Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teg áááááááááá tag

egy Testament R.E.C. -es teg!!!! nemsokára lesz meg az 1. lemeze!!! én hallottam már tõle pár számot, kurva jó!!!!!!

Maco13
Nekem tetszik Majka zenéi

bld
kijaza szpályn?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

rapnetrõl nemlehet és a testament honlap az meg nem tom hogy mi!!! egysze még tudtam de má nem!!!!! és a keresõben se tok rátalálni, de valaki megmondaná nagyon megköszönném!!!!!

Tmacy
lol..grat 😊
ez a 202. üzenet 😛
amugy szerinem www.rapnet.hu vagy valami ilyen oldalrol lehet leszedni..vagy a Testament rec. honlapjárol..

<#taps>

sabodave
Ez a 200. üzenet

gondoltam!!! ez nem a 8mérfõld :-)

megvan valakinek Spine albuma, mer a dc-n nincs meg senkinek és nagyon kéne!!!!!

sabodave
Ja jó én máshogy értettem
de most már vágom

Tmacy
Szerintem is jó a Saláta 😊
igényes kis mûsor..és az interneten keresztül is lehet hallgatni+le is lehet szedni(igaz én Kecskeméten lakok de letöltve szoktam inkább hallgatni)
amugy én 13 évesen még nem csinálok zenét 😊))
bár engem inkább a DJ cuccos érdekel,csak az tul drága

nem párbajozni akarok csak hogy az osztálytársadról irtál akit utálsz olyan mint a párbaj ugymond vissazvágsz neki

bld
mp3ba nm szoktad lementeni?
naaztán nm párbajozunk az sgn... nm csatatér: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

sabodave
vagy itt?

sabodave
mikor hol?

phárbaj???!!!! :-)

sabodave
az elsõ szövegemet egy hülye osztálytársamról írtam aki mindíg beszólt nekem és én ezzel a szöveggel vágtam vissza neki<#eljen><#wave>

sabodave
csinálok hozzá zenét is

sabodave
jaja erre

szöveget irsz és elnyomod vagy mire gondolsz???? kira, én is szoktam!!!!

sabodave
Valaki szokott hip-hop rap-et nyomatni? mert én szoktam

Maco13
Télleg zsír a saláta, kurva jók a mûsorok!!4

Nem kell kecskemét mellett lakni, azért van ez az internetnek nevezett valami hogy segítsen szegény júzeren. Tehát itt lehet hallgatni a rádiót on-line. Fanka mûsora keddenként van este 10tõl éjfélig.
Jó szórakozást!
jah a saláta az kira!!!!! én csak a honlapról tom letölteni mer nem lakok közel kecskeméthez, 1általán!!!!! letöltöm a menthát is!!!!! OK

www.ghettoboyz.tk
Tmacy
Písz!
szerintem jó a Mentha EP...eddig a címadó dalt hallottam csak,de az nagyon teccik!szerintem ez kicsit elvontabb mint a Hõsök,szóval a Mentha a saját gondoltatit irta le..a Hõsökben csak verze-kez rap-elt itt meg egész számokat!
+nem biztos hogy olyan alapokat szueret mint a Hõsök többi tagja,szal lehetséges,hogy zeneileg is más lesz...de nagyon jó az biztos!meglehet rendelni a cd-t van rajta 10 szám(remixek meg uj számok)+képek+az áldozat klippje+a klipp forgatásának werk-filmje...szal elég ütõs...és még olcsó is!
amugy szedd le errõl az oldalrol (ha regisztráltál) a média menübpotbol a saláta archivok közül a Mentha-s salátát...+ volt vebéd Revolution az idei beatbox bajnok+sub bass monster...+ ha közel laksz akkor agong rádion tudod hallgatni..
és névrõl ismerem õket de zenéjüket nem nagyon szoktam hallgatni...inább csak TM-t

peace!!!!
mért milyen szted a Mentha EP??? érdemes meghalgatnom!!!! kb. olyan lehet mint a hõsök , nem???
jah király az oldal amit megadtál!!!!
TM-et v. CopyCon-t ismered?????

Tmacy
www.salatamagazin.com
egy jó kis oldal (lehet vlaki magát a mûsort is ismeri ,de ha nem akkor letöltheti a média mezüpontban. (a Saláta egy rádiómûsor ami kedden esténként 22.00-tól hallható és sokszor vannak vendégek)
nézzétek za oldalt és élvezkedjetek <#eljen><#awink><#szeret><#wave>

Tmacy
uhh..kicsit régen irtam(el volt romolva)
mi a helyzet?
vélemény a Mentha EP-rõl?

SIKERÛLT??????????? leszedni????
teccik???

a dátum melletti kis ikonra kattints rá!!!!!!! akkor elkezdi leszedni, nem quick time-ba!!!!!

bld
vmi bõvítmény akar leszedni (kviktájmot ami vna is a gépmen) de nm mûxik...

jahh kattints rá arra a www.copycon.laza.hu -s kis figurára ott font középen és akkor bejön hogy videók, mp3....

izzzééé nahhh!!! CopyCon

jah ez a 4 szám már kurva régi ugyhogy nem oan yo de majd ha lesz másik azt is kilinkelem

háááát... a Tm egyik száma innen:TM - Uralkodó Gonosz
copycon meg nem tom majd keresek vlamait neked!!!!!

bld
honnan szedhetõ le én még nm hallottam de ha jó érdekelne

_Atti_
16 és asszem 5-6 éve..elõtte nem is nagyon izgatott ugy általába véve a zene😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

naon kihalt ez a topic!!!!
téma: hallotta valaki TM - Földi Pokol és CoyCon - Raggazin címû albumokat?
Vélemények???!!!!!

bld
sztem az 5let nm rossz de jobb lenne ha lennének partyk média nélkül és az ott befolyt lóvékat dobnák szét... ha már underground a dolog
ez a vivás cucc meg sztem nagyon kannás lesz...

Maco13
Lehet fel kéne dobni valami témát? <#fejvakaras>

A Viva tehetségkutató varsenyt csinál freestyle kategóriában. Mit gondoltok errõl?
Jó 5let így keresni a tehetségeket, vagy aki jól tolja akkak nem egy ilyenre van szüksége az induláshoz? Nemtom. Szerintem mind2 valahol benne van a pakliban. Amúgy nm vágjátok hogy hol lesznek a pesti fordulók? Ha jól emléxem lesz 4-5 adás a "fõvárosban".

Írjatok!

Amúgy jóccakát
bld
fák jú!

Maco13
az nem sok...<#nemtudom>
semmi
Maco13
hát nem? 😊)
bld
hát igen😊)

Maco13
Amúgy 19 vagyok és a hip-hopot birom mióta van fülem. Megvan az összes Rapülök meg Hiphop Boyz album eredetiben 😊)(sajna akkor még csak kazetta volt)
Maco13
La Quliniqe,NTM, illetve Saian a francia oldalon. Az amerikai szekcióból nekem leginkább a régebbi durvák adják(Snoop, Dre, 2Pac, Xzibit, Eminem - Marshall Mathers). Magyar underground : Gõzy, Fanka, Akkezdet Phiai. És a legkeményebb, ha valakinek nem túl gusztustalan a nyelv : Parazitii(román<#hawaii> "rap")
bld
most nézeggetem annyira sokféle van még magyarból is h nm szívesen gépelném be

sabodave
hát én szinte minden külföldit meghallgatok de fõleg amerikait.