1544
-
#183 Gratula én is ma hajnal 2-ig zúztam reggel meg nem tetszett a 7órás ébresztő de már tudom a ma esti-éjszakai programot is -
KaTy #182 megverte a DMC3 -at :)
a hónap játéka -
#181 nah jelentem végig van vive jöhet nem soká a god mod de most inkább (FFX-2)jah a végén a harc iszonyat jó és mikor már azt hittem hogy vége hát tudott még meglepetést okozni a gém ez 1 mester mű -
Arghhh! Utojara amikor megvolt a FFX akkor akartam naon haza menni ma' :D -
KaTy #179 -
#178 de nem ám ithon pihenek és GOW-ozok -
KaTy #177 jogos!
sorry, befogom a pofámat. -
#176 Gyerekek ne mesejuk el a meset jo? Irjatok oda hogy Spiler vagy valami. -
REAL_CIÁN #175 "régen fogott meg játék a hangulatával ennyire"
Na jó, annyira nem régen, az MGS3 és GT4 is most volt/van. :)))
Akkor úgy mondom, hogy a kategóriáján belül... -
REAL_CIÁN #174 Ha valaki eladná az eredeti példányát, küldjön egy privátot! -
REAL_CIÁN #173 Ez a játék egy isten (God, hehe)! Még a DMC-t is übereli talán, régen fogott meg játék a hangulatával ennyire! -
KaTy #172 mi van itt senki nem dolgozik csak én?:) -
#171 szoval akkor lessz harc? na akkor megyek is éppen pausén állok -
KaTy #170 ja,Ő Ares azért küzdesz ,hogy megszerezd a Pandora's Box-ot ,amivel meg tudod ölni Ares-t -
#169 na most már megyek az olymposba de kicsit csalódottan számítottam rá, hogy a nagy oriással meg kell küzdenem akit athénsba lehetett látni de azért még reménykedek hogy lessz összecsapás mert hatalmas nagy oriás -
KaTy #168 na!:)
Örülök hogy bejött:)
erről beszélünk két hete:) -
KaTy #167 az :)
de én inkább a gyári verziót fogom használni. -
#166 igen most már nekem se tolt sehol kiirtam még egyszer és most már szupi nagyon -
Aspyrin #165 team dnl féle változatot találtam, remélem semmi gond nem lesz vele -
#164 -
#163 ugye-ugye mi megmondtuk :)) -
#162 Szerintem is királyság ez a játék! -
#161 tültött=töltött sorry -
#160 Nekem a Confusion verzió van meg semmit nem tültött sem a Pandora templomban sem a rings of pandoránál gyönyörűen megy. -
#159 Bocsanat a helyesirasrt de sietek jaccani de ezt le kellet irni :DDD -
#158 Most feloraja szolt nagyanyam hogy :
"Ja es jott a csomagod!"
mire en
"Igen? (probalva nem orditani) Es mikor jott?"
mire o
"Delutan de elfelejtettem szolni"
mire en
"Aha semmi baj (de mar a szomabmban voltam"
Ekkor leirnam a tortenteket :
Bementem a szobaba es valoban ott volt a csomag a szalitoceg szepseges emblemajaval. Kibontottam es hat ime ott van a draga. Leszedem a foliat de kozben arra gondoltam hogy lehet tulsagosan belelem magam ezert kicsit gyanakodtam. Elinditottam a gepet es beraktam. Megy a SCEA logo meg miegymas es ime a jatek menuje. Hat nem dobok hatast de mondom egy jatekot nem a fomenurol kell elitelni.
Jatek indul. Meghatoan kellemes az elso muvi. Majd kezodik a jatek. Mar nalam az a jopont hogy a kardok lancos felesegek es elveztem mar az elso harcot. Majd a kis hydra harc is elmeny volt de amikor szolt hogy O nyomjak leeset a pofam mekkora modulatok voltak. Megyek tovabb es mind olok es olok es nezem hogy mekkora egy jatek mire elrek amikor a hydra kitor a hajo alol... nos az a effekt es az a harc amikor a levegobe dobja szereplonket es ...es.... szal megyek tovabb es elerem a fo HYDRAT lassan. Nos azok az efektak az arbocon...
Egy szo mint szaz ez a jatek az egyik legjobb ami valaha keszult Ps2-re a hent kategoriaban. Minden elismeresem a SCEA-nak mert nagyot alakitottak.
Az tuti hogy bekerult a top 5-ben.
FFX
MGS
GOW
DC2
SC2 -
#157 nemtom, én nem nagyon bírom az ilyesmit, ezért abbahagytam 1 időre.
érdekelne, hogy tovább lehet nyomni a templom után, v. ien sz@r lesz? -
#156 valszeg hogy neked a genius féle rip van meg keresd a confusion félét az mükszik csak 1-2 helyen loadingol a pandorába de azt megy is tovább -
#155 de monjuk az érdekes hogy a pandora templomba is csak bizonyos heleyeken csinálja a hidnál mega the rings of pandora résznél máshol nem vettem észre -
#154 SZIASZTOk
NEKEM A PANDORA TEMPLOMNÁL MINDIG LEFAGY LEHET HOGY SZAR VERZIÓT TÖLTÖTTEM LE? VAN OLYAN AMI JÓL MÜXIK? ÉS HA VAN HONNAN TUDNÁM LESZEDNI? ELore is köszi a válaszokat -
#153 nekem is pont ott kezdte el a szarakodást, ami kicsit felb@szta az agyam... de ami érdekesebb, hogy mikor a haverhoz átvittem az ő 2hónapos PS2-én szinte akadás mentesen ment...szal kaka ez is, majd talán a PAL-ból lesz jobb. -
#152 Genius-féle verzió ha jól sejtem. használd a Confusion-félét! -
#151 hát jah eddig nem volt töltés nekem se de miota itt vagyok a pandora templomba igencsak elkezdett loadingolni(pont ott a hidon csinálta elöször) de tovább megy azota viszon elég sürün loading feliratot látok
ugy néz ki hogy a confusion se tökéletes -
KaTy #150 meg ahogy szétnyilik a homoktenger...bazz!!! iszonyat jól néz ki.
Felmászok a Titán hátára és ahogy mennék át a hosszú hidon a Pandora templomba ,bejön egy Loading(tényleg,észrevettétek hogy sosincs töltés? vérprofi) felirat ,és megáll a gáma mint a szög. -
#149 Na most mar legalabb en is tudom:) -
#148 igen most engedett be a két madárka a nagy kapun(valami templom féleségbe a nagy oriás hátán)
na itt viszont tátva maratt 1 idöre szám gyönyörűen van meg csinálva
foleg az teccet naon ahogy nök énekelnek a sivatagba és menni kell a hang után
meg az átveztő videok is gyönyörüek
-
#147 dual layer (két rétegű dvd), de már van belőle sima is (egy rétegű) -
winnie #146 "Megjelent warezon a game! Ezután jöjjön a rossz hír: DL-változat. "
mit jelent az, hogy DL-változat? -
KaTy #145 ez után jön a sivatag...állat! -
KaTy #144 király!