Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheke
de gondolom a legtöbb szekszárdon mert ott szoktak lenni

Le Parkour

Sheke
télleg sok lesz?

Le Parkour

na gyere!!!! most nyáron kurva sok ilyen rap party lesz!!!!
(szekszárd ahol a szex hard) ezt nemtudtam kihagyni!!!! 😄

bld
sexárdra el kéne már menni eccer nálunk(debrecen) max rh vna de az meg nm ér annyit nekm...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

sabodave
Na az is kir party lehetett

aki nemvolt az se szopta!!!
áááááááááááhhhh kurva nagy party volt szekszárdon!!!! Connections, McGõz, Fankadeli, Zûrös kelet, SixTwele!!!!!!! gecinagy volt.........

sabodave
jaja

Most van Sport Sziget? <#rolleyes><#nyes>

sabodave
KURVA JÓ VOLT A SPORTSZIGET TEGNAP!!!
HÕSÖK, MC GÕZ, FANKADELI KEGYETLEN JÓK VOLTAK!!!<#worship>
WuTang QRVA NAGY PARTYt CSINÁLT!!!<#worship>
AKI OTT VOLT AZ TUDJA AKI NEM AZ SZOPTA!!!<#mf1><#mf2><#mf3>

sabodave
de minden le van írva az oldalon

sabodave
hát lesz mc gõz

ezzel a sportszigettel kapcsolatban lenne 1 kérdésem!!!!
ott is lesz elvileg Mc Gõz mert a vivahip-ben bemondták hogy 11. este sportsziget mcgõz utána mag bemondták hogy 11.én este szekszárdi buli Mc gõz!!! akkor most miva:?????

sabodave
valaki jön sportszigetre??? mert ÉN igen!!!
ITT BÕVEBB INFÓ
JÓ HIP-HOP LESZ
MINDENKI AKI TUD AZ JÖJJÖN!!!
JEGY:
elõvételben: 1700Ft
helyszínen: 1990Ft

sabodave
Hallottátok holnap AC lemez bemutató a 2005 09 09-én mgjelenõ albumot mutatják be lehet a dalokra szavazni és aki elmegy az kap 1 maxi cd-t
este 6-tól a b63-ban

izé!!!
van itt valaki aki jön vagy tud valamit errõl a 11.-i Microphon Próba party-ról Szekszárdon:?????!!!! me nekem azt osztották hogy nemlesz Deego meg Tibbah???!!!!

bld
höhhööh rámón volt: )
leeht be kéne írni vmi fórumba a viván: )
lol
akkor dúrva party volt: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
Geri a Viva Hip mûsorvezetõje
nesze itt van stuff róla
sabodave
Lehet hogy buta vagyok de ki az a geri???
mert nem vágom

Maco13
Az lehet h jófijú de nagyon kevés szeme volt amikor nem vette a kamera : DDD
Amúgy pénteken volt egy mûszakis koliban (a villanykariban hehe). Nagyon adta, spanoltam Gõzzel+Artoscsabival+MC DC-vel+Qka MC-vel. Szétestem teljesen. Amúgy a végén volt egy közös freestyle és felvitték Gerit is de nem annyira volt képben. Ez tuti nem lesz benne az adásban<#idiota>
bld
geri??
pedig õ jófijú: ))
oszt hun volt ez a frísztályl?mikó?

Maco13
nem sajnos nincs tunerem. De ha valaki feltenné azt megköszönném. Amúgy Geri úgy be volt tépve mint a szemét 😄D
sabodave
nem tudnád felvenni az adást és feltenni a netre?

_Atti_
én csak abban reménykedem hogy nem marad el a köv sabotage miskolcon a sok phöts miatt akik szétbaszták a környéken az autókat..legalábbis ilyen rémhirek terjednek :\

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tmacy
Lehet ,hogy jó volt de én még fiatal vagyok hozzá 😛
meg nemtudom,hogy tehetséges indulók voltak-e...
gratulálok..majd lehet belekukkantok a viva hip-ba hogy megnézzelek TÉGED! 😊

Maco13
Freestyle Battle kurva nagy volt!! Rég voltam ilyen jó partyn! Lehet szerdán benne leszek a Viva Hip-ben! Qkának meg Gerinek teccett a pólóm: ugyanez pirosban<#idiota>
Tmacy
jah...ebben van valami!

bld
a looptroop tudtommal svédül és angolul is (legalábis én úgy vettem észre<#hehe>)

Tmacy
énis a finnteligens-t ismerem..de van az Elastinen(a finnteligens egyik tagja) õ elég jól nyomja..
amugy rolam is lehet ha akarsz ,de menj fel a pooni-ra és ott tuti találsz..
amugy a LoppTroop az angolul énekel nem?? mer ezek finnül..

_Atti_
Looptroop megtetszett nagyon, a finteligents annyira nem jön be,bár még nem sokat szedtem le

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bld
svéd/=finn: ) kokoskabácsi: )

Maco13
öö...svéd?
bld
ja ja ez engem is érdekelne télleg a finnekre nm is gondoltam: ) pedig anank idején (és még most is) hip hopban ott van/volt a szeren (pl bomfunk..)

uuuu!!!!!!!!! olyat még nem hallottam !!!! van dc+++ od vagy honnan tudom leszedni!!! tõled vagy akárhonnan???

Tmacy
ti ismertek finn hip-hop csapatokat?
mert ha igen légyszi ajánljatok valamit!!
én az Elastinen-t és a Finnteligens-t hallgattam de nagyon bejön 😊)

pfuj

Maco13
magvan a szám de nem örülök h ilyet hallgacc. most hallottam a viván. tehát a szám :
Neo Tones : Szõke Nõ

album : Mi vagyunk

amúgy miért a hiphop/rap topikba írtad????köze nincs hozzá
Maco13
Maco13
Hallgass bele a zenéjükbe, elég eredetiek.

amúgy semmi progmat oda a fanatikok járnak
Tmacy
énm csak a nevüket ismerem..sajnos
még sokat kell mûvelõdnöm...

sabodave
nekem 1 full albumom van meghallgattam eddig 2x

bld
progmat ilyen egyenlettel....😊
amúgy nekm van pár ludditák mp3am de nm ismerõs... leeht h csak ritkán hallgatom..

sabodave
Ludditák az biztos

Maco13
hmm... talán Ludditák. <#fejvakaras>

bld = szpemmer <#banplz>
😞
köszi legalább tudom h figyelnek rám😊😊)
bld
lövésem sincs
(bár nm az volt a kérdés h ki nm tudja de együttérzésbõl..)

igen az vagyok egy szõkenõ nekem az is elég...." ennek a számnak mi a címe???? nem tudja vki?
sabodave
majka zenéjében mi a durvitos? mert sztem semmi. csak próbál az lenni de sztem jobb lenne ha saját számokat írna és nem ilyen kitalált szövegeket nyomatna<#vigyor1><#vigyor5>

Tmacy
jah..elég durvitos zenéket nyomnak!
amugy h jön ide majka zenéje??

Maco13
Tetstament Rec forum a hiphop.hu-n. ott kérdezz, ott vannak a srácok