4
  • pemga
    De nem kapcsolja ki magát :). Ez vmi passzív rezgőkörös izé, úgy lehet kikapcsolni hogy kettétöröd :). Pont ez a problémám, hogy azt a roppant gyenge jelet, amit visszaköhög, hogy akarják nyomonkövetésre használni?

Másrészt meg szedjék le, miért cipeljek magammal 10-15 ilyen cuccot? Így is otthagyom úton-útfélen a DNS-mintám, nem elég az nekik? :).
  • nenad
    ezert irtam fizetes utan...
    a lopasvedelem ott van ahogy kifizettek az arut a cucc kikapcsolja megat es kesz.
  • pemga
    De ha könnyen el lehet távolítani, akkor hol van a lopásvédelem? :). Szedjék le szépen ezt is vmi célszerszámmal, amikor kifizetem.

Egyébként hogy működik ez a nyomonkövetés? Mert a cucc maga nem aktív jeladó. Tehát jön egy meganagy űrhajó, belebeg a város fölé, besugároz minden zugba és a többmillió roppant gyenge válaszból kiszűri azt az egyet, ami őt érdekli? Nagyon kell ám fülelnie ehhez :). Ha mondjuk az autópálya fizetőkapuknál vagy ilyesmi helyeken szerelik fel, az addig ok, de ebben mi a lopásvédelem :). A GPS-es lopásvédők azok aktívan adnak.
  • nenad
    megertenem ha pl valamilyen komoly cuccrol lenne szo, de talan ne kovessek mar le hogy merre megyek 1 doboz kamilla teaaval...
    Es ha komoly is lenne a cucc, azt is ugy kene megoldani sztem hogy a vasarlo fizetes/tavozas utan el tudja tavolitani azt.