17
-
#17 mér kő egy gagyi SW-t ehhez hasonlítani -
#16 Umm ha nem tudnád a SW-nek nem csak a mostani varziója létezik, régebben már filmesítették... -
#15 Hát, el nem tudtam találni ki a mesélő, már mindenkire gondoltam.... :p -
#14 igen nagyon jo a film -
drow3 #13 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérésem, aki tud valamit a könyről, létszi irjon nekem egy mailt!!! [email protected]
Előre is kösz!!! -
#12 "Kössé má bele a betonba!!" Azta ez kuwa nagy szöveg!! -
nimfas #11 Mercedes VITO.... mint kocsi :-)
Tudom, hogy még nem ment moziban, én sem láttam, mindössze a 2 db trailert!!! Abból azért látszik, hogy nem olyan soft mint az ep 1 volt! -
Don Vito #10 nem tudom milyen mercedesről beszélsz, de én konkrétan a SW Episode III-ra gondoltam, mivel ezt írja a kolléga:
"Ilyenek az új Star Wars filmek is... első rész sux... a 2-3 már igen kemény :-) (de azért az Ep VI. a kedvencem!!)"
de a harmadik rész még le sem ment... na de mindegy
-
#9 Előbb nézd meg, mire válaszoltam, aztán jöhet a ripláj... -
nimfas #8 Kedves "vonalkód"
"A film nem gyerekmese, ha még nem jöttél volna rá! " ki mondta, hogy gyerekmese? Én a HP-re írtam, és annak az első része igen is gyerekes volt.
Don Vito (Alias Mercedes) :-P
Te figyelj má.... láttad a SW 3. rész 1-2 előzetesét? Szerintem nem, mert akkor belátnád, hogy nem olyan meseszerű lesz a film mint az ep1 volt.
Sandor the 4th....
szem-alakú lencse? Na és?!?! Lézerkard szerinted létezik? amúgy tök mindegy milyen alakú a lencse, ha jól van csiszolva összegyűjti a napfényt, és végülis ez volt a célja... kössé má bele a betonba :-P
További jó ércelődést kis bányászok.
Tisztelettel
Nimfas -
sandor4 #7 szerintem ez a film unalmas volt és nem érdemes megnézni
0 cselekmény, gagyi sztori(szem-alaku lencse...)
a könyv jobb volt... -
Don Vito #6 te figyelj má star warsból hol láttad te a harmadik részt? -
#5 A film nem gyerekmese, ha még nem jöttél volna rá! -
nimfas #4 nekem tetszett a film... noha semmit nem tudtam róla :-) Nem Carrey miatt ültem be rá.... az előzetesből láttam vagy 10 mp-et.
A Harry Potterből pl. az első rész nem is tetszik annyira... túl "gyerekes", ha lehet ilyet mondani egy gyerekkönyv-filmről :-) Bezzeg a 2-3 rész... az már döfi.
Ilyenek az új Star Wars filmek is... első rész sux... a 2-3 már igen kemény :-) (de azért az Ep VI. a kedvencem!!)
Összegezve... remélem, hogy folytatják a filmet, nem bántam meg, hogy beültem rá... (évente 1x megyek moziba, olyan ramaty filmeket csinálnak...)
Üdv. -
Commandante #3 Gótikus ripacskodás az egész. Ha a kiscsaj nem lenne benne, akkor nyugodt szívvel 100% xarnak minősíteném. Így csak 90%. Én már A Macskát sem értettem. Van olyan egészséges gyerek, aki az ilyenekre bukik? Szegények... -
#2 Csatlakozom az előttem szólóhoz -
#1 Szerintem nagyon jó ez a film!