Magyar Hip-Hop/Rap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szekszárd ahol a szex hard) ezt nemtudtam kihagyni!!!! 😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
áááááááááááhhhh kurva nagy party volt szekszárdon!!!! Connections, McGõz, Fankadeli, Zûrös kelet, SixTwele!!!!!!! gecinagy volt.........
HÕSÖK, MC GÕZ, FANKADELI KEGYETLEN JÓK VOLTAK!!!<#worship>#worship>
WuTang QRVA NAGY PARTYt CSINÁLT!!!<#worship>#worship>
AKI OTT VOLT AZ TUDJA AKI NEM AZ SZOPTA!!!<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf3>#mf3>
ott is lesz elvileg Mc Gõz mert a vivahip-ben bemondták hogy 11. este sportsziget mcgõz utána mag bemondták hogy 11.én este szekszárdi buli Mc gõz!!! akkor most miva:?????
ITT BÕVEBB INFÓ
JÓ HIP-HOP LESZ
MINDENKI AKI TUD AZ JÖJJÖN!!!
JEGY:
elõvételben: 1700Ft
helyszínen: 1990Ft
este 6-tól a b63-ban
van itt valaki aki jön vagy tud valamit errõl a 11.-i Microphon Próba party-ról Szekszárdon:?????!!!! me nekem azt osztották hogy nemlesz Deego meg Tibbah???!!!!
leeht be kéne írni vmi fórumba a viván: )
lol
akkor dúrva party volt: ))
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nesze itt van stuff róla
Amúgy pénteken volt egy mûszakis koliban (a villanykariban hehe). Nagyon adta, spanoltam Gõzzel+Artoscsabival+MC DC-vel+Qka MC-vel. Szétestem teljesen. Amúgy a végén volt egy közös freestyle és felvitték Gerit is de nem annyira volt képben. Ez tuti nem lesz benne az adásban<#idiota>#idiota>
pedig õ jófijú: ))
oszt hun volt ez a frísztályl?mikó?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
meg nemtudom,hogy tehetséges indulók voltak-e...
gratulálok..majd lehet belekukkantok a viva hip-ba hogy megnézzelek TÉGED! 😊
ugyanez pirosban<#idiota>#idiota>\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
amugy rolam is lehet ha akarsz ,de menj fel a pooni-ra és ott tuti találsz..
amugy a LoppTroop az angolul énekel nem?? mer ezek finnül..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
mert ha igen légyszi ajánljatok valamit!!
én az Elastinen-t és a Finnteligens-t hallgattam de nagyon bejön 😊)
Neo Tones : Szõke Nõ
album : Mi vagyunk
amúgy miért a hiphop/rap topikba írtad????köze nincs hozzá
amúgy nekm van pár ludditák mp3am de nm ismerõs... leeht h csak ritkán hallgatom..
(bár nm az volt a kérdés h ki nm tudja de együttérzésbõl..)