1544
-
caps lock #1544 Undorítóan nehéz ez a játék - God of War 2 - nem a harc, hanem az úgynevezett logikai részek. Teljesen logikátlanok és nem maguktól értetődőek hogy mit kell csinálni. Videós segítség nélkül képtelenség vele játszani. A Portal játékokat is végigjátszottam bármi segítség nélkül mert ott volt egy átlátható rendszer, de itt pusztán a szerencsére van bízva hogy rájössz-e a dolog nyitjára. Végig fogom játszani de már alig várom hogy töröljem a gépemről... -
#1543 -
mikiking #1542 Sziasztok. God of War 3,amikor mennék le Hephaestoshoz,kifagy egyszeruen..néztem végig játszást,és egy lyukba kéne bemenni,de nekem elhomalyosodik a kép és meghalok ennyi. Valaki találkozott már vele ?? Mit lehetne tenni ? -
#1541 Nyírd ki az összes zombit előbb, bár gondolom az megvolt. Utána menj közel a fához és ki kéne írnia, hogy milyen gombot nyomj.
Ha jól emlékszem R1, aztán a kört kell veszettül nyomkodni, mint az ajtóknál is. De ez szinte minden részben változott így sajnos nem emlékszem a 3ban mivan.:) -
#1540 Üdv!
Én a god og war 3-at játszom és mikor az elején a kő vmin vagyok fel kell emelni a fát! Azt mien kombinációval csináljam meg! Ez még csak a legeleje a játéknak! -
Blackeagle13 #1539 a kinect működik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerősítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n. 1221
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563 -
#1538 Senki nem tudja mi lehet a gond? -
Blackeagle13 #1537 jpcsp psp emulator pcre
god f war ghost of sparta
topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2 -
#1536 Természetesen eredeti! Platinum -
rumkola #1535 Gyári lemez vagy warez? Ha warez akkor keress másikat. -
#1534 Sziasztok!
Megszereztem újra a God of War-t, és előjött a szokásos probléma, ami nagyon sokakkal előfordult: Nem lehet menteni, vagy ha sikerül, akkor játék közbe végtelen Loadingot ír, ha ujraindítod, persze nem fogja betölteni.
Egyszer sikerült ismét a kritikus ponthoz elvinni, a játék elején amikor kinyírjuk a nagy vizi szörnyet, és két nő ágyából kell kimásznunk, ki a hajóból. Az ott lévő mentési pont nem működik, ki se ír semmit, háttérbe a GOW jel villog és kész. Ha nem mentem el, nem tudok kimenni a hajóból, mert semmi nem történik! Villog egyet a kép, és nem mászik ki.
Régen is megvolt a program, akkor nemvolt semmi baj! A lemezzel sincs semmi gond, pár hajszálkarc az biztos nem befolyásolja. Slimem van, minden más működik rendesen. Külföldi fórumokon olvastam erről, de nem tudtam értelmes megoldást taláni. Valakinek valami tipp? -
aresz96 #1533 megcsináltam kivittem a játékot 100%-ra -
aresz96 #1532 a gow 2 be a challenge of the titan-ba megszerzett bonusz pontokat mire lehet elhasználni vagy csak ugy disznek van?:D -
#1531 kihagytal egy kerdojelet :O -
aresz96 #1530 Tudja valaki hogy mi az , arena of the fates ?????? -
aresz96 #1529 Nemigen mert ,kinyirtam. -
#1528 Mert SZAAAAR vagy. -
aresz96 #1527 Ilyen már nincs nem birom kinyirni theseust az istállómestert titan modba -
vzoli33 #1526 köszönöm a videot!!! -
#1525 video nem mutatja? -
vzoli33 #1524 sziasztok.segitségre van szükségem.
a god of war 2-t játszom.de már 2 hete állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike. -
#1523 Pedig nincs. Megnyitható extrák vannak, de ahhoz tenned is kell, nem csak egyszerűen kóddal hozod elő őket -
aresz96 #1522 pedig én találáltam a neten hozzá
de szerintem nem jó -
#1521 nincs hozzá -
aresz96 #1520 valaki tud kódokat a god of warhoz???? -
#1519 Bazd a földhöz a kontrollert, addig mig nem zörög és jó lesz. -
vzoli33 #1518 sziasztok.segitségre van szükségem.
a god of war 2-t játszom.de 2 napja állok egyhelyben.mert amikor a fönixet feltámasztom,jön a krák(a polipszerü)és levágtam az egyik karját,a másikat felugorva kell ütni és amikor a kör megjelenik hiába nyomom meg,nyomva tartom nem kapja el.van esetleg valami trükkje?álljak balra?vagy szemböl kell?vagy???
légyszi valaki segitsen.
köszike. -
Rinike #1517 Neki igen -
vlalla #1516 AVE.Valakinek sikerült már végtolni 5 óra alatt? (ps3 trophy) -
#1515 de az még nem jutott eszedbe h netalántán megnyomkodod a négyzetet, 3 szöget, és akk mi lesz?? kézikönyv nincs? -
Tekken 6 #1514 jön új GOW psp-re jeeeeeeee -
#1513 Velem is előfordult, nem tudtam mi az az L3,R3, azt hittem sokáig h az L1+L2 és R1+R2 az de tévedtem 8) -
#1512 Nem ertem az ilyen tipikus szanalmas, melyik gombbal kell futni meg lemerulni kerdeseket, probald ki es rajossz.
-
rocky90i #1511 Látom, téged is bõven megáldottak szókincssel és kulturával is. Ha értelmeset nem tudsz szólni, tartsd meg a mondanivalódat magadnak, vagy csak simán dugd fel a seggedbe.
Amugy megoldódott. -
#1510 Bazd foldhoz a kontrollert és azzal. -
rocky90i #1509 Hello!
Tudna valaki segitetni?Melyik gombbal tudok lemerulni a viz alá?
Elõre is köszönöm. -
#1508 KÖSZI. -
#1507 Jobb karral -
#1506 Halljátok, gurulni hogy kell? Kézikönyv sem irja. :(( -
#1505 Regen toltam mar, nem ugrott be:)