Royal Gigolos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Euro Adrenaline-re kell felnéznie annak, aki télleg komolyan képviseli ennek a korcs mûfajnak a szülõatyját 😉 (akinek teccik a royal gigolos, annak amik itt vannak is tecceni fog, SZERINTEM)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
eleg nagy gaz lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, nemde ?
attól hogy feldolgozak valamit még nem baxák el az eredetit...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
vagy egy ember áll az összes ilyen project mögött?
és a satisfaction indította el ezt a hullámot?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
royal gigolos, global deejays, vinylshakerz és benny benassinak mi közük van egymáshoz? vagy csak lenyúlják egymástól a tipik, most menõ stílust? oderwas? <#confused>#confused>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
de online játék közben jó ilyen zenét hallgatni miközben gyepálod az ellent
<#violent>#violent> Ezt nekik!
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Lényeg,hogy nem szeretem a Rojál Dzsigoloszt...
inkább hallgassatok Ziggy X-et...Neki nincs egy gramm klippje sem,nem jön ki hetente új szám,és szerintem sokkal jobb,hallgathatóbb,színvonalasabb zenét csinál!
#29 VinylToy: <#eljen>#eljen> Pontosan errol van szo, az ilyen idoszakos vackok mind pocsék munka nem flémelni akarok, de ez itt a lenyeg. Ilyen grúv koverázs fele feldolgozas hullam termeke. 😊
Errol jut eszembe, miert kellett igy megszentsegteleniteni a poisont ? 😊
egyébként szvsz egész jó zenét nyomatnak (pl amikor itt volt az egyik tag pesten). a slágerszám(ok) csak arra kellett(ek) hogy megismerjék õket. okosan csinálják.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
__|__ ________(*)________
én nem azt mondom hogy szar csak nekem egynyári együttesenk tûnek dehát a mai válagban ... 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
torrent linket pls...😄
mostmár kíváncsi vagyok rá, bár nem ez az én mûfajom, de zeneileg nem vagyok beszûkült (RocKeR <<---)
slipknot jó úton halad az igazi hírnév felé, bár távol áll tõlem ez a "pervert" style..(maszkok huácsá. de sok tag hallgatja a suliban is, szal ígéretes)
ennyit errõl.
egyébként ez milyen mûfaj?
O-zone szintû, mint ahogy leírták elõttem vagy mi?😛