Lélegzetelállító az Unreal 3.0-s motorja

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, meg a domboldalból valahogy hiányolom azokat a sokmilliós poligonokat, mert a képen kb. quake2 szinvonalúak...

nem kell ahhoz 2 millió poligon hogy beszarj egy ellentõl. A System Shock2-ben kellõképpen be lehetett fosni a néhány háromszögbõl álló zombiktõl meg a visítozó majmoktól.

az uj engine-el keszult jatekok valoszinu, hogy eloszor az uj generacios konzolokon fognak bemutatkozni.(PlayStation3, X2) Ezeknek a gepeknek boven eleg lesz az erejuk ilyen grafikai megjelenitesre. A Microsof is nagyot akar mutatni az ev vegen megjeleno uj generacios konzolal, nem is beszelve a jovo evben megjeleno Cell re epulo PS3-ra ami bizonyara technikai csoda lesz!
12346
legalább most már kiderült, hogy 64 bites proc meg mit tom én mi kell majd hozzá. mer ezek a képek amikor megjelentek anno, még véletlenül se volt szó 64 bites procikról. talán max akkor jövögettek hírek az fx karikról.
csak pislogtam, hogy mi ez:)

videot honnan tudom letölteni?

remélem, hogy a 947-esek még kompatibilisek lesznek vele. Nem veszek most gépet, mert egyátalán enm érdemes...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

sweech
nincs olyan kaliberû gép :D

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy 64-bit-kompatibilis is lesz, s azon bizony jobban fog futni a kicsike...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

asysoft
Másrészt ott van a cikkben, hogy "talán 2006 elején", tehát 2006 karácsonyára talán itt lesz;)

/*WTF?!*/

asysoft
6800 ultra volt:) Amúgy addig még optimalizálhatnak, a mai középkategóriás kártyák pedig (pl 6600, X700) bõven verik a R9800pro-t...

/*WTF?!*/

NEOreg3
2006 elejére max 9800pro-m lesz, és a demo 6900 (vagy 800, mind1 az akkori legújabb) ultran is mediumban többször kifagyott, szal én semmi jóra nem számítok
büntetés a köbön

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mozikban már próbálkoztak ezzel a szagos dologgal, de nem nagyon jött be.
nekem az elsõ dolgom lenne kikapcsolni, nehogy a szomszéd átjöjjön, hogy már megint azzal a büdös játékkal játszom, nem tud tõle aludni...<#mf1>

btw, az ember 3-4perc alatt bármilyen szagot mekszokik és utána már fel sem tûnik neki.
uu
mikor lesz ebbol is divat?
milyen jo lesz doom 4 ezni szagkartyaval, milyen szaga lehet egy pinky demonnak?
vagy silent hillezni?
pfff de rossz

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Ez nem is vicces, olyat már egy ideje csinálnak, bár "csak" 40 féle szagot tud, és az elmúlt 1,5-2 évben nem haraptak rá a fejlesztõk. :)

"De tudjátok mi lesz ajd durva? Amikor eljutnak odáig, hogy ilyen szörnyek rohangálnak a képernyõnkön netes játék közben, és amit mondasz a mikrofonodba, azt mondja a másik gépen a Te szörnyed elváltoztatott hangon, ahogy az a szörny beszél, persze megfelelõ szájmozgással."
A szájmozgást elvileg a Source motor is tudja, gondolom késöbb más is.
Beszélni meg már MOST is lehet, ha meg hülye hangot akarsz, akkor valami komoly hangkártyát használsz és ráteszel a mikrofon bemenetre egy-két efektet, pl. SB Live-Live24-Audigy és egy Evil efekt :)

szagkartya??? :D

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Kenoby
Nah az is hülye aki ilyen gammáért százezreket költ a videókártyára meg a procira, szépnek szép csak ohne játékélmény, úgymint Doom3 az is szép csak egy rakás sz@r.

