Microsoft hibajavítás - elsőbbség az amerikai kormánynak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az amcsi kormány meg mért a javításokból tudná meg hogy hol vannak a winben a biztosnági rések? Mi is sokkal hamarabb tudunk róla, és az összeesküvés elméletekrõl még nem beszéltünk (beépített backdoorok)
Y
a legfontosabb információkat persze nyilván erõsen titkosítják; de azért ez még így is jókora segítség a hírszerzésnek: a nem-titkosított információkból is össze lehet rakni csomó mindent...
Asszem itt az ideje, hogy követve Kína és a Red Flag disztrib. példáját, az európai kormányszervek és nagyvállalatok is átálljanak a Linuxra.
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Dr. Debreceni László egyetemi tanár
Nem is azt mondta hogy adják ingyen a Windowst!<#idiota>#idiota>
Az viszont elvárható hogy ha valamiért fizet az ember (és nem is keveset) és tartozik hozzá support akkor azt meg is kapja, és ne 30 nap múlva!!!
A cikkel kapcs az érdekelne, hogy M$ önként és dalolva ment bele, esetleg õ ajánlotta, vagy US Gov beszólt.
Dr. Debreceni László egyetemi tanár
Valszeg az lesz a jövõ, hogy windowshoz gépet nem fogok netre tenni, arra ott lesz a Linuxos vagy BSDs, a windowsos gépen meg dolgozom. Persze egyre több program igényli a netes aktiválást, nem is megy net nélkül, röhej.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Másrészt, ha nincs készen (gyanítom ez a valószínûbb), akkor biztos, hogy a hadseregben kell ezt beta-tesztelni? 😊). Még szerencse, hogy a létfontosságú dolgokon nem MS futtatnak, de akkoris milyen gáz lesz már, hogy "bocsi, most nem tudod elküldeni kérvényedet vagy ultimátumodat államunknak, mert épp behalt a levelezõrendszerünkön a teszt. Kérem keresse fel legközelebbi NATO konzulensét!"
Aminek ebben az egészben értelme van, az az, hogy az update max 7 percen belül elérjen minden egyes gépre. (Már amennyiben az illetõ patch tényleg véd. A mai worm-ok ennél lassabb terjedésûek.) A SkyNet-nek nem kellett ennyi 😄. Na, majd meglátjuk.
És akkor õk mondják ,hogy támogatásuk jobb mint a linuxnak. 30 nap alatt 1000 patch lejön a kernelhez ,ha szükséges.
én általában védeni szoktam az M$-t az indokolatlan szapulással szemben, de ez nagyon durva
minek nekik 30 nap, hogy egy kis szar pöcst leteszteljenek???
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Ha 30 nappal elõbb megkaphatják a kormányszervek, akkor mi a f*szt ül rajta a MS annyit? Mert az fel sem merül bennem, hogy nem tesztelt javításokat ad át nekik a MS.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."