Szerintem az a G11K2 jó lett volna, nem értem miért nem terjed el. Elég kamu duma szerintem, hogy "nem akartak" egy újabb fajta lõszert.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
lézeres, mágneses gyûrûs, kulcsos, stb...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth