Egyetlen személyazonosító kártya minden célra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megoldás baromi egyszerû : Automatából felvesz KP, boltban fizet KP.
Én így csinálom. Nem mintha üldözési mániám lenne, de nekem valahogy kényelmesebbnek tûnik a KP-s fizetés, és ráadásul így idõben látom, hogy mennyit költök.
10 év, és már rabszolga lesz minden fogyasztó...
1984, Brasil rulez.. 😞 😞 😞
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ne keverd a kettõt
Persze, attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem akarnak elkapni...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha ismernék a döntéshozók, állampolgárok az ilyen kártyák mûködését, talán nem lenne ilyen mesterségesen keltett félelem.
Ha valaki meg akarja szerezni az adataidat, akkor nem kell neki a SZAZ, TAJ szám meg ilyesmi, mert maximum nem egy kulccsal fog rákeresni a nyilvántartásokban, hanem a neveddel, születési idõ, stb adatokkal.
A másik nagyon fontos tévhitt, hogy az adatokat nem a kártyán kell tárolni, ott csak bizonyos azonosítókat, amelyek segítségével el lehet érni a megfelelõ nyilvántartásokban az adatokat.
A lényeg a hozzáférés szabályozásában van. Hiába ülsz le egy UNIX elé, attól még nem fogod megismerni az állományok tartalmát, ha nincs rá jogosultságod.
Érdekes módon a Németek valamiért nem félnek tõle, ha ilyen ütemben vezetik be, talán azért mert ott régebben van már demokrácia...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Y