PyRex
Remélem végre csinálnak egy Unreal 1 hangulatú single-player FPS-t is, mert az Unreal 2 csapnivaló volt - bár a grafika odab*szott...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mondjuk azt el tudom kepzelni hogy nem 5K poly lesz a karakter hanem 15-20K
...bar a kepek akkor is szepek
Lol, ketmillio polygonos fazon meg vagy 10 evig biztos nem lesz benne realtime a gameban, legalabbis nem FPS-ben, az egy source fajl, amibol a normal mappet majd generaljak, az lesz rahuzva az 5Ks modellre...
Tomalak
Ez télleg marhajól néz ki csa kengem egy ideje nem a grafika érdekel a játékokban. Az elõzõ unrel motor os jajj deszép volt de viszont egy értelmes játékot nem láttam rá mármint ami nekem tetszene.
Klon
nice

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

St
hát ezt programozástechnikailag nem olyan nagy dolog megoldani, ha olyan izgalmas lenne már rég megcsinálták volna.
Vegyük csak számba mik is kellenek mostmár majd egy gépbe: CPU (central processing unit), GPU (graphics p. u.), PPU (physics p. u.)... Mi lesz még vajon?

A látszat csal...

Új értelmet nyer a hangkártya... <#idiota>

A látszat csal...

Close
De tudjátok mi lesz ajd durva? Amikor eljutnak odáig, hogy ilyen szörnyek rohangálnak a képernyõnkön netes játék közben, és amit mondasz a mikrofonodba, azt mondja a másik gépen a Te szörnyed elváltoztatott hangon, ahogy az a szörny beszél, persze megfelelõ szájmozgással. Elõbb utóbb lesz ilyen is szerintem. :-)
Akkor tekerj mégegy jointot! :)

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

De jóóó. Támogatja a fizikai modellezõ chipet...
Avagy +1 alkatrész, amit a játékosnak meg kell vennie, és pár tizezerbe fog kerülni :(

grebber
Itt is csillog a fal errõl beszéltem tudtam én és nekem is bejön.

Next PC upgrade: 2022

sz4bolcs
IG1... beszélek én hülyeséget, sajnos eggyel nem játszottam, de 2 király volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Adjatok valamit, ami nekem KELL!!! :D

sz4bolcs
Nem vagyok valami fogyasztó társadalom baráti...
Már elég rég nem fejlesztettem játék miatt gépet, egyszerûen sem a Doom3, sem a HL2 nem tudott úgy megfogni. Marad a Counter-Strike (1) abból is jobb lenne beta 5, meg a diablo2. Hát én leragadtam az Ecstatic-nél. Doom1-2ben legalább volt feeling, tetriszben volt mit versenyezni, aknakeresõ verseny ad valami játékélményt, de a grafikai újítások nekem már nem adnak semmit. HL volt az utolsó single-player játék, amit végigjátszottam, meg talán az Imperium G. 1. Persze biztos még sok jó játék van, remélem ez is olyan lesz. Adjanak valamit, és akkor veszek új gépet. :)

az tévedésbõl van itt, az egy sima UT2003-as kép az Onslaut játékmódból.
a szerkesztõ kicsit benézte.
egyébként UE3ból nem is lehetne ingém mivel ez nem játék, hanem ahogy a neve is mutatja engine.
KIP
Nem lesz 1 csúnya játék, készülhetünk az új config vásárlására <#vigyor5>
Én anno ugyanígy kiakadtam a Doom3 elsõ képei láttán. Majd az ue 4 re vagyok kíváncsi <#idiota>

Valahol olvastam, hogy a játék a NovodeX fizikai engine-t fogja használni. Ez azért érdekes, mert március 8-án mutattak be egy új hardware-t (nemtom hallotattok-e róla), ami a kifejezetten a játékok fizikáját hivatott kezelni. Ez a PhysiX chip, itt a link: Ageia. Nekem újkeletû dolog, nektek lehet, h nem. Kíméljetek meg az "én ezt már 1 éve láttam" megjezésektõl...

A látszat csal...

