Magyar Hip-Hop/Rap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
ez a 202. üzenet 😛
amugy szerinem www.rapnet.hu vagy valami ilyen oldalrol lehet leszedni..vagy a Testament rec. honlapjárol..
igényes kis mûsor..és az interneten keresztül is lehet hallgatni+le is lehet szedni(igaz én Kecskeméten lakok de letöltve szoktam inkább hallgatni)
amugy én 13 évesen még nem csinálok zenét 😊))
bár engem inkább a DJ cuccos érdekel,csak az tul drága
naaztán nm párbajozunk az sgn... nm csatatér: )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nem kell kecskemét mellett lakni, azért van ez az internetnek nevezett valami hogy segítsen szegény júzeren. Tehát itt lehet hallgatni a rádiót on-line. Fanka mûsora keddenként van este 10tõl éjfélig.
Jó szórakozást!
szerintem jó a Mentha EP...eddig a címadó dalt hallottam csak,de az nagyon teccik!szerintem ez kicsit elvontabb mint a Hõsök,szóval a Mentha a saját gondoltatit irta le..a Hõsökben csak verze-kez rap-elt itt meg egész számokat!
+nem biztos hogy olyan alapokat szueret mint a Hõsök többi tagja,szal lehetséges,hogy zeneileg is más lesz...de nagyon jó az biztos!meglehet rendelni a cd-t van rajta 10 szám(remixek meg uj számok)+képek+az áldozat klippje+a klipp forgatásának werk-filmje...szal elég ütõs...és még olcsó is!
amugy szedd le errõl az oldalrol (ha regisztráltál) a média menübpotbol a saláta archivok közül a Mentha-s salátát...+ volt vebéd Revolution az idei beatbox bajnok+sub bass monster...+ ha közel laksz akkor agong rádion tudod hallgatni..
és névrõl ismerem õket de zenéjüket nem nagyon szoktam hallgatni...inább csak TM-t
mért milyen szted a Mentha EP??? érdemes meghalgatnom!!!! kb. olyan lehet mint a hõsök , nem???
jah király az oldal amit megadtál!!!!
TM-et v. CopyCon-t ismered?????
egy jó kis oldal (lehet vlaki magát a mûsort is ismeri ,de ha nem akkor letöltheti a média mezüpontban. (a Saláta egy rádiómûsor ami kedden esténként 22.00-tól hallható és sokszor vannak vendégek)
nézzétek za oldalt és élvezkedjetek <#eljen>#eljen><#awink>#awink><#szeret>#szeret><#wave>#wave>
teccik???
jah ez a 4 szám már kurva régi ugyhogy nem oan yo de majd ha lesz másik azt is kilinkelem
copycon meg nem tom majd keresek vlamait neked!!!!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
téma: hallotta valaki TM - Földi Pokol és CoyCon - Raggazin címû albumokat?
Vélemények???!!!!!
ez a vivás cucc meg sztem nagyon kannás lesz...
A Viva tehetségkutató varsenyt csinál freestyle kategóriában. Mit gondoltok errõl?
Jó 5let így keresni a tehetségeket, vagy aki jól tolja akkak nem egy ilyenre van szüksége az induláshoz? Nemtom. Szerintem mind2 valahol benne van a pakliban. Amúgy nm vágjátok hogy hol lesznek a pesti fordulók? Ha jól emléxem lesz 4-5 adás a "fõvárosban".
Írjatok!
Amúgy jóccakát