48
  • EDDY A KIRÁLY
    #48
    http://www.rtlklub.hu/tvmusor/index.php?knap=2008-03-29#
    csak ezért kérdem
  • EDDY A KIRÁLY
    #47
    ez hanyadik rész ??
  • dinka2
    #46
    ez szuper volt!!!!!!!!!
  • rosemberg
    #45
    Aki nem szereti minek nézi meg
  • wapee
    #44
    jó volt - elment - f*s volt : Penge 1 - 2 - 3
  • Yoz
    #43
    Nekem nyujtott anyit mint amit elvartam tole (Snypes ut, rug, harap, morog, vicsorit, es ezustel lo meg dobalozik ) kicsit tobbet is meg-meg kacagtatott a vampirbol avanzsalt vadasz csako (foghagymat ettem es eppen most fingottam...).
    Aki ennel tobbet vart tole az meg is erdemli...draculanak szerintem szar szineszt talaltak, aszem ennyi.
  • winnie
    #42
    Biztosan űbermájer faszacsávóknak képzelik magukat, aki csak annyit tudnak írni kritikának a filmről hogy ilyen szar, meg olyan fos.

    vagy csak tényleg nem tetszett nekik.

    Nekem tetszik és még sok másnak is. Azt hozta amit elvártam tőle.

    sokaknak meg úgy tűnik, hogy nem - és ők voltak többen.

    Felesleges teleszemetelni a fórumot a baromságokkal. Akinek meg már a második rész sem tetszett, az meg minek nézte meg a harmadikat, hiszen előre lehetett tudni, hogy semmi újat nem fog mutatni.

    azért nézte meg, mert remélete, hogy hozza az első színvonalát, mondjuk. és azért nem tetszett sokaknak, mert nem mutatott semmi újat, mondjuk:)

    és érdemes 'teleszemetelni' a fórumot 'sz*rokkal', mert talán ezzel is megspórol a user ezer forintot azoknak, akik meg akatják nézni.
  • Marko002
    #41
    Biztosan űbermájer faszacsávóknak képzelik magukat, aki csak annyit tudnak írni kritikának a filmről hogy ilyen szar, meg olyan fos. Nekem tetszik és még sok másnak is. Azt hozta amit elvártam tőle. Egy laza, akciódús, olykor kissé nevetséges történetet. Ezenkívül semmi extrát, de nem is számítottam másra. Egyedül a vége nem tetszett, hogy még mindig nem zárták le a történetet, pedig már igazán ideje lett volna.
    Felesleges teleszemetelni a fórumot a baromságokkal. Akinek meg már a második rész sem tetszett, az meg minek nézte meg a harmadikat, hiszen előre lehetett tudni, hogy semmi újat nem fog mutatni.
  • Dead
    #40
  • PAtr0n
    #39
    Ami vicc az egész trilógiában, hogy szerintem az öreg csávó a legkeményebb benne mivel (ha jól emlékszem) az első részben halálos tüdőrákja volt, túlélte, utána talán főbe is lőtte magát? meg fel is robbant? Szal szerintem ő az igazi mintafőhős az egészben, igazi belevaló übertata.
  • Maco13
    #38
    Szép, látványos, izgalmas, történet nélkül. Standard. Vagy valaki várt cselekményt? Kis naiv...
  • Anteris
    #37
    pedig a 2.rész még úgy ahogy elmegy. A maga kategóriájában bőven elmegy. A vámpírszétütős parázsos effektek nagyon ott vannak.
  • Skynet
    #36
    A matrixos trinityről már nem is beszélve az egyenesen az ultragáz kategória filmes női keménykedés téren...
  • Skynet
    #35
    Hát a film az télleg egy rakás kula de a főszereplő hölgyeménynek (Jessica Biel) ha knézel róla képet a neten amint például éppen konditeremben figyel olyan al és felkarja van hogy egy kettőt rádver és meghalsz,de legalábbis mindenképpen sokkal elfogadhatóbb a keménykedése mint egy milla jovovicsnak (RESIDENT EVIL) vagy mint Angelina Jolie (Tomb Raider)....
  • Danecay
    #34
    Én is megnéztem, nem túl jó minőségben és arra jutottam, hogy ha kijön DVD-n megnézem mégegyszer, mert ugye a képi és hang hatások is hozzájárulnak egy film élvezhetőségéhez is, bár a lényegen nem változtatnak.
  • dondore
    #33
  • TeszteloPontHu
    #32
    "Aki figyelmes egy-egy kósza snittben elkaphatja azt is, amint a színész a kezében lévő papírról olvassa a szövegét."

    Ez komoly???
  • winnie
    #31
    annyira nem. a penge sosem volt egy különösebben népszerű képregény, nem volt futó sorozat, csak limitált - nem is képregényfilmként lett pozicionálva - és persze igazán nem ettek rajta semmit, de egy kisebb költségvetésű filmhez képest korrekten jövedelmezett (70M dolcsi)
  • unknown nick
    #30
    "nem tudom, mit zabáltak rajta a népek..."

    a kulcsszo: marvel
  • rolika
    #29
    "a Penge - Szentháromság bár nem ér fel az első részhez"
    szerintem már az első iszonyatosan sz.rf.s volt, nem tudom, mit zabáltak rajta a népek...
    a másodikat már meg se néztem, és így leszek ezzel is :D
  • benli
    #28
    Sok olyan hibát vétettek a filmben amitől folyamatosan meg van az az érzésem, hogy egy filmet nézek. Ezért kap ilyen sok negatív kritikát, mert nem tudunk vele azonosulni. Nekem se jött össze de azé a kíváncsiságomat kielégítettem, és amint látszik rögtön lett véleményem is
  • bgerison
    #27

    Ezek után én már meg sem nézem.
    Majd, ha már leadják a tv-ben.
  • IMYke2.0.0.0
    #26
    Félek, lesz egy P4NGE is...
    Vázolom a forgatókönyvet*:

    A negyedik részben Blade végre talál egy hasonszőrű luvnyát.
    Szerelem, sex, kötelező férfi (vagy női) fenék, 9 hónap, tér-idő ugrás és a kis negyedvér-vámpír már 8 éves, és apuci fémtárgyait pörgetgeti kezecskéiben.
    Még egy tér-idő ugrás, a kis poronty (aki míly meglepő, tökéletesen apucira üt - ergo: W.S. játssza) már 25 éves, és vagdalja a vámpírokat 2029-ben, mint sarki hentes a parizert...
    Hősünknek volt egy kiskori játszótársa, legyen Danger, aki kiskorában jól bokánrúgta szegény Blade-porontyot, aki ezért bosszút esküszik.
    Találkoznak Párizsban, a felújított Eiffel-torony tetején, egy nagy kardpárbajban megállíptják, hogy mennyire jók meg minden, aztán sutba dobják a haragot (persze, csak felszínen) és "ketten a gonoszok ellen" stílusban aprítják a francia csigavért szívókat...
    Persze, a történet végén Blade-poronty bosszút áll a bokánrúgásért: hangzatos szavak közepette az imént már említett Eiffel-toronyból kidobja a szőke, szélesvállú, kékszemű bajtársat...

    Mi meg nevetve esszük meg az utolsó popcorn szemet is, és elkönyveljük, hogy ez a sorozat egy rosszul sikerült Benny Hill burleszkkel sem veheti fel a versenyt...

    * Az itt tárgyalt forgatókönyv csak fikció, bár félő, közel áll a történet folytatásán agyaló szűkagyú képzeleteinek megvalósítható realitásához...

    ===============================
    .:i2k:. melóból:
  • Sith
    #25
    De igen akkora szar...
    azt hittem hogy nem lehet alulmuli ketőt persze én sem vártam irtozatos lelki mélyégeket megszólító filmet...
    egyébként egy dolog miatt érdemes megnézni jókat lehet rajta röhögni de ne akciofilmet várjatok mert még annak is harmat gyenge.. és FŐLEG ne vámpiros filmet.. bár ez utobira gondolom fölösleges figyelmeztesek bárkit is
  • sweech
    #24
    én még nem láttam de ha azt írják hogy jobb mint a 2 akkor piztos nem olyan szar :DDD
  • haxoror
    #23
    Amikor kiszáltak a helikopterből a terepruhások és elindultak a templomrom felé a sivatagban, na az nagyon király volt.
    Aztán az egyik vámpír beintett a napnak, itt kezdtem el gyanakodni és nem is tévedtem (sajnos) innentől kezdve übervérgagyi a "film", ilyen hulladék szartalicskát évek óta nem láttam, komolyan néha sikítoztam a traumáktól amit a film okozott pl. amikor először megláttam hogy kit szerepeltetnek a főgecinek, a rendező helyében azonnal tarkónlőttem volna a castingost aztán a saját fejembe is beleeresztettem volna egyet...
    Ultrafos az egész, ha vkit meg akartok büntetni úgy istenigazából akkor vigyétek be erre a mozira, 100% hogy örjöngve menekülni próbál majd de legyetek kíméletlenek.
  • Frank99
    #22
    és megvetted? vagy moziban nézted?
  • Dekka
    #21
    nekem bejott a film,nem mondom hogy hudenagy
    de eredetiben,felirattal(vagy anekul) egesz korrektul lehet rajta szorakozni :)
    bar aze eleg faradtnak kell lenni hozza :D
  • winnie
    #20
    Előfordul hogy egy állatira lehúzott film nekem személy szerint bejön

    ez természetes. minden filmnek vannak rajongói és utálói, mint ahogy minden film kap jó és rossz kritikát is. ez így van rendjén. az a jó kritika, szerintem, ahol az író értelmes leírja a dolgokat és nem f*káz agyatlanul, vagy nem ömleng, hogy mekkora májer a film.

    akkor én se szeretem előre elolvasni a kritikákat. Nekem senki ne rontsa el a szájízemet egy ciános kritikával...

    én meg után nem szoktam elolvasni. előtte nem gáz sz*r kritikát olvasni - sőt. annál kellemesebb meglepetés érheti az embert adott esetben.

    viszont, ha baromira bejött egy film, akkor elég sz*r érzés, ha utána olvasol valami alázó kritikát. (nem is szoktam:)

    el kell fogadni, nem létezik olyan film, ami mindenkinek bejön.
  • Xcentric
    #19
    Ahhoz már kénytelen voltam hozzászokni hogy a félhomi amcsik a férfiasan kemény nőkre gerjednek. Nekem a nőies nők jönnek be.Szerintem egyáltalán nem hímsovinizmus ha azt mondom,egy nő tartsa meg nőiességét.Hibás törekvés,ha a női egyenjogúságot úgy képzelik el,hogy a nők olyanok kell hogy legyenek mint a férfiak.De hát az amcsik már csak ilyenek...
  • winnie
    #18
    Hányni tudnék az ijen kritikáktól.Had döntsem én el, hogy mi a jó és mi nem.

    írj kritikát:)

    egy kritikának nem az a lényege, hogy valaki leírja, hogy mi a véleménye?

    (zárójelben: ahogy látom mindenkinek hasonló a véleménye:)
  • Xcentric
    #17
    Azért én értem haxy miről beszél. Sok filmhez pl hangulat kell. Előfordul hogy egy állatira lehúzott film nekem személy szerint bejön (itt nem kifejezetten akciófilm kategóriában kell gondolkodni). Ha nem moziban nézek meg valamit(magyarán nem kerül egy fityingembe sem),akkor én se szeretem előre elolvasni a kritikákat. Nekem senki ne rontsa el a szájízemet egy ciános kritikával...
  • Frank99
    #16
    ez az a film, amiért még 500-at sem adnék, ha ennyiért lenne a boltban, láttam valahol, letöltöm és megnézem, ennyi. Ilyenkor mondja az Retekklub, hogy 20-onvalahány milliárd kiesés a DVD eladásban.

    AZ ILYEN FILMEKÉRT????? HOL????
  • IMYke2.0.0.0
    #15
    Ami szar az szar. ÉS ez a film AZ

    -----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Kis-Bob
    #14
    Én megnézném, de nem sok jót hallottam felőle. Téged meg senki sem akart kényszeríteni semmire, úgyhogy ne erősködj!
  • haxy
    #13
    Hányni tudnék az ijen kritikáktól.
    Had döntsem én el, hogy mi a jó és mi nem.

    Vegyük tudomásul hogy a sz@r és a nekem sz@r közt külömbség van.
  • Monoton
    #12
    Amolyan egyszernézhetős film!!!

    Szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    #11
    A főszereplő csajszi keménykedése - a szar zenék összeválogatásával együtt - egyenesen ordenáré volt.

    -----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • IMYke2.0.0.0
    #10
    Az összes szar összetevő közül legjobban a vak PC-zseni idegesítő.

    -----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Xcentric
    #9
    Másfélórányi kabátlibegtetős napszemüveg csillogatatós hőskomédia.Az elején még könnyezett a szemem a röhögéstől, egy egy ilyen macsósnak szánt belassítós jelenet közben,aztán már inkább a sírástól. Határtalan infantilizmusra vall az egész koncepció. A sok nagy arc,afféle "vagánykodó ovisok hősködőset játszanak a játszótéri csúszda alatt" érzetet alakít ki az emberben.Ha nincs benne az a hölgyemény,feltételezhetően még a trailerjét se lettem volna képes végignézni. Amúgy fájt,fizikailag...