TheGOro
A képeket elnézve nagyjából egy tûnik igazi ingame-nek ("a jármûvek mozgásának demója"), amelytõl azért nem kell hasra esni...

http://GOro.hu

Pluskast
Na ezért mondom azt, hogy sosem szabad leírni a pc-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az intel 2 magos proci teszte, nyolc hét alatt öszedobatott egy UE3.0-as játékot

eredeti cikk
item
Hát ez tényleg nagyon állat, 100Milliós sokszög terep, meg 2 milliós karakterek. Azthiszem mégcsak most kezdenek majd izzadni a rendszerek egy ilyen cucc alatt! <#hehe><#taps>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

GH Nyúl
A http://www.sg.hu/kep/2005_03/0311epic16.jpg?PHPSESSID=5ae8b655bfa75e1d6eb00854e5aa4216 kép megfogott, a többi nem annyira

Ki nem szarik a grafikára? A TES hangulata 1000X jobb mint valami agyatlan henté :)

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

a Duke Nukem Forevernél már több is volt, oszt' sose lesz kész... =}

Lélegzetelállító:)

Én személy szerint nem fogok röhögni Q4 és Stalker grafikáján, ahogy nem röhögök Doom3 és HL2 melett Wolfenstein és Quake grafikáján. Figyelembe kell venni a fejlesztés idejét, a hardware tervezeteket, a célközönség rendszereit, és még sok mindent. Ha elkezdenek egy grafikai koncepciót, nehéz változtatni rajta (anno ha jól emlékszem NWN-nál volt egy engine váltás, jól el is húzódott)
Nemtom, nekem valahogy soha nem jöttek be az UT részek, talán még az UT2003 amivel szoktam idõnként játszani. De azt kell, hogy mondjam a Q4 lóf*sz lesz ehhez képest. Bár szerintem a fizika mindig jobb volt Quakeben, de most ebbe nem nagyon akarok belemenni. Az volt a bajom mindig az UT-val, mintha mindig rá akarnának licitálni az ID-re. Ha a Quakeben 10 fegyver van, akkor õk 20-at raknak bele, aztán ha a Quakeben ekkorák a pályák, akkor UT-ben legalább 2-szer nagyobbnak kell lenni és szerintem ez nem jó hozzáállás. Sajnos a Q4-tõl nem várok sok jót, mert az ID legbénább játékát, a Q2-õt folytatják és rosszak a megérzéseim. Sajnos akármennyire is szerettem volna, akármennyire is hittem benne, a Doom 3 is csalódást okozott. Nem nagyon volt kedvem PDA-ázni, amikor az ember alig várja, hogy a láncfûrésszel kaszabolhasson. Hogy lehet ekkora baromságot kitalálni?
Deniboj
Egen, a tavaly megjelent videón én is csak hüledeztem.

Amugymeg a kritikus reszeket, amik tenyleg szamitanak, igy is altalaban asm-ben vagy c-ben irjak meg. Nemelyik fordito eleg brutal dolgokra kepes, nehez meg asmben irt jo koddal is utolerni-tulszarnyalni. A kod tobbi (most a hasamra utok) 98% -val elegge folosleges regiszter-buveszkedni.

Szin asm-ben megirni egy programot orultseg, 100 ev is keves lenne egy magasabb szintu progira. Azok mondanak altalaban ilyet akik meg sosem irtak programot, csak hallottak, hogy az asm milyen jo meg optimalis, es maros jobban tudjak, persze biztos a lusta programozok igenytelenek es csak azert nem csinaljak abban :)
IMYke2.0.0.0
Csatlakozok Zsoldoshoz...
Ha láttad volna a monstre videot, vagy a kisebbeket, magad alá fostál volna, és az eddig TES-re gyûjtögetett szuperlativuszaidat átértékelve erre várnál csakúgy, mint mi...!
Mondom, ha csak a feature-ök felét láthatod majd a monitorodon, tuti orgazmus!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

latszik hogy nem lattad a videokat
hehe rajta a képeken Copyright (C) 2004 :DDD ezek régi képek ezekszerint, azóta még fejlesztettek is rajta tuti...

Oldal 1 / 2Következő →