Bajban a Tomb Raider: csúszások az Eidosnál

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, nem ártana hasraesni. :)

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Ja, azért tudom hiogy szar. A TR már asz 1. rész óta, a hitman meg gyenge gta klón.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Hagyjad, király csávó, nem látod a konfigját?
Hitman 1-2 kíváló játék, új stílust teremtett érdekes kerettörténettel. Ha az ember ráérzett az ízére fel tudja pumpálni az adrenalint az egekig. A 3 kicsit kilóg, de élvezhetõ, és jó volt újra játszani az 1. rész misszióit. TR-ért sosem rajongtam, Hitman 4-et viszont nagyon várom.
NEOreg3
Tomb Raidert el fogják cseszni (szokás szerint), Hitman 4 jóra fog sikerülni, 25 to life-ról még nem is hallottam:P

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Killgore
Tomb is jó, a Hitman is jó. Játszottál te egyáltalán velük, mielõtt szarozol? :DD

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Hát ezeket a szarokat eddig se hiányolta senki...

Mondjuk ezze nem sok esély van, de MO gazdasági álapota egyenesen siralmas.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Pl: Amerika?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Miért, egy ország is lazán teljesen tönkremehet...
Skynet
Hát....a tombraider agyonuntig ismételgetése és egyreszarabbítása + a hitman 3. részének is szintén 1-2höz képest erõsen szarabbítása nem sok pénzt visz egy cégnek...:)
nemcsakfeel
Egy ekkora cég hogy mehet tönkre ? <#zavart2>

*hihi ** *

← ElőzőOldal 2 / 2