Lélegzetelállító az Unreal 3.0-s motorja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak pislogtam, hogy mi ez:)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
büntetés a köbön
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nekem az elsõ dolgom lenne kikapcsolni, nehogy a szomszéd átjöjjön, hogy már megint azzal a büdös játékkal játszom, nem tud tõle aludni...<#mf1>#mf1>
btw, az ember 3-4perc alatt bármilyen szagot mekszokik és utána már fel sem tûnik neki.
mikor lesz ebbol is divat?
milyen jo lesz doom 4 ezni szagkartyaval, milyen szaga lehet egy pinky demonnak?
vagy silent hillezni?
pfff de rossz
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
A szájmozgást elvileg a Source motor is tudja, gondolom késöbb más is.
Beszélni meg már MOST is lehet, ha meg hülye hangot akarsz, akkor valami komoly hangkártyát használsz és ráteszel a mikrofon bemenetre egy-két efektet, pl. SB Live-Live24-Audigy és egy Evil efekt :)
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
...bar a kepek akkor is szepek
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A látszat csal...
A látszat csal...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Avagy +1 alkatrész, amit a játékosnak meg kell vennie, és pár tizezerbe fog kerülni :(
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Már elég rég nem fejlesztettem játék miatt gépet, egyszerûen sem a Doom3, sem a HL2 nem tudott úgy megfogni. Marad a Counter-Strike (1) abból is jobb lenne beta 5, meg a diablo2. Hát én leragadtam az Ecstatic-nél. Doom1-2ben legalább volt feeling, tetriszben volt mit versenyezni, aknakeresõ verseny ad valami játékélményt, de a grafikai újítások nekem már nem adnak semmit. HL volt az utolsó single-player játék, amit végigjátszottam, meg talán az Imperium G. 1. Persze biztos még sok jó játék van, remélem ez is olyan lesz. Adjanak valamit, és akkor veszek új gépet. :)
a szerkesztõ kicsit benézte.
egyébként UE3ból nem is lehetne ingém mivel ez nem játék, hanem ahogy a neve is mutatja engine.
A látszat csal...
http://GOro.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Én személy szerint nem fogok röhögni Q4 és Stalker grafikáján, ahogy nem röhögök Doom3 és HL2 melett Wolfenstein és Quake grafikáján. Figyelembe kell venni a fejlesztés idejét, a hardware tervezeteket, a célközönség rendszereit, és még sok mindent. Ha elkezdenek egy grafikai koncepciót, nehéz változtatni rajta (anno ha jól emlékszem NWN-nál volt egy engine váltás, jól el is húzódott)
Szin asm-ben megirni egy programot orultseg, 100 ev is keves lenne egy magasabb szintu progira. Azok mondanak altalaban ilyet akik meg sosem irtak programot, csak hallottak, hogy az asm milyen jo meg optimalis, es maros jobban tudjak, persze biztos a lusta programozok igenytelenek es csak azert nem csinaljak abban :)
Ha láttad volna a monstre videot, vagy a kisebbeket, magad alá fostál volna, és az eddig TES-re gyûjtögetett szuperlativuszaidat átértékelve erre várnál csakúgy, mint mi...!
Mondom, ha csak a feature-ök felét láthatod majd a monitorodon, tuti orgazmus!